HTC ONE V

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reku 1. 4. 2012 00:17

U Vodafone skladem šedý za 6977 korun.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BreC 4. 4. 2012 05:56

Tak co, už ho někdo má ? ;)
Lidi jsou jak ryby, někdy plavou proti proudu.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod sejrac 4. 4. 2012 09:02

Reku píše:U Vodafone skladem šedý za 6977 korun.

Nejak brzo ne?

-- 05 dub 2012 11:01 --

No mají ho za dobrou cenu a na jejich eshopu se tváří jako že skladem je, ale bohužel to není pravda. Bude to asi to samé jako u ostatních prodejců až v půlce měsíce dubna.
sejrac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zajíc15 8. 4. 2012 10:21

Stále jej nikdo nemá :?: Ani podrobnou českou recenzi jsem nikde nenašel 8-S
Garmin nüvi 1390T Lifetime
Samsung S8000 Jet -- HTC One V
Zajíc15
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 8. 4. 2012 11:49

Řekl bych, že ho za tu cenu koupí jen milovník značky HTC. Jinak jsou levnější telefony, které jsou v podstatě stejné....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod paulis2 8. 4. 2012 16:55

Tak jsem ho dostal na test, tudíž recenze bude :-)
Zatím z něj mám veskrze pozitivní dojmy, bytelné a kovové tělo, krásný displej. Krásně odladěný je Android 4 i včetně Sense 4 - animace jsou jen možná "až moc" rychlé :D
Jediná bolístka je Wi-Fi. Anténa se nachází dole a pokud prohlížím internet s telefonem na šířku, zakrávým anténu a tím klesá síla signálu.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zajíc15 8. 4. 2012 17:10

for Reku :
A můžeš napsat jaké :?: Já zatím mám Samsung S 8000 Jet a uvažoval jsem o SG ACE 2 a touto novinkou... :-[

-- 8. 4. 2012 18:11 --

for paulis2:
To je super zpráva :!: A v jakém časovém horizontu se dá ta recenze očekávat :?:
Zajíc15
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 8. 4. 2012 17:41

Zajíc15 - do tohoto vlákna to nepatří, ale krátce - HTC evo za stejnou cenu, a dále o tisíc i více levnější LG optimus black, těsně nad 5000 korun SE xperia neo V, SE xperia ray, pod 5000 Motorola defy +, Huawei ideos X5 a spousta dalších.
Například i ten Samsung ace 2, ale ten se ještě neprodává. To samé Sony xperia sola bude výkonnější a jen o nějakou stovku dražší.... Atd... Je potřeba pohledat.
Založ si téma s požadavky na telefon, kam ti budou lidi psát tipy a zkušenosti.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pawlaz78 16. 4. 2012 08:40

Tento telefon mám 3 dny (náhrada za HTC Wildfire) a musím říct, že je to povedený kousek. Nechtěl jsem telefon větších rozměrů a velikost "Véčka" mi úplně vyhovuje. Telefon má kovové tělo, IPS display, zatím to vypadá na odladěný systém - s okamžitou odezvou i na 1GHz SC CPU. Výdrž se zatím těžko hodnotí ale telefon jsem měl hodně často zapnutý (Wifi + data) a zatím jsem nabíjel jen první den.
No uvidím po delší době...
Pawlaz78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 16. 4. 2012 08:58

Včera jsem One V držel v ruce a musim řict že HTC udělal konečně pohledny telefon. Zpracovani je dobre jen to neni kov jak pišeš ale polykarbonat což je vlastně termoplast. Prostředi slušně svižne a displej dostačujici. Od koupi mě odradila pro mě docela zasadni věc a to velmi potichy reproduktor. Pro mě je slaby už např. ten u SE Ray a zde je to ještě znatelně tišši.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 16. 4. 2012 12:14

Hlavním materiálem na One V je hliník. To je cítit po prvním uchopení (chladí). Druhou věcí je, že plast se tak snadno neošoupe, jako měkký hliník na One V.
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 16. 4. 2012 19:36

opravdu má tichý reproduktor? to snad ne :-( Mám xperii mini a ta je hodně tichá oproti jiným kouskům.. Jinak se mě poměrně telefon líbí.. teď babo raď..čekat na léto a slevnění vyšších verzí nebo se rozhodnout mezi One V či Evo 3D.. jde mě o rychlost, stabilitu, výdrž telefonu.. ne 3D fotky... Luxusně vypadá One X..např. od One S mě odrazuje celkem malá nerozšířitelná pamět.. SII od samsungu nevypdá zle..ale je to ťamťung :-) a z iPhona jsem se zase na dlouho vyléčil
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 16. 4. 2012 22:38

Dnes večer mi byla nabídnuta aktualizace softwaru z verze 1.56.401.1 na verzi 1.56.401.2. Žádný popis, jen údajné vylepšení systému.
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 17. 4. 2012 19:42

podělí se někdo na popisu telefonu? vypadá hezky, u VDF bych ho měl za 4677,-.. Dnes jsem si hrál i s modelem Evo 3D, ale display byl už dost velký, určitě ne vždy by byl telefon použitelný v jedné ruce a fotky, které vydává jsou taky o ničem.. Proto spíš směřuju k htc one V..

-- 18. 4. 2012 07:48 --

http://mobilenet.cz/clanky/recenze-htc-one-v-legenda-s-bradou-se-vraci-9054
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod Zajíc15 18. 4. 2012 07:18

Telefon mám půl dne doma,ale reproduktor mi opravdu tichý nepřipadá. Ráno zvonil budíček a i když jsem to měl ztlumené,tak byl kravál jak blázen :-D
Zajíc15
Junior

Další stránka