HTC Wildfire (FAQ na první stránce)

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mirek.www 16. 2. 2012 23:54

Tak net v něm mám i s BIS. Zatím jsem spokojenej, je to změna, ale řekl bych že k lepšímu. Ale zatím ho mám den, tak těžko hodnotit objektivně.
Spálená grafika: FS Amilo Xi 2428 (R.I.P. 28.8.11) - 3,5roku
Nový notebook: SAMSUNG RV520 (*30.8.11), HTC Wildfire (+14.02.2012),
BlackBerry 9360
mirek.www
Junior

Odeslat příspěvekod amigo22 17. 2. 2012 10:23

Ahoj všem
Poradil by mně někdo jak dostanu české menu do HTC Wildfire S ?
Popřípadě jak udělat od-blok sim karty a jak provést Root telefonu .
Děkuji moc za rady.
Samsung Galaxi S
Davidova ROM JW4 2.3.6 SGS FINAL ValuePack
Semaphore 2.7.3
amigo22
Junior

Odeslat příspěvekod FlanK3r 1. 3. 2012 10:37

I já bych byl pro nějaký návod na root Wildfire (mám ještě ten starý). Případně zkoušel někdo nějaký overclock tohoto modelu?
sestavy:
1)Ryzen 7 5700X, Asus C7H, TUF RX6800, 2x 16GB 3600 GSKill TridentZ RGB
2)Core i9-13900KF, Maximus Z790 Apex, R5-240x, 2x16GB TridentZ5 7200M DDR5
FlanK3r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 1. 3. 2012 11:25

Buď použijte google nebo www.androidforum.cz příslušnou sekci...
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod marastr 1. 3. 2012 12:05

Ahojte, je nejaka aktualizace na Wildfire?
marastr
Junior

Odeslat příspěvekod M4jkeee 1. 3. 2012 12:34

Pokud jde o root, tak si to chce zjistit verzi HBoot (už si to nepamatuju, vygooglete si to). Ono se pak ten postup trochu liší. Já jsem to měl jednoduché :-) Jedu teď na CM7.1 RC, stable dělala neplechu, nevím jak jsou na tom nightly, možná vyzkouším.

marastr: poslední byla tuším někdy na podzim 2010 :-D Nezbývá než zkusit nějakou custom ROM ;-)
M4jkeee
Junior

Odeslat příspěvekod stekli 8. 7. 2012 17:45

tak přesně po dvou letech je Wilda odsunut na 2. místo a na místo první nastupuje Galaxy S3 :) docela mazec změna.. neuvěřitelný dělo.. Ale Wilda mi poslouží ještě nějakej čas na druhou simkartu, takže se ho nevzdám a to už ho ode mně dvá kamarádni chtěli koupit.. :)
stekli
Junior

Odeslat příspěvekod Bzuker 1. 9. 2012 13:18

mě se za poslední půlrok Wildfire šíleně zpomalil, přitom jsem ho používal minimálně (hudba, mapy) neví někdo co s tím? Nezkoušel jsem zatím žádný novější firmware, tak nevím co by nejvíc pomohlo.
Bzuker
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 1. 9. 2012 13:21

Žádná systémová aktualizace pokud vím, tak není.
Mně se občas zpomalí taky, ale to po celou dobu co jej mám (asi 1 rok).
Možná by pomohlo jej pročistit od nepotřebných aktualizací, pročistit nějakou cache (a paměť telefonu) a naformátovat paměťovku.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 6. 9. 2012 15:31

Tak já sem ho používal přes dva roky ale hold přišla doba kdy uz me fakt vytacel.Tak ho ted pouzivam jako WiFiHospot a koupil sem si Huawei G300 a to uz je o něčem jiném.Ale Wilda byl můj druhej dotykac a byl, je a bude první s Androidem. Ale když se podívám zpět o ty 2roky tak za jeste menší cenu mám Huawei kterej je o třídu vykonejsi ale právě je tam to období 2let a jak jde vše kupředu. ;-)
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod fvs1 29. 11. 2012 11:37

Třeba to někomu pomůže: poslední dobou jsem měl problémy s voláním - občas telefon vytáčel a po cca 5 sek se ozvalo píp a nic. A zas jen občas jsem byl nedostupný a přitom mi telefon ukazoval, že mám signál. Přemýšlel jsem, čím to je a zjistil, že je to 3G sítí, která se u nás ve městě nově vyskytla. Jsem pravděpodobně na okraji dosahu, a proto tyto problémy. Moje řešení: vymačkal jsem *#*#4636#*#* pak "Info o telefonu" a pak "Upřednostňovaný typ sítě GSM only"
Od té doby s voláním problém nemám.
fvs1
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 29. 11. 2012 21:01

Jde to i jinak, než tak krkolomně. Prostě v nastavení sítí dáš režim GSM, místo duální.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mmmjack 29. 11. 2012 23:00

Já bych dal taky malý tip, pokud Vás se*e rychlost (nebo spíš pomalost) a neschopnost některých fcí u Wildíka, tak si nahoďte CyanogenMod 7.2.0, není to vůbec složité a mám teď verzi Androidu 2.3.7, telefon je o mnoho svižnější, především webové stránky zvládá mnohem lépe a odezvu klávesnice při psaní.
Už nemám vůbec problém s místem v paměti telefonu, jelikož mám většinu apl na kartě (i ty, které předtím s origo ROM nešly přesunout), ani nejsou nijak pomalé z té karty. No je toho mnohem více, z dalších věcí vypíchnu třeba user-friendly prostředí, které je lépe nastavitelné atd.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 11. 2012 13:58

Ahoj, mám čerstvě tento telefon. Kolegovi z práce se sekal při hovorech (reklamace zamítnuta, prý vniknutí vlhkosti; mě to nevadí, na volání mám jiný), tak ho se mnou vyměnil za láhev ginu ;).
A k dokonalosti mě chybí dvě vlastnosti.
a) aby baterie ve stavovém řádku místo barevného proužku ukazovala (i) číslo
b) aby aplikace počasí ukazovala i východ a západ slunce - případně poraďte jinou, která to umí
PatrikChrz
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 30. 11. 2012 14:05

Na ta procenta stáhni např. https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=cs
V nastavení zapni zobrazování na liště.

Nebo jednu z mnoha dalších těchto aplikací.

Východ a západ slunce by mohla umět tato http://www.androidmarket.cz/aplikace/1w ... ed-pocasi/
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka