HTC Touch Diamond 2 - nelze zapnout

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jan2 15. 8. 2011 20:58

Ahoj,
dneska mi někdo dvakrát volal a já hovor nevzal ani nepoložil... Ale když jsem mobil po chvíli vytáhnul z kapsy, byl vypnutý. Tak jsem ho zkusil zapnout ale nezapnul se, zkusil jsem soft-reset, ale ten také nepomohl. Poté co jsem přišel domu jsem dal mobil do nabíječky a nechal ho nabít na 100% (žlutý světýlko). Znovu zkusil zapnout, znovu soft reset... nepomohlo. Jediné co se změnilo oproti prvním pokusům bylo to, že mobil se znovu a znovu sám zapínal ale nikdy se nezapnul. Prostě bílá obrazovka s logem HTC -> černá obrazovka, zavybrování -> bílá obrazovka s logem HTC -> černá obrazovka, zavybrování -> ...
Když jsem teď zkoušel dát hard-reset, tak ani ten nefunguje. Protože když dám HR, všechno začne probíhat (zobrazí se i ten postup hardresetu), ale HR se přeruší protože mobil se zase sám "zapne" - nezapne. Během všech těchto pokusů jsem vždy musel vyndat baterku aby se samovolné zapínání - vypínání zastavilo. Nevíte prosím někdo co stim?
Teď se mi povedlo udělat Hard-reset ale nepomohl. Mobil se vždy zacyklí na tý zapínací obrazovce :(
jan2
Junior

Odeslat příspěvekod audis 15. 8. 2011 21:48

1) vyndat baterii na třeba 10 minut. jinak servis.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod jan2 15. 8. 2011 21:53

I to jsem už zkusil :/ :(
jan2
Junior

Odeslat příspěvekod frantalop 16. 8. 2011 01:42

je v záruce ? Pokud ne tak to vypadá na vadnou rom a přehráním by se to mohlo vyřešit... Pokud je v záruce tak to nech radši na servisu.
frantalop
Junior

Odeslat příspěvekod jan2 16. 8. 2011 09:48

Jo jo, je kupoval jsem ho před rokem. Jinak nevím jak je to možné ale teď - na druhý HR reset už funguje :)
jan2
Junior