HTC Wildfire (FAQ na první stránce)

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PeTr7650 17. 9. 2010 07:11

vendad: nikde doinstaluj si app. ja mam callmeterNG a sem zcela spokojen

-- 17. 9. 2010 08:12 --

Nagano80 píše:udelal si nekdo emaily od seznamu do mobilu?nejak mi to nejde tak asi udelam to ze si to vse preposlu na google kua :( nebo nekdo na to prisel jak to udelat?stahne mi to jen 4emaily a pak napise chyba serveru a slus :)

mam nastaveno bez problemu a funguje :-). op VF
Слава Україні!
PeTr7650
Junior

Odeslat příspěvekod vendad 17. 9. 2010 07:17

Děkuji a pokusím se.Vendad
vendad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmen201 17. 9. 2010 09:30

Zdar kluci.Tak jsem se porypal v nastaveni a wildas uz prijima sms.Docela jsem se zapotil,ale ted jsem s wildasem za ty prachy fakt spokojenej.A na ty animacky htc sense,koukaj lidi v praci s otevrenou pusou :tleskani zatim supr.Skoda akorat ze nejde nova prijimat pres SPB TV.
xmen201
Junior

Odeslat příspěvekod lukas.mek 17. 9. 2010 11:07

Chtěl bych se zeptat zda telefon od Vodafonu není nijak omezen a lze bez problémů aktualizovat. Raději bych si koupil u t-mobile ale tam to zatím nejde a docela pochybuji (spíše 100%) nevydá android 2.2 pro wildire.
lukas.mek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kozmich 17. 9. 2010 12:35

lukas.mek píše:Chtěl bych se zeptat zda telefon od Vodafonu není nijak omezen a lze bez problémů aktualizovat. Raději bych si koupil u t-mobile ale tam to zatím nejde a docela pochybuji (spíše 100%) nevydá android 2.2 pro wildire.

Mám telefon od Vodafonu a není vubec omezen. Žádné brandování jako u T-Mobile ;). Nevím jestli se u T-Mo dočkali už aktualizace, ale nám co ho máme od VF nebo O2 šla stáhnout ihned. Osobně si myslím, že 2.2 tmobile vydá (jinak by si hodně, hodně zhoršil reputaci), ale až po relativně dlouhé době od oficiálního vydání froya :)

A mám dotaz, jak je asi velká navigace Sygic? Abych věděl kolik si případně vyhradit místa :). Nevím jestli se to v ní nějak dá zregulovat nebo ne (nemám s navigacemi do telefonu zkušenosti), ale mě stačí klidně jen mapa ČR :).
Kozmich
Junior

Odeslat příspěvekod Lusifer 17. 9. 2010 13:09

Kozmich
Sygic?
Pokud ji budeš brát kompletní z DVD tak asi 2,3 GB . Potřebuješ kartu 4 GB .
Kupuj co nejrychlejší SDHC Class (?)..čím vyšší číslo tím rychlejší, pod 6 neber.

Opravil jsem chybku..2,3 MB na skutečných 2,3 GB .......
Naposledy upravil Lusifer dne 17. 9. 2010 13:51, celkově upraveno 1
Lusifer
Junior

Odeslat příspěvekod Kozmich 17. 9. 2010 13:19

Lusifer: Ok, diky, já mám jen svou 2GB, tak abych věděl co případně dokoupit. S těma typama sdhc karet je mě to jasny :).
Kozmich
Junior

Odeslat příspěvekod marty22 17. 9. 2010 13:41

sygic s mapou cr ma cca 180MB
Samsung Galaxy Spica,HTC Wildfire, SE Xperia mini pro, Archos 5IT,Archos70,HTC Wildfire,HTC Desire,LG P970,Galaxy Tab
marty22
Junior

Odeslat příspěvekod bleeesk 17. 9. 2010 17:56

Nechapu co se tu hadate...Sygic bych si nekoupil!! Proc? Protoze si ho muzu stahnout zdarma...by me zajimalo kdo by ti mohl na to prijit ze ho mas stazeny z netu :-))

takze ja souhlasim stim blbcem 8-P
bleeesk
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 17. 9. 2010 18:00

TwispNick píše:řek bych že dr._lukas myslel spíš tu osobu která si to koupila že je blbec a ne obecně všichni co si něco neukradou ale koupí ;-)

přesně tak ;-)
Reku píše:
TwispNick píše:řek bych že dr._lukas myslel spíš tu osobu která si to koupila že je blbec a ne obecně všichni co si něco neukradou ale koupí ;-)

Tak polopatě a jasně:
Však ano. Kdo Sygic koupí, tak není blbec.
Kdo ho nezaplatí a někde stáhne, je obyčejný zloděj. Jinak je to přestupek podle přestupkového zákona s pokutou, protože trestný čin je až u vyšší ceny.

Chápu, že chceš být pan chytrolín, ale přečti si knihu zákonů :-) Myslíš si, že volné stažení na uloz.to, kde můžu najít spoustu věcí je přestupek či porušení zákona? To by asi tato stránka už nefungovala :-) Přečti si zejména v zákonech jak je to s legální kopií..

A jinak jsem samozřejmě myslel blbcem toho, kdo si tuto navigaci zakoupí, i když ví, kde jí najde, kde jí bude mít zadarmo. Ale což, kdo má zbytečných 70 dolarů, asi mu chybět nebudou :-)
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod bleeesk 17. 9. 2010 18:32

Muzete nekdo vyzkouset poslat si video napr. z Nokie 640*480 mp4 jestli vam pojede v pohode? Me to Wildfire nezvladne coz me docela s***
obraz a telefon se kousne a jde jen zvuk... :-/
bleeesk
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 17. 9. 2010 19:35

dr. lukas
Zákony jsem četl. Právě proto jsem napsal co jsem napsal. Odpovědnost nese koncový uživatel. Stačí umět číst. A vždy taky záleží, kde je server umístěn - země... atd... A dělej, jak myslíš. Mým cílem není poučovat. Napsal jsem svůj názor. Pro mě je to krádež..... Máš program, který někdo udělal a není to freeware ani demo....
Sebe klidně vzájemně přesvědčujte o čem chcete...
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lusifer 17. 9. 2010 20:00

bleeesk píše:Muzete nekdo vyzkouset poslat si video napr. z Nokie 640*480 mp4 jestli vam pojede v pohode? Me to Wildfire nezvladne coz me docela s***
obraz a telefon se kousne a jde jen zvuk... :-/

No to co píšeš ....Nokia formát MP4 ....MP4 je jen obálka - kontejner a neurčuje co je v něm,,,Nokia je známa tím, že uživateli povoluje pouze své aplikace a blokuje všechny jiné....zkus to konvertovat v PC ..

Tady je jeden přehrávač, který někdo chválí a někdo haní,,,vyzkoušej ho...píše se u něj cosi o MP4 ale jak jsem psal....co obsahuje...hmmm

http://www.androlib.com/android.applica ... -BAqp.aspx

Ale ve specifikaci Wildy je to, že umí přehrávat mp4 takže to video je nějaký Nokia experiment.

Podporované formáty HTC Wildfire.:
Multimédia:

* audio formáty: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma
* video formáty: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv
* senzor polohy
* senzor okolního světla
* senzor přiblížení
* FM Radio s RDS
* 3.5 mm audio jack
Naposledy upravil Lusifer dne 17. 9. 2010 20:29, celkově upraveno 3
Lusifer
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 9. 2010 20:04

Lusifer: prosím, nemel koniny. Pokud mluvíš o Symbianu tak nemáš pravdu. Nokia jako taková, když ji beru jako telefon, bez hacku, umožní v symbianové verzi instalaci programů jen podepsaných, ale ne jen vlastních. Je jen na vývojáři, jestli ji nechá podepsat. Pokud tvůj příspěvek myslíš jinak, vytrhnu z kontextu frázi o Nokiích, tak dej vědět a objasni, jak to myslíš. Spojovat Nokiu s blokací videí natočených jinou značkou je konina, už nevím, jak bys to myslel. Děkuji
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lusifer 17. 9. 2010 20:21

seterwohipikule píše:Lusifer: prosím, nemel koniny. Pokud mluvíš o Symbianu tak nemáš pravdu. Nokia jako taková, když ji beru jako telefon, bez hacku, umožní v symbianové verzi instalaci programů jen podepsaných, ale ne jen vlastních. Je jen na vývojáři, jestli ji nechá podepsat. Pokud tvůj příspěvek myslíš jinak, vytrhnu z kontextu frázi o Nokiích, tak dej vědět a objasni, jak to myslíš. Spojovat Nokiu s blokací videí natočených jinou značkou je konina, už nevím, jak bys to myslel. Děkuji

Nerozumím co píšeš. Přelož to prosím do Češtiny,,,

Děkuji,

PS. Nepopletl sis fora?

Tady je diskuse o HTC Wildfire....a OS Android....
Lusifer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka