Vodafone 845 obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nagano80 1. 9. 2010 16:37

Tak to je mazec klavesnice :)
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 1. 9. 2010 17:37

Nagano ( ti taky zná sakra :-D )
pár příspěvků výš jsem dával odkaz na moje video. třeba swype jsem nezkusil ale ani mě to po zkušenosti s touto neláká...
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nagano80 1. 9. 2010 18:37

Tak jestli to chapu tak podporuje cestinu ale jak sem koukal na to video tak sem jen valil oci.Pak se mi libi i to letiste pak to musi asi byt fofr pri vestim lvl :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 1. 9. 2010 18:54

K té klávesnici si musíš stáhnout český slovník. najdeš to v nastavení, ale dělali ho asi fakt Češi protože to všechna tato slova zná a nabízí je to jako první možnost( stále píšu z mobilu)

to letiště je straně návykové, zvlášť když vidíš kolik nahráli ostatní a snažíš se je překonat :-D
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nagano80 1. 9. 2010 19:02

hm to ja mam takove i minihry v pc a hraju je porad vic nez nejaky hry co maji 8gb :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Anteus 2. 9. 2010 13:13

jednik píše:Nic takového mi telefon nedělá. Ale zezačátku nedělal ani to, že se mi při probuzení z režimu spánku ukazoval čas o pár minut zpátky - vždy téměř hned zmizí, ale stihnu zaznamenat "starý" čas... Jak máš telefon dlouho?

S tím časem mi to dělá taky, ale nevidím v tom žadný větší problém.
Vodafone 845
Anteus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cooker 2. 9. 2010 13:38

Grande píše:nestalo se vam, ze vam ten telefon vypadaval?
je to vadou telefonu, nebo site?

Priklady co to dela.

- dovolam se, pozdravim a hned to vypadne
- nekdo se mi dovola, pozdravim a vypadne to
- Pri delsim pozorovani pozoruji, ze to kazdou chvili ztraci signal GSM vodafone. kazdou chvili znamena nekolikrat (tak dejme tomu co pet minut) do hodiny, nemeril sem presne.

A není to ten známý problém s příjmem 3G? Vždy když měl někdo u VF845 podobný problém, stačilo v nastavení zaškrtnout používání pouze 2G!
Samsung Galaxy NOTE10 Lite
Dell Inspiron 15 7559 + HP ProBook 430 G5
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod kronis 8. 9. 2010 19:04

taky mi vypadávají hovory, klidně i třikrát za sebou. jak je to s tou 2G sítí? myslela jsem, že to souvisí pouze s připojením k internetu :-l
VF 845 :)
kronis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cooker 8. 9. 2010 19:12

Používání pouze 2G sítě:

MENU / Nastavení / Bezdrátové sítě / Mobilní sítě / Používat pouze 2G síť = tuto volbu potvrdit

Tato volba ve většině případů řeší vypadávání signálu u VF845!
Samsung Galaxy NOTE10 Lite
Dell Inspiron 15 7559 + HP ProBook 430 G5
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 9. 9. 2010 14:40

Jak je to s baterii, da uz se nekde koupit nahradni a pripadne za kolik? Na netu jsem nic nenasel.
dik
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Junior

Odeslat příspěvekod jednik 9. 9. 2010 14:55

Ptal jsem se v jedné značkové prodejně, prý je potřeba zavolat na centrum péče o zákazníky a přes ně to objednat. Otázka bude za kolik...
Můj život - můj boj...
jednik
Junior

Odeslat příspěvekod kromec 9. 9. 2010 18:31

Tam jsem dneska volal a odkazali me na znackovou prodejnu. :roll:
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Junior

Odeslat příspěvekod jednik 9. 9. 2010 19:00

No to jo :-D Takže z tohoto začarovaného kruhu vyplývá jedno: baterka k dostání nebude, musíme si koupit nový mobil :-D
Můj život - můj boj...
jednik
Junior

Odeslat příspěvekod kronis 13. 9. 2010 12:40

kronis píše:Vodafona doma ještě nemám, trochu sem prováhala situaci a mezitím byl už vyprodaný, mám ho tedy objednaný přes internet a čekám na doplnění skladu. :hm

Koukám, ale všude možně po diskusích na názory a taky po obchodech, co vše k mobilu dalšího dokoupit. 8-)
http://www.display-folie.cz/index.php ... tady jsem našla folie na display, dělají je přesně na míru. VF teda v seznamu zatím není, ale myslím, že budou schopni folii vyrobit.
A cena 164 kč za 4 folie je dost solidní, navíc pokud budete platit předem převodem, nehradíte poštovné ;-)
Až budu mít founa doma, tak se tam po těch foliích asi poohlídnu :-]

Dobré, tak přináším svůj názor na tyto folie..
V balení jsou 4, dohromady za 162 korun. Podle mého názoru nejsou o moc kvalitnější jak ta původní folie se kterou telefon koupíte. Mám je tři týdny, na telefonu mám za tu dobu už druhou. Folie je okamžitě poškrábaná, tzn. shruba po třech, čtyřech dnech je displej dost blbě čitelný přes ty škrábance. Navíc je po krátkém čase odchlípne roh, zašpiní se a už ho nenalepíte. U první folie se mi zvedl asi po týdnu, u té druhé asi po třech dnech..
Ještě mám doma dvě, ale a měsícc budu muset shánět zas nové.

Jaké máte zkušenosti s dražšími foliemi, např. Vikuity? Chci, aby se mi hned nepoškrábala, přesně seděla na displej...

anebo máte telefon bez folie?
VF 845 :)
kronis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zip123 13. 9. 2010 16:08

@kronis: to poškrábeš prsty? Android se dá ovládat prsty ne...
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka