HTC Wildfire S - obecná diskuse

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Romaine 11. 8. 2011 07:36

Kontakty z FB též zakážete přes zobrazit. A pokud se vám spojily se stávajícími kontakty, tak dejte menu - více - spojené kontakty a tam přes menu vše "odpojte". Pak si v telefonu zobrazte jen FB kontakty a všechny smažte. A až se vám zas při připojení nabídnou, tak je nesmíte spojit!

Na marketu si dejte hledat contacts. Myslím, že je GO contacts nebo tak nějak. A spousta dalších. Jestli to v nich jde nevím. Chce to vyzkoušet. Nebo pohledejte na fóru, jestli to někdo neřešil a případně položte dotaz.
Romaine
Junior

Odeslat příspěvekod Nika.meil 18. 8. 2011 13:54

Ráda bych se zeptala...používám Profi mail, zatím zkušební verzi. V původní "poště" v telefonu se mi přílohy mailu(např. obrázky, videa) automaticky ukládaly do alba. V Profi mailu mi to ale nejde, dám "uložit", nabídnou se mi složky paměťovky,uložím to, ale nikde to pak v mobilu nenajdu. Může to být tím,že mám zkušební verzi a zkrátka to s mobilem nekomunikuje, nebo někde dělám chybu? Děkuji...
Nika.meil
Junior

Odeslat příspěvekod refresh 18. 8. 2011 21:28

Obracím se na Vás s velkou prosbou, koupil jsem sestře narychlo telefon k narozkám, HTC Wildfire S, protože to bylo opravdu narychlo-mobil se jí rozbil a to mi nahrálo akorát těsně před narozeninami, jenže teď k problému, chtěl jsem v bílé ale měli jen v AJ bez češtiny, vzal jsem ho s tím že to vyřeší aplikace Morelocale2 z marketu, jenže jsem se zmýlil a teď nevím co s tím. Dá se to nějak vyřešit kromě přehrání ROM nebo ho mám vrátit a sehnat jí v CZ jazyce. Z čeho teda nemám radost, protože jsem myslel že to bude opravdu překvapení, ale protože ona angličtině moc nehoví, takže asi radost mít nebude.
Morelocale mi prostě nepřeloží menu, prakticky vůbec nic. Děkuju za každou radu :roll:
refresh
Junior

Odeslat příspěvekod Romaine 19. 8. 2011 08:25

Myslím, že to řeší jen ten Morelocale. Alespoň vždy jsem se setkala pouze s touto radou. Chtělo se to fakt napřed ptát a potom kupovat, zvlášť takovou věc.
Romaine
Junior

Odeslat příspěvekod refresh 19. 8. 2011 09:43

Já jsem právě počítal s tím že to to s Morelocale 2 vyřeším, ale když se to nepovedlo tak telefon vrátím-snad to nebude problém, a koupím v češtině (dnes jsem ho objevil asi 400m od této prodejny :roll: )
refresh
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 19. 8. 2011 15:24

Potřebuji poradit. Nemohu vůbec nastavit poštu. Účet na seznamu. Nevím co tam mám špatně,ale pořád to nejde. Poraďte prosím... :-(
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 19. 8. 2011 15:57

refresh píše:Obracím se na Vás s velkou prosbou, koupil jsem sestře narychlo telefon k narozkám, HTC Wildfire S, protože to bylo opravdu narychlo-mobil se jí rozbil a to mi nahrálo akorát těsně před narozeninami, jenže teď k problému, chtěl jsem v bílé ale měli jen v AJ bez češtiny, vzal jsem ho s tím že to vyřeší aplikace Morelocale2 z marketu, jenže jsem se zmýlil a teď nevím co s tím. Dá se to nějak vyřešit kromě přehrání ROM nebo ho mám vrátit a sehnat jí v CZ jazyce. Z čeho teda nemám radost, protože jsem myslel že to bude opravdu překvapení, ale protože ona angličtině moc nehoví, takže asi radost mít nebude.
Morelocale mi prostě nepřeloží menu, prakticky vůbec nic. Děkuju za každou radu :roll:

A to si kupoval fon v Cechach?Inac nechapem ze kupis telefon u nas a neni tam cestina :shock: V kazdom androide je spusta jazykov.Dokonca kamos v Irsku kupil androida (SE X8) a fici mu tam slovencina paradne.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Junior

Odeslat příspěvekod Romaine 19. 8. 2011 17:30

Kvetak píše:Potřebuji poradit. Nemohu vůbec nastavit poštu. Účet na seznamu. Nevím co tam mám špatně,ale pořád to nejde. Poraďte prosím... :-(

A ve které části ti to zkolabuje? Po nastavení příjmu pošty i odesílání pošty kontroluje nastavení..
Romaine
Junior

Odeslat příspěvekod refresh 19. 8. 2011 21:36

MakcuPikcu píše:
refresh píše:Obracím se na Vás s velkou prosbou, koupil jsem sestře narychlo telefon k narozkám, HTC Wildfire S, protože to bylo opravdu narychlo-mobil se jí rozbil a to mi nahrálo akorát těsně před narozeninami, jenže teď k problému, chtěl jsem v bílé ale měli jen v AJ bez češtiny, vzal jsem ho s tím že to vyřeší aplikace Morelocale2 z marketu, jenže jsem se zmýlil a teď nevím co s tím. Dá se to nějak vyřešit kromě přehrání ROM nebo ho mám vrátit a sehnat jí v CZ jazyce. Z čeho teda nemám radost, protože jsem myslel že to bude opravdu překvapení, ale protože ona angličtině moc nehoví, takže asi radost mít nebude.

A to si kupoval fon v Cechach?Inac nechapem ze kupis telefon u nas a neni tam cestina :shock: V kazdom androide je spusta jazykov.Dokonca kamos v Irsku kupil androida (SE X8) a fici mu tam slovencina paradne.

Ano v čechách, čeština tam nebyla, ani slovenčina. Ale nevadí telefon jsem vrátil a koupil v zápětí stejný s češtinou :)
refresh
Junior

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 20. 8. 2011 07:58

Ehm,asi bol ten telefon urceny pre africky trh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale este ze sa to dalo vyriesit.I ked mne osobne by to nevadilo.Co som mal doteraz fony,tak len s anglictinou.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Junior

Odeslat příspěvekod Nika.meil 20. 8. 2011 17:52

Má tu někdo prosím někdo nainstalovaný Profi mail? Nedají se mi uložit přílohy...poradíte? :-)
Nika.meil
Junior

Odeslat příspěvekod refresh 20. 8. 2011 19:30

MakcuPikcu píše:Ehm,asi bol ten telefon urceny pre africky trh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale este ze sa to dalo vyriesit.I ked mne osobne by to nevadilo.Co som mal doteraz fony,tak len s anglictinou.

Taky by mi to nevadilo, ale tel. byl pro sestru a ta Aj moc nehoví
refresh
Junior

Odeslat příspěvekod nordles 21. 8. 2011 12:23

ahoj, chtěl bych se zeptat, da se u SMSek zvětšit text? u mého starého samsungu u600 se dal zvětšit text u sms tlačítky na hlasitost, dost to pomáha když si zapomenu brýle :-)
nordles
Junior

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 25. 8. 2011 09:19

Zdravim.Dnes som kupil mladej tento fon.Chcem sa opitat uzivatelov tohto fonu,ci su na vasich fonoch tlacitka na ovladanie zvuku na boku telefonu tiez volne.Zatrasenim fonu aj hrkaju.Chcel by som zistit ci je to ok alebo je to na reklamaciu.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Junior

Odeslat příspěvekod elwlke 25. 8. 2011 13:59

Urcite reklamuj, nema tam co hrkat
elwlke
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka