BlackBerry Torch 9800

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod řidič BOB 12. 3. 2011 23:18

good: myslím platební, píšu kreditka :D

-- 12. 3. 2011 22:19 --

VOIP jsem nainstaloval a jede v poho...
Jenom ten Skype mi pořád trošku chybí :-/
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Junior

Odeslat příspěvekod goob 13. 3. 2011 21:22

Co používáš na VoIP? Jinak Skype oficiálně pro BB vlastně není.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Andel_Exit 14. 3. 2011 11:26

Nechci zakládat nové téma na stejný telefon, můžete mi poradit? Dost mě štvě vrzání zadního krytu telefonu. Nevíte jak to odstranit? Nějaký nápad? Ještě upřesním místo vrzání je hlavně ve spodní části telefonu.
Andel_Exit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 14. 3. 2011 16:39

Reklamovat, zkusit jiný kryt? Těžko poradit, když mi nevrže..
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod řidič BOB 14. 3. 2011 17:12

goob: používám Vippie - je sice placený, ale alespoň to funguje - na rozdíl od aplikací třeba na HTC, které jsou sice zdarma, ale téměř vůbec to nefunguje :-/
řidič BOB
Junior

Odeslat příspěvekod goob 14. 3. 2011 23:07

A funguje se všemi VoIP operátory?
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod řidič BOB 16. 3. 2011 22:23

Nevím - já používám VipTEL SK a to funguje úplně bez problémů 8-)
řidič BOB
Junior

Odeslat příspěvekod elScorpion 23. 3. 2011 23:41

Zdravím všechny, chtěl bych si Torch pořídit a chci se zeptat - je displej stejný jako u Stormu 2? Tím myslím takřka nepoškrabatelný? Díky moc.
elScorpion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 24. 3. 2011 13:09

Pravděpodobně není úplně stejný jako na Stormu, který byl nepoškabatelný. Já osobně mám stále na displeji fólii, která tam byla po rozbalení a nepřijde mi, že by mi nějak zhoršovala pohled na displej. Navíc nosím telefon v pouchi, abych ho chránil před možným nárazem nebo i vlhkem.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milennium 24. 3. 2011 13:55

Měl jsem Storm i nový Storm 2 a teď mám Torch a přes displej je sklo. Žádné Gorilla Glass, ale sklo. Na displeji nemám fólii a Torch už mám půl roku a žádný škrábanec...
milennium
Junior

Odeslat příspěvekod elScorpion 24. 3. 2011 22:47

Takze to zni OK, s navodem na dotazeni vysouvaciho mechanismu to bude idealni.
elScorpion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejsi87 27. 8. 2011 18:10

zdravim,
chci se zeptat, jestli je BB messenger to samé, jako bude iMessage v iOS5? to znamená posílání zpráv na další BB zařízení zdarma?

diky
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod Frki 29. 8. 2011 14:36

Ano, BB Messenger je zasílání zpráv z BB na druhé BB. Jede to přes internet, tudíž zdarma, pokud máš BIS.
...:::BlackBerry forever:::...
Frki
Junior

Odeslat příspěvekod goob 29. 8. 2011 20:57

Ano, je to pouze pro komunikaci mezi telefony BB. Umožňuje kromě jiného i posílání fotek, souborů, polohy, hlasové poznámky. Lze také vytvářet různá fóra, kde se dá klábosit mezi sebou, sdílet fotky, komentovat je, atd. Docela návyková záležitost ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kejsi87 4. 9. 2011 15:20

tak jsem se na nej vcera byl podivat a docela me zarazilo, ze mi dali na vyzkouseni model s klavesnici, ktera zacinala Aqwertz ...to jsem nikdy nevidel, takze je mozne, ze tam bylo mene mista pro jina tlacitka? vsude (na ebay) jsem videl jen qwertz/y modely...

taky me prekvapila vaha a velikost, je to poradny macek :D
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka