HTC Sensation

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod terezamorkovska 19. 5. 2011 15:05

Jen pro informaci v UK už se prodává od 19.5 u Vodafonu a má i podporu pro CZ záčínám uvažovat,že kontaktuji známého..No a nejlepší radost nepude to s úvazkem jako u nás, že třeba DHD máte s provoláním na 2500 za 3tis a blaa...S takovymhle provoláním bude v Anglii s úvazkej zadara..No ták známý :D

-- 19. 5. 2011 16:07 --

http://shop.vodafone.co.uk/shop/catalog ... tid=157745

Důkaz je zde fakt nádhera..:)
terezamorkovska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kkozi 19. 5. 2011 18:10

Taky jsem vcera v Londyne cunel jak pero z gauce,kdyz jsem ho videl ve vyloze na plakatu.Ale uz meli zavreno.
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod terezamorkovska 20. 5. 2011 14:59

No to mě prostě dostává prostě v cizině ty brandy sou výhodnější...prostě je to velký rozdíl o proti ČR :shock: teď nezbýva než prosit :oboze známého ať to veme na firmu :)
terezamorkovska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ghouless 20. 5. 2011 15:07

Sensation je již k dispozici u britského Vodafone a na SlashGear ho mají již v preview i s videem.
http://www.slashgear.com/htc-sensation- ... -20153278/
Ghouless
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Refael 20. 5. 2011 16:08

Dobre patecni odpoledne,pro fandy Sensation mam tez 1 nejvycerpavanejsi video o Sensation,ktere znam.
Kdo umi nemecky,lepe.Jsou tam tez angl.titulky,ale ne vse je prelozene.
Jsou tam vyzkousene snad vsechny zajimave funkce.

http://www.youtube.com/watch?v=15J5OriZ7Qo
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod terezamorkovska 23. 5. 2011 19:13

Ták mám šanci koupit ověřený DHD za 3,7 :) od známého- Mám šanci si koupit Sensation v UK :D a nebo tady v Brand-shopu na akcičce-pokud vůbec nějaká bude..Tak babo raď...Zase si říkám nekup to za ty prachy,ale vím, že si stejně koupím Sensation,ale zase DHD můžu přenechat matce či tak :D HELP PLEASE SOS :O
terezamorkovska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 24. 5. 2011 07:19

Desire HD za 3,7 je parádní koupě. Ale já osobně bych jej nekoupil, opravdu mizerně fotí, výdrž žalostná a zvuk průměrný. Tenhle model se výrobci opravdu nepovedl.

Jinak HTC Sensation nevypadá špatně, ale než bych jej zakoupil raději bych počkal na první recenze. Díky bohu HTC již do některých svých zařízení dává kvalitní fotoaparáty, ale jsou i zařízení viz Desire S jehož fotky z fotoaparátu bych neukázal ani své babičce, která sotva vidí - stejně by řekla, že je to tragédie.

Uvidíme, s čím nás Sens. překvapí.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Refael 25. 5. 2011 10:54

Ahoj vsem,

nasel jsem na YT videosrovnani nejvet.rivalu na poli Androida:
SGS 2 vs HTC Sensation.Oba jsou prodejni verze.

http://www.youtube.com/watch?v=gAuNsHPnK3I
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod PetrCi 25. 5. 2011 11:43

pokud si tuto senzaci koupim u vodafonu v ramci exkluzivity, bude telefon hodne brandovany?? Jak to poznam pri pouzivani jestli je od vdf nebo z bezneho prodeje?... Budu taky mit opozdene aktualizace jako v pripade nokii a tak??
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 25. 5. 2011 12:14

Uz jsem se cca pred mesicem ptal na to same na tomto foru,ale o HTC DHD,jake maji zkusenosti s aktualizacemi SW v CR.1 z nich mi odepsal,ze HTC odesila aktualizace vsem najednou bez ohledu na stat nebo s velmi malem rozdilu v datumech.Pokud je to opravdu tak,pak HTC timto jasne prevysuje Samsung v rychlosti updates.
Ale podle zprav bude mit VF exkluzivitu na Sensation snad mesic,pak by mohlo HTC prodavat nebrandovanou verzi.Ale mohu se mylit.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 26. 5. 2011 17:22

Tak podle prvních odhadů fotoaparát není žádná sláva, respektive fotí podobně HTC Desire HD. A tohle má být konkurence pro Galaxy S II? Achjo :(

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod PetrCi 26. 5. 2011 19:47

tak jak tu nekdo ted psal ze za ten nejaky mesic po exklusivite budou nebrandovane v prodeji... tak htc shop v praze snad bude od 31.5. prodavat nebrandovane ne?... ;)
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod sajo 27. 5. 2011 09:22

Ako vypadadaju benchmarkove testy v porovnani s SGS2 Optimus 2X?
sajo
Junior

Odeslat příspěvekod neoyoz 27. 5. 2011 09:47

jelikož má sensation vyšší rozlišení dipsleje tak na tom bude s výsledky o něco hůře ... Ale nějak nechápu co máte s těmi testy ;o)
neoyoz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 5. 2011 10:23

Výsledky jsou k prdu. Spíš by se lidé měli zajímat o samotnou funkčnost, odladěnost prostředí. Zda aplikace i hry pracují svižně. Atd.

Carismatico
Moderátor Galerie

Předchozí stránkaDalší stránka