HTC Sensation

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 1. 2. 2012 21:29

Rovněž jsem nezaznamenal. Natoč to a video pošli na vsp data. Uvdíš co ti napíšou.
Mobil: Samsung Note 2
PC: notebook Acer Aspire 4830TG
DavidBarborka
Junior

Odeslat příspěvekod dandulle 25. 2. 2012 11:42

Ahoj,
rozhoduju se mezi HTC Sensation a Sony Ericsson Experia Ray.
Jsem při výběru bohužel limitovaná nabídkou operátora, takže po vyřazení Nokia Lumia 710 i 800 se rozhoduji mezi těmito dvěma.

Jste s tímto HTC spokojeni, nebo je nějaké velké mínus.
je mi jasné, že dokonalý telefon není ;-)

Jsem běžný uživatel - maminka dvou dětí :-) . Nejvíc u telefonu využívám focení a nahrávání videíí, které pak stahuji do PC - foťákem už prakticky nefotím. Chtěla bych, aby byl telefon lehce a přehledně ovladatelný ;-) . Přecházím z klasické Nokie na ,,dotykáč,, tak bych se nerada zklamala. Nokii jako takovou mi nedoporučují, Iphone nebo Samsung Galaxy S II je pro mě daleko cenově a Iphone mě po vyzkoušení ani moc nenadchl, vůbec se v něm nevyznám..... :oops:

Moc děkuji za případné komentáře :-)
dandulle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulis2 25. 2. 2012 12:06

Lepší fotografie pořídí Xperia ray. Řekl bych, že lepší bude i video, byť tedy bude "jen" v rozlišení 1280 x 720 pixelů. Sensation zvládne FullHD 1920 x 1080 pixelů.
Další otázkou je velikost. Sensation je už dost velký, Xperia ray je prcek. S tím souvisí velikost displeje. Sensation 4,3 palce, Xperia ray 3,3 palce. Oba displeje jsou jemné, ale třeba psaní a prohlížení webu bude lepší na Sensationu.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod -Ferda- 2. 3. 2012 16:44

Zdravím všechny. Mám HTC Sensation a nejdou z mi z Android marketu stahovat placené hry. Vždy to hodí hlášku: "Došlo k chybě. Zkuste to prosím znovu."

Je to chyba nastavení / operátora? Jak to vyřešit? Předem děkuji za radu.

-- 3. 3. 2012 17:57 --

Už jsem na to přišel... měl jsem Android propojen s "neúplným" účtem Google, proto to nebylo podporováno. Přelogoval jsem to celý na jiný gmail a už to frčí :)
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod C3luar 16. 3. 2012 19:13

Tak ja mám Sensation pár dní ale len v krátkosti reakcia na podnety ...

- Telefón výkonovo s prehľadom zapadne ku každému 2-jadru na trhu
- Výdrž je v rámci na HW a batériu v kľude. Po vypnutí vecí ktoré práve nepotrebujete nemáte dôvod na smútok.
- Displej je nádherný, žiadne prepálené farbičky ako u SGS II ... tu tie farby vyzerajú reálne a kvalitne
- Prostredie HTC Sen. 3 je veľmi prehľadné a intuitívne ... okrem toho HTC má veľmi dobre odladený celý systém ako celok a telefón oproti iným Android. šlape ako víno
- Foťák (tu by som nebol až tak kritický) je samozrejme pravda že fotky sú priemerné ale zasa si myslím že rozhodne nie tragické ... takže foťáku by som dal kľudne 7/10
- :!: :!: :!: Čo je hlavné perfektná konštrukcia ... tu ako u HTC palec hore :!: :!: :!:

Celkovo v pomere a konkurencií by som povedal že je to veľmi dobrý mobil. HTC skrátka vie urobiť kvalitné zariadenie a čo nevie možno tak urobiť špičkový foťák ... to ale nevie ani Samsung ani LG tu kraľuje iný výrobca ;-]
---------------------------------------------------------------
NB:
>Toshiba Satellite P50B (new 2014)
>Toshiba Satellite A-300 (6 years and still run ...)
>Toshiba Tecra A8 (sweet dreams)
Mob: NOKIA Lumia 625
Auto: Ford Fiesta (MK6)
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod Muertus 29. 3. 2012 18:15

29.3.
Tak konečně je to tady - Aktualizace: Android 4.0 aktualizace s HTC Sense 3.6 - 3.32.401.5

Toto se mi dnes objevilo na mém telefonu s CID: HTC__032 Tj. cz, sk a pl trh
--
Musím uznat, že telefon je ted opravdu znatelně rychlejší, rotace v menu atd.. fakt je to sakra znát..
CPU: Intel Core i7-3930K|MB: Asus Rampage IV Formula - Intel X79 |RAM: Corsair Vengeance LP Black 4x4GB DDR3 1600 CL8 1.5V|VGA: ATI HD 5970 (OC) + COOLER Arctic Accelero Xtreme 5970|SSD: Intel 520 - 240GB|HDD: RAID 0-2x WD1001FALS 1TB|Case: Corsair 600TM
Muertus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod douda78 30. 3. 2012 07:33

Tak HTC Senastation už má aktualizaci ma ICS. :-D sláva
douda78
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 30. 3. 2012 08:19

Pěkně. Kdyby se to tak hlo i u Eva :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod C3luar 30. 3. 2012 22:32

Je to tak, skutočne aj ja dnes už aktualizujem na ICS 4.0 ;-] Tak uvidíme :-) som zvedavý ako sa s tým HTC pohralo
NB:
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod O4444 31. 3. 2012 19:10

Máte skušenost s upgradem brandovaných telefonů (t-mobile)?Žádnou aktualizaci pro mě nemají..
Jinak, je normální, že mi telefon občas přestane reagovat na dotyk, občas začne a bláznit a po stisku tlačítk "domů" začne dělat screenshoty? Jinak mě taky celkem mate, že když příde SMS, tak občas display rozsvítí, občas ne..
A ještě další..jak je možný, že DesireS má v pohodě 210 MB volný RAM a já se musim hooodně snažit, abych měl nad 100?
O4444
Junior

Odeslat příspěvekod C3luar 31. 3. 2012 19:42

No ja som inak nadmieru spokojný zatiaľ ... ICS je skutočne stabilnejší a kvalitnejší OS ... na mojom Sensation je to cítiť výrazne celkovo mám pocit že až teraz ten dual-core využíva svoj potenciál naplno

-- 31. 3. 2012 20:58 --

to O4444: Zvláštne, ja mám vlastne brand phone od operátora (Orange) ale ten moc HE telefóny neserie svojím balastom a rovnako tak už som si to nevšimol ani u tých nižších ... low-endy tam max. pridáva svoju aplikáciu prípadne štartovaciu obrazovku.

U O2,T-mobile a pod je všeobecne známe že to trvá dlhšie takže neviem presne ...

K tej RAM: Asi máš veľa aplikácií (niektoré môžu robiť problémy tj. to s tými SMS a displejom som už niekde čítal ... ) iné môžu bežať na pozadí atď. Ja osobne som mal vždy cez 150 MB voľné a teraz s ICS 4.0 mám okolo 200 MB voľné ... je pravda že najviac si vezme aj HTC Sense
NB:
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod randomofamber 31. 3. 2012 23:54

Nové HTC Sense ve mě vyvolává rozpaky. Na jednu stranu se zdá být stabilnější a zabírá méně paměti, na druhou stranu HTC provedlo změnu některých funkcí k horšímu. Například kvůli zapínání a vypínání WiFi případně GPS musím jít do nastavení místo abych to zapnul z rolety. To je velmi nepraktické a nepohodlné. Pak mě vadí na ICS, že zrušili možnost nastavit hlasitost pro vyzvánění a notifikace zvlášť, takže když chci, aby mě ve spánku neotravovaly hlášky o příchozích SMS případně E-mailech, ale telefon mě vzbudil, tak to nyní není možné... Dále pak syntetický test Quadrant Standard má po aktualizaci horší výsledky (před 1589, po 1158) a test AnTuTu byl před aktualizací 3897 a po aktualizaci je 3764... Takže nevím co si mám myslet. Že by "zlepšení k horšímu"?
randomofamber
Junior

Odeslat příspěvekod C3luar 1. 4. 2012 10:45

To s tým GPS v not. lište súhlasím ... je to nepraktickejšie čo sa týka Wi-Fi tam je to trošku inak ... myšlienka dobrá ale nedotiahnutá ona tam ta možnosť je len sa k nej dostaneš cez 2-kliky namiesto jedného.

Myslím si ale že je to hrubé a prvé zrno ICS 4.0 (verzia mi ukazuje dokonca 4.0.3) a určite príde v krátkosti ešte viacero update. Nové Sense mi inak príde omnoho lepšie ale súhlasím že to má aj svoje -. Čo sa týka testov tak neviem tam som nezaznamenal žiadny pokles, práve mi príde že konečne HTC Sensation vie optimálne až teraz využívať 1,2 Ghz dual-core naplno ...
NB:
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod O4444 1. 4. 2012 13:48

Prosimvás, když vám na zamčenej telefon přijde sms, rozsvítí se vám display? Díky :)
O4444
Junior

Odeslat příspěvekod C3luar 1. 4. 2012 17:38

Nie, príde mi normálne SMS, telefón dá podľa nastavenia o sebe vedieť teda zvučka SMS a bliká mi informačná led. až keď telefón odomknem displej svieti ...

tebe sa rozsvieti po prijatí SMS ???
NB:
C3luar
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka