HTC Trophy 7

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ladys80 2. 11. 2010 08:00

Hodne uvazuji o teto novince od HTC, ale s ohledem na nove windows phone 7 nevim, co od toho cekat.Neco jsem si precetl, ale nikde jsem se treba nedopatral, zda budou stavajici navigace, konkretne Sygic mobile 10, na techtop novych Winowsech fungovat ?
A druha vec, jak tam dostat navigaci, kdyz HTC Trophy nebude mit slot na dalsi kartu ?
Jinak Trophy vypada velmi slusne, zadna prehnana velikost, dostacujici vybava, ale misto Windows phone 7 bych tam radsi videl Android.
Skoda ze treba novy HTC Desire HD neni o neco mensi, uz mi to prijde jako velky padlo, i kdyz je to asi o zvyku.
ladys80
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod komanchero 2. 11. 2010 19:44

Tak má to standardní micro-USB (5-pin micro-USB 2.0) konektor, takže to připojíš k PC a nakopíruješ do vnitřní paměťi, má to 8 GB paměti, tam se klidně vejde několik navigací vedle sebe.
http://www.htc.com/www/product/7trophy/specification.html

Obrázek
komanchero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 2. 11. 2010 20:22

Nenakopiruje,WP7 stejne jako toto HTC nepodporuje mass storage.Pridavat muzes pouze video a hudbu pres zune.Nic vic,zadne dokumenty,soubory,adresare s navigacemi,aplikacemi apod...WP7 k dnesnimu datu ma zatim spousty omezeni.Instalce apliakci pouze pres market,ktery zatim v CR neni funkcni.WP7 je zatim hodne uzavrena platforma.Absence Copy & Paste,nelze synchronizovat data s Outlookem (PC) pres USB (Zune umí jen multimédia), moznost pouze pres Exchange,zobrazení pouze jedné události z kalendáře na hlavní obrazovce a Lock screenu,nemožnost zjištění MAC adresy v zařízení,multitasking - při rozepsaném příspěveku v aplikaci Twitter, přijde SMS, chcete si ji přečíst, přepnete se do Zpráv a když se vrátíte zpět do Twitteru, můžete zprávu psát znovu..zadny file manager,no mass storage atd atd...
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vejfukCZ 3. 11. 2010 00:56

No tak pockat - k cemu to teda sakra je? Teda nic proti ale to ma moznosti vyuziti asi jako Nokia 3310
Naposledy upravil vejfukCZ dne 3. 11. 2010 01:40, celkově upraveno 1
hTC EVO 3D 2.3.4, hTC Wildfire Froyo
vejfukCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 3. 11. 2010 01:07

vejfuk
hezky receno tady fakt platis jen za znacku mobilu a neco do kapsy Microsoftu :)
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod vejfukCZ 3. 11. 2010 01:43

No pokud ma uiqjirka pravdu tak opravdu jo. To doufam ze s tim neco udelaji
vejfukCZ
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 3. 11. 2010 07:42

Je to bohuzel zatim tak,je to realita.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rysinho 12. 11. 2010 20:29

takze tim chcete rict ze si do nej nemohu dat zadne aplikace a vlastni hry? a uz vubec ne navigaci?
Takze to je mobil da se rict na dve veci?
rysinho
Junior

Odeslat příspěvekod vejfukCZ 12. 11. 2010 21:05

Na jednu - hodit ho z vokna
vejfukCZ
Junior

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 12. 11. 2010 22:06

Na dvě věci, na hovn. a na nic. Dlouho jsem používal windows mobile a to jen kvůli tomu, že jsem si vše předělal k obrazu svému a nyní mám být nucen používat blbobarevné kostky a to je vše co telefon bude umět? O telefonu s win 7 bych uvažoval jedině, kdyby jeho cena byla 5000,-Kč a to bych ještě uvažoval. Než systém doladí, zprovozní market a další věci, tak dnešní mobil za 12000,-Kč bude mít v té době hodnotu 3000,-Kč. Od telefonu chci, aby se mi přizpůsobil a né, abych se jemu přizpůsoboval já. Microsoft tímto u mě skončil a je na čase podívat se po jiném systému.
Mobil: Samsung Note 2
PC: notebook Acer Aspire 4830TG
DavidBarborka
Junior

Odeslat příspěvekod rysinho 12. 11. 2010 23:59

JA JSEM si myslel ze tento novy OS je paradni,tento telefon je uveden jako herni mobil,tak sem predpokladal ze podpora na tyhle veci bude velka ,a jak je to vlastne s tema hrama...
Mohu si zahrat ty hry napriklad na HTC Desire nebo na HTC Desire HD ??? nebo v cem je tenhle telefon vubec lepci nez htc s androidem,prave uvazuji o koupi novyho mobilu a mel sem vyhlidly tento...ale jak to ctu tak nevim,mam si koupit s androidem nebo s WP7 ?
rysinho
Junior

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 13. 11. 2010 00:34

Než se udělá kolem WP7 jasno, tak bych šel být tebou do androidu. Je to začínající systém (WP7), takže ten bude použitelý nejdříve za 6 měs., i když v případě Microsoftu si tipnu, že to bude trvat déle, takže rovněž i já půjdu do androidu.
Mobil: Samsung Note 2
PC: notebook Acer Aspire 4830TG
DavidBarborka
Junior

Odeslat příspěvekod rysinho 13. 11. 2010 01:43

Dobre ale nevim do jakeho mobilu s androidem mam jit nejlepe mi vyhovuje cenova relace 10 000 - 11 000 a Desire HD sem nespada ...nemas nejakej tip?

PS:Jak to je s tema hrama na Trophy ,zadarmo nebo placene,jaka je moznost je tam dostat ...?
rysinho
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 25. 11. 2010 14:00

Jedinou současnou možností je sytáhnout si hry přes Market. Ovšem jen ty, co jsou Free...moc jich není. Ty placené jsou nám v ČR zatím zapovězeny...
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 25. 11. 2010 14:46

Nedala by se tam ta navigace dostat přez wi-fi?

-- 25. 11. 2010 13:51 --

uiqjirka píše:Nenakopiruje,WP7 stejne jako toto HTC nepodporuje mass storage.Pridavat muzes pouze video a hudbu pres zune.Nic vic,zadne dokumenty,soubory,adresare s navigacemi,aplikacemi apod...WP7 k dnesnimu datu ma zatim spousty omezeni.Instalce apliakci pouze pres market,ktery zatim v CR neni funkcni.WP7 je zatim hodne uzavrena platforma.Absence Copy & Paste,nelze synchronizovat data s Outlookem (PC) pres USB (Zune umí jen multimédia), moznost pouze pres Exchange,zobrazení pouze jedné události z kalendáře na hlavní obrazovce a Lock screenu,nemožnost zjištění MAC adresy v zařízení,multitasking - při rozepsaném příspěveku v aplikaci Twitter, přijde SMS, chcete si ji přečíst, přepnete se do Zpráv a když se vrátíte zpět do Twitteru, můžete zprávu psát znovu..zadny file manager,no mass storage atd atd...

S tou rezepsanou zprávou do Twitteru nebo třeba mailem to je jinak. Aplikace se totiž neukončí tím že se zapne jiná, ale podobně jak to je v iPhonu se jen schová. Zpět se do rozepsané zprávy dostanete překvapivě přez tlačítko Zpět. Pozor! Pokud znovu zapnete některou z už jakoby uspaných aplikací, jede tato jako nově spuštěná a neukáže to co je v té uspané uloženo k dokončení po tom doskákání k ní přez tlačítko Zpět. Funguje to poněkud odlišněji než aplikace v Androidu, ale pokud to člověk dodržuje a dělá to jak se má, tak o rozepsané zprávy nemusí přijít.
čurila plenkovič
Junior

Další stránka