HTC Sensation

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod C3luar 23. 1. 2013 19:32

kktina, HTC Sensation by to pohodlne zvládal, dokonca by mu to aj pomohlo a tam je ten problém. HTC radšej nebude riskovať a myslí si že ľudia si budú kvôli tomu kupovať One S s rovnakým HW a pod. Ja rozhodne Sensation nemám dôvod prečo meniť ...

A prístup HTC je len ich škoda :roll:
---------------------------------------------------------------
NB:
>Toshiba Satellite P50B (new 2014)
>Toshiba Satellite A-300 (6 years and still run ...)
>Toshiba Tecra A8 (sweet dreams)
Mob: NOKIA Lumia 625
Auto: Ford Fiesta (MK6)
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod joachym1 24. 1. 2013 06:07

Kapr999 píše:No ja mel prave za to ze 4.1 ma jeste telefon zrychlit...a taky nevidim duvod proc by nemel SGS II nestihat svym HW 4.1...silnej je na to dost.Zalezi spis na optimalizaci.

No právě, Samsungu to je jedno, buď se jim to povede a nebo také ne. U HTC přemýšlejí jinak. Pak když někdo porovná na vlastní oči SGSII s nějakým HTC, tak jen zírá, jaké dokáže mít Samsung lagy.
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=19&t=1105
joachym1
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenecek5 24. 1. 2013 20:20

Buďte rádi, že máte dobrý ICS, zase tolik rozdílů oproti JB taky není...
HTC je ve softwarové vyladěnosti úplně jinde než Samsung. Můžu to sám potvrdit, jakým způsobem můj Samsung občas zalaguje je neuvěřitelné a to je to jejich nejlepší zařízení v tomto segmentu, trhající pohyby na obrazovce bych od takového zařízení nečekal, bez Apex to je na hranici použitelnosti. Kdyby vás to zajímalo tak natočím video, ale na webu toho bude k vidění dost.
Ale je pravda, že Sensation by rozhodně HW na JB měl, ale HTC má právě asi pár jiných problémů...
Z3C
Zdenecek5
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr999 26. 1. 2013 13:42

Jo je pravda ze SII se obcas (hlavne v menu atd) umi pekne zalagovat.Kamarad ji ma a obcas se mu to uplne seklo a kolikrat musi vyndavat baterku(to se mi s HTC jeste nestalo) ale zase ma diky mensimu rozliseni lepsi FPS u her.Plus bratr ma Evo3d a nikdy nemusel delat reinstal nebo tak a bezi mu porad stejne dobre(cca rok a neco) a kamarad s tou SII delal reinstal nejmene 4x ...trochu mi to pripomina problemy s prvnim iPhonem 3G ktery se po par aplikacich taky zasekal a zacalo to zrat strasne baterku(stejny problem u kamarada s SII)
Jinak nerikam nic proti taky jsem ho mel vyhlidnuty...ale pak jsem dostal nabidku od kamarada za 3900 HTC Sensation s 1rokem zaruky u T-Mobile...kdo by to nebral :)
Kapr999
Junior

Odeslat příspěvekod Flyer61 9. 9. 2013 20:50

Jak Vám prosím na mobilu funguje Skype a viber při hovoru (připojeno přes wifi)? Vše bez problémů? Neseká se to? (mám ICS).

-- 17. 4. 2014 23:21 --

Používáte někdo prosím klávesnici, která umožňuje dokončování vět, jako to je možné u Samsungu? Pokud někdo víte o takovéto, tak prosím info,kde bych ji mohl stáhnout.
Flyer61
Kolemjdoucí

Předchozí stránka