HTC Sensation

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod uiqjirka 1. 6. 2011 18:11

Sensation ma jednoznacne lepsi displej uz diky vernemu podani barev oproti prepalenym Super Amoledum.Lepsi odladenost a podporu od vyrobce,lepsi zpracovani.Fotoaparat u me patri az to posledni co me zajima.HTC nikdy nevynikalo u fotoaparu,tam je jedine plus pro Samsung.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 6. 2011 20:58

Přepálenost barev už není na místě, díky volbě třech různých režimů zobrazování. Navíc Galaxy S II přichází již s velice dobře odladěnou ROMkou, za dva týdny co jej mám jsem nezaznamenal sebemenší bug, zpomalení, sekání či jinou softwarovou vadu.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Rizekk 1. 6. 2011 21:28

nechapu jak muzete srovnavat displey s HTC a Sg2 :-) Super amoled plus je jednoznacne lepsi.... uz kdyz se podivas na videa z youtube, kdy tyto telefony lezi vedle sebe... Sg2 je ohodne hezci a ostrejsi.. ano, je to pres video a ne na vlastni oci, ale i tak je to krasne videt a hlavne ty podminky jsou stejny... jakoze lezi vedle sebe a snima je stejna kamera
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 1. 6. 2011 21:52

Všechno se dá srovnávat a nic není tak jednoznačné jak se na první pohled zda :-) Sám hodnotím jen z videí na netu ale všude se mluví o věrnosti barev u HTC, jak může být podání barev věrné když černá není černá , a u samsungu je černá opravdu černá ale zbylé barvy jsou natolik výrazné že to vše působí až moc pastelkově :-) . Zkombinovat to ůžasné rozlišení HTC s černou od Samsungu to by byla pastva pro oči 8-D !
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 1. 6. 2011 21:55

Rozdíl v displejích je ale vidět jen při přímém porovnání a opravdu nelze říci, ano ten je lepší. Rozhodně nemůžeme považovat displej u Sensation jako mínus. To bychom výrobci vcelku křivdili.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PetrCi 1. 6. 2011 22:10

hlavne by tak vysoke rozliseni bylo pry komplikovanejsi v amoled technologii... tak takto mame s-lcd v super rozliseni no :o)
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod Rizekk 1. 6. 2011 22:25

ja nevim no.. podle me to tak videt nejde, jestli je to vetsi nebo mensi rozliseni =) myslim ze tech 800X480 bohate staci =) na tom peknym displey je to i tak super =) jinak jak je to s baterkou? ma se to nechat 3x vybit a zase uplne nabit? nebo to tim akorat zhorsim, kdyz to necham uplne vybit az si to samo rekne a pak to na max nabiju.... jak to vidite?
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 2. 6. 2011 08:55

Vyšší rozlišení je znát, hlavně se mi líbí v internetovém prohlížeči na šířku a taky je to pěkně vidět v tom kolik položek se vejde v Menu nastaveni na rozdíl od SGS II
http://www.youtube.com/watch?v=pNu4Z-FC480&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=02TekYYT3J0&feature=player_embedded
zas to má i negativa v podobě menších ikonek a popisek protože písmo je menší, ale mne se to vetší rozlišení moc líbí :-) !
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 2. 6. 2011 10:19

Přepálenost barev už není na místě, díky volbě třech různých režimů zobrazování.

Porad je,mam tu oba kousky a u Samsungu porad barvy nejsou realne,takze v podani barev u me vyhrava HTC.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PetrCi 2. 6. 2011 10:44

lidi tusite nekdo na co je ta divna nalepka cerna na ktere je "HTC Void"? :D :D
- jinak koupil jsem v ostrave v Futuru v Vodafonu a pry meli jenom jeden kus a v ostrave to maji jenom tam. Takze jsem koupil pry jediny kus pro ostravu :D --- a dokonce ho ani vcera nemeli tak sem musel dneska znovu :(

jo a resili ste nekdo uz HDMI kabel? chci si koupit kabel microUSB-HDMI, ale idealne ten, co ma u HDMI microUSB konektor na nabijeni, ale ten stoji nejmin 500 ... nenasli jste nekde levnejsi? :? :)
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod Marcelkor 2. 6. 2011 11:02

Jediné, kde jsou ty barvy výrazné jsou ikony, u fotografií a na internetu jsou naprosto reálné. Rozlišení je pouze jeden parametr,samozřejmě čím větší tím lepší, ale stejné jemnosti dosahuje i htc desire, nebo sony ericsson neo, měl jsem lg arénu a ta měla jemnost ještě o 50% lepší, přesto lcd displeje nedosahují kvalit super amoledu.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 2. 6. 2011 11:11

lidi tusite nekdo na co je ta divna nalepka cerna na ktere je "HTC Void"?

K nicemu,HTC to do krabice dava ke kazdemu HTC odjakziva..
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PetrCi 2. 6. 2011 12:11

navic nechapu jak v HTC mohli pojmenovat sensation tabletem :D v manualu je vsude (i na webu htc) psano "tablet HTC Sensation" :D
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 2. 6. 2011 14:30

Nějaké ticho po pěšině nikdo nechce napsat z majitelů své postřehy porovnání s konkurencí?
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 2. 6. 2011 14:50

Plynulost v prostředí je krásná, ale tak nějak předpokládaná. Výsledky benchmark testů mnoho nevypovídají. Zkusím výkonové porovnání při emulaci PS1 her s Xperií Play. Jasné číslo při hraní téže hry.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka