HTC Wildfire S - obecná diskuse

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nika.meil 3. 8. 2011 11:51

Díky moc za za rady a ochotu :-) . Správce si stáhnu, mrknu na to. Zatím děkuji!
Nika.meil
Junior

Odeslat příspěvekod elwlke 5. 8. 2011 21:59

Stáva sa mi, že po zapnuti internetového alebo WiFi pripojenia mi niekedy začne znova sťahovať z marketu aplikáciu, ktorú už mám nainstalovanu. Dá sa toto sťahovanie vypnúť? Ked stiahnem hornú listu oznamov dolu tak vidím ako sťahuje ale nedá sa to tam nijako zastaviť. Nemáte s tým niekto skusenosti?
elwlke
Junior

Odeslat příspěvekod -mik- 7. 8. 2011 13:26

Jo jo ... Tohle se mi taky stává .. Někdy se mi po restartu telefonu zapne správce stahování (nepravidelně) a tahá aplikace, které už dávno mám..
Řeším to zatím tak: Nastavení/aplikace/spuštěné služby/všechny aplikace --- najdu Správce stahování a vypnu ho ..
Už jsem mazal mezipaměť, data správce stahování a přesto to tam občas takhle (po restartu) zahapruje..
-mik-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vydra11 7. 8. 2011 17:38

Zdravím.Mám dotaz, zvažuji koupi tohoto telefonu.Rád bych se zeptal na dvě věci.
Po přečtení recenze jsem pochopil že telefon udajně nejde uplně vypnout prý se přepne jen do "režimu sleep" je tedy tel vypnutý nebo je to něco jako u pc?je v tomto řežimu stále aktivní třeba pro příchod sms atd...
A další pro mně duležitá věc udajně když je tel "vypnutý" nefunguje budík.Musím mít tedy tel neustále zapnutý nebo se to dá nějak vyřešit??
Díky moc:-)
Vydra11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nika.meil 8. 8. 2011 06:36

Také se vám stává,že se vám nestáhnou všechny maily? Já mám na na webu mail,ale telefon mi ho nestáhne. Nastavené to mám dobře...velikost stahovaného mailu max. atd.... Telefon mám nastavený na stahování každou půhodinku. Na mobilu nic a mrknu do mailu na webu a mám tam třeba několik mailů. Čím by to mohlo být, sím? :-)

-- 8. 8. 2011 09:22 --

Aha,tak jsem přehlídla,že se to tu zpětně řešilo...zkusím Kaiten email.
Nika.meil
Junior

Odeslat příspěvekod Romaine 8. 8. 2011 10:05

No nevím, jestli je to tím klientem co používáte. Ale mě stahuje Kaiten v pohodě. Pak jedině to nastavení.

Vydra11 - A jak poznat, že telefon není vypnutý, ale jen v nějakém zvláštním režimu??? Je tam tlačítko vypnout a je vypnutej. Budík pak nefunguje, což podle mě znamená, že je telefon opravdu vypnutý.
Romaine
Junior

Odeslat příspěvekod Nika.meil 8. 8. 2011 10:13

Já nepoužívala žádného klienta. Ale radila jste tu někomu Kaiten,tak ho vyzkouším.
Nika.meil
Junior

Odeslat příspěvekod protektor 8. 8. 2011 20:33

Měl bych jeden dotaz. Po synchronizaci kontaktů ze sim karty do telefonu jsem si nastavil, aby se mi zobrazovaly kontakty ,které mám pouze v telefonu. Když jdu ale na základní stranu a chci najít číslo přes telefon, tak tam mám kontakty ze sim i z telefonu. Lze toto zobrazení nějak změnit? Nechce se mi mazat sim. Díky za radu.
protektor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Romaine 8. 8. 2011 21:04

"Když jdu ale na základní stranu a chci najít číslo přes telefon,..."

Nevím, co přesně tímto myslíš, ale to zobrazení funguje pro seznam lidé. Např. u psaní sms a vyhledání kontaktu se objeví vše. Změnu nevím. Já mám jen v telefonu už (uložené v My phone explore kdyby něco).
Romaine
Junior

Odeslat příspěvekod protektor 8. 8. 2011 22:14

Je tím myšleno tato úvodní obrazovka http://www.mobilmania.cz/ShowFullThumbNail.aspx?file=HTCWildfireS_1.jpg&title=HTC%20Wildfire%20S
A když dám dole telefon (phone) tak tam mám kontakty ze sim i z telefonu
protektor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nika.meil 9. 8. 2011 06:24

Já to řešila tak, že jsem kontakty se simky smazala.
Nika.meil
Junior

Odeslat příspěvekod Romaine 9. 8. 2011 09:49

Já myslím, že to nijak vyřešit nejde. Možná při použití jiného programu na kontakty.
Romaine
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 10. 8. 2011 19:15

Mám telefon 2hý den... Zatím velká spokojenost... :-) Potřebovala bych poznámky,ale nic takového jsem tam nenašla... Koukám špatně nebo tam nejsou? A je když tak nějaká pěkná aplikace na poznámky? Děkuji za rady... :-)
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod Romaine 10. 8. 2011 20:16

Nejsou. Musíš si najít, co ti bude vyhovovat. Dobré, ale uživatelsky náročnější jsou Note Everything. Já ho používám občas.

Jinak mám na ploše widget z Quick Note.

Ale jsou jich mraky a někdy si musíš najít co bude vyhovovat tobě a je to běh na dlouhou trať třeba =)
Romaine
Junior

Odeslat příspěvekod protektor 10. 8. 2011 21:44

To je škoda. teď mi tam po synchronizaci z účtem FB naskákaly ještě další kontakty, které ani v telefonu nechci mít.
Jaké existují programy na kontakty? doporučíte něco?

Já myslím, že to nijak vyřešit nejde. Možná při použití jiného programu na kontakty.
protektor
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka