HTC Wildfire S - obecná diskuse

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pajjoun 9. 1. 2012 22:13

Já tam zkoušel zasunout několikery sluchátka, repro od kompu a sluchátka od kompu a všechno tam šlo, akorát jedny vyžadovaly větší sílu.
Naposledy upravil Pajjoun dne 10. 1. 2012 20:32, celkově upraveno 1
TS
Pajjoun
Junior

Odeslat příspěvekod H4CK1 10. 1. 2012 19:58

musí tam jít zapojit všechny sluchátka/repra s konektorem jack 3,5mm, stačí pouze zatlačit ;)
H4CK1
Junior

Odeslat příspěvekod kraida 10. 1. 2012 22:54

Sennheisery ty co mám zastrčit do zdířky jdou ale párkrát pohneš s káblíkem a vyskočí kousek ven a je ticho jen vtom praská. HTC sluchátka mají o proti jiným sluchátkám opravdu trochu jiný jack. Jinak dnes jsem testoval navigaci Sygic s medicínou a šlape dobře docela mě to překvapilo. Pak jsem ještě zkoušel Missed call Reminder na prodloužení doby blikání ledky při zmeškaných hovorech ale nějak mě to nefakčí nevím kde je problém (v nastavení ?) :-) :-) :-)
kraida
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod elwlke 10. 1. 2012 23:17

Ak chces aby len blikala dioda az kym neprecitas spravu tak takto:
v nastaveniach aplikacie chod na preferences missed sms, tam pokracuj takto:
keep the screen off
................
do not show toast
do not vibrate
...................
ringtone silent
blink led - blinking is on
1000ms
green
notif.intervals - 1m
numb.of repeats - forever

To iste nastavis aj pre hovory a mms
elwlke
Junior

Odeslat příspěvekod kraida 11. 1. 2012 00:18

moc díky tvoje rada pomohla.
kraida
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod szantus 11. 1. 2012 13:43

Prosím o radu: jak u Wildfire S s 2.3.5 udělat print screen ( screen capture - snímek aktuální obrazovky ) - bez jakéhokoliv programu, či rootu - LOCK+HOME nefunguje... Myslím, že tato verze Androidu by to měla mít implicitně v sobě zabudované. Díky.
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada...
Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021), iPhone 13 128GB, Win 10 PC/Win 11 NTB.
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod H4CK1 13. 1. 2012 18:05

Tak už je možný root tohoto telefonu, pro případné zájemce jsem zde popstal postup, jak na to :) mě se povedl a jsem spokojený
http://h4ck1.blogspot.com/2012/01/root- ... ire-s.html
H4CK1
Junior

Odeslat příspěvekod Pajjoun 13. 1. 2012 21:32

Tak dneska se na telefonu od Vodafone objevila aktualizace. :-) Nejdřív FOTA Client a po restartu i nová verze Androida - 2.3.5. :-)
TS
Pajjoun
Junior

Odeslat příspěvekod jremy 15. 1. 2012 07:16

szantus píše:Prosím o radu: jak u Wildfire S s 2.3.5 udělat print screen ( screen capture - snímek aktuální obrazovky ) - bez jakéhokoliv programu, či rootu - LOCK+HOME nefunguje... Myslím, že tato verze Androidu by to měla mít implicitně v sobě zabudované. Díky.

Pokud vim u wildfire s to v zakladu nejde.Na desire s je to vypinaci tlacitko a do pul vteriny po nem tlacitko HOME,to same evo 3D a desire HD,ale u wildy mi to nefunguje,tak asi jen vyssi modely.
jremy
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 15. 1. 2012 10:07

Potřebovala bych poradit nějakou aplikaci na stahování českých písniček. Tak pokud někdo o něčem víte,poraďte prosím něco. Díky. (Wildfire S)
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod Pajjoun 15. 1. 2012 11:05

szantus píše:Prosím o radu: jak u Wildfire S s 2.3.5 udělat print screen ( screen capture - snímek aktuální obrazovky ) - bez jakéhokoliv programu, či rootu - LOCK+HOME nefunguje... Myslím, že tato verze Androidu by to měla mít implicitně v sobě zabudované. Díky.

Existuje prográmek - No root screenshot it. Pohledej na Marketu.

-- 15. 1. 2012 11:05 --

Kvetak píše:Potřebovala bych poradit nějakou aplikaci na stahování českých písniček. Tak pokud někdo o něčem víte,poraďte prosím něco. Díky. (Wildfire S)

Internetovej prohlížeč v mobilu + uložto.cz. Nic lepšího asi neni.
TS
Pajjoun
Junior

Odeslat příspěvekod Leho 15. 1. 2012 11:19

Po updatu na Android 2.3.5 se mi zřejmě nenainstaloval nový android market, mám stále verzi aplikace 2.3.6. Navíc když chci aktualizovat nějakou aplikaci nebo jinou novou stáhnout, tak mi telefon napíše aktualizace se nezdařila. Setkal se už někdo s tím? Nebo všichni máte nový design marketu?
Popř. ví někdo co s tím? restart nepomohl.

Dík.
Leho
Junior

Odeslat příspěvekod kraida 16. 1. 2012 18:36

Mě po updatu který se dnes aktualizoval na 2.3.5 taky nejde stahovat s marketu ani aktualizovat co s tím. Do dnešního dne jsem byl s Wildfirem spokojenej ale takhle ? pokud to nepujde ofiko vyřešit jde do světa. 8-) nebo někdo má nějakou radu.
kraida
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leho 16. 1. 2012 19:38

Mě po updatu který se dnes aktualizoval na 2.3.5 taky nejde stahovat s marketu ani aktualizovat co s tím. Do dnešního dne jsem byl s Wildfirem spokojenej ale takhle ? pokud to nepujde ofiko vyřešit jde do světa. 8-) nebo někdo má nějakou radu.

Mluvil jsem s kamarádkou a ta říkala, že je na tom úplně stejně. Nová aplikace na Market se nenainstalovala, z Marketu nejde stahovat ani aktualizovat. Ví někdo jak se takové události hlásí přímo HTC? Vzhledem k tomu že se to stalo zřejmě plošně a zkusil jsem i návody ve stylu smazat cache u aplikace Android Market a dalších, restarty nepomohly, je potřeba aby to řešil někdo výše. Tovární nastavení nechci zkoušet, protože jestli nepomůže, tak bych tam aplikace zpátky dostával hodně obtížně :'(
Leho
Junior

Odeslat příspěvekod kraida 16. 1. 2012 20:18

Taky jsem zkoušel kde co ale market je prostě po updatu nefunkční snad zkusit napsat přímo HTC ať to vyřeší ale myslím že o tom už musejí vědět. Nevím jestli je jen můj pocit ale po updatu na 2.3.5 se mě zdá telefon nějak lenivý hlavně při odemykání snad mě napadá jen provést root a vrátit předchozí verzi ale to se mě moc nechce.
kraida
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka