HTC ONE V

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zajíc15 23. 5. 2012 08:01

Teď jsem si uvědomil,že jak se mi celkem 5x resetoval,tak 4x to bylo v práci...Nemůže na to mít vliv slabý signál :?: :hm
Garmin nüvi 1390T Lifetime
Samsung S8000 Jet -- HTC One V
Zajíc15
Junior

Odeslat příspěvekod Nosohlavek 30. 5. 2012 11:43

Zdravím,
před včerem jsem koupil HTC One V. Internet v mobilu budu mít až 18.6., takže bych potřeboval něco dostat do telefonu teď. Ale pokud spojím telefon s počítačem přes Sync Manager, tak se mi zobrazí složka HTC Storage, ve které jsou složky Nero_sync, Android, DCIM, LOST.dir, mobile, kde mám volné 94mb z 95, One V by měl mít paměť 1 GB. Když se připojím přes Diskovou jednotku, tak mám to samé. Jak to tedy spojím s počítačem, abych měl pamět 1 GB? A kam mám házet aplikace? Popřípadě, kde je seženu, Google play (přes počítač) mě nějak nechce pustit (Píše, že můj telefon nepodporuje nebo něco takového). Přímo v HTC Storage mi to taky píše volné místo 0,04/0,10 Gb.

Jak přesunout ikony? Myslím z posledního listu třeba na první. Pokud ikonu podržím, tak to můžu hodit jen na plochu.

Když si chci dát na plochu nějakou tapetu, tak mi to nabídne ořezání a ještě k tomu se pak zobrazí rozmazaně, ve špatném rozlišení. Přitom jsem zkoušel do telefonu hodit tapetu o velikosti 480×800, což by mělo být rozlišení displaye. Když mám tapety HTC, tak se mě to neptá na ořezání a zobrazí se normálně v pěkném rozlišení. Jak to udělat stejně s vlastníma tapetama?
Nosohlavek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xsonah 1. 6. 2012 20:15

zdrravím
mám tento foun asi 4 dny a mám problem, chtěla bych telefon připojit doma přes wifi, ale nejde mi u wifi nastavit IP adresa. a stou co tam je nastavená mi to neběží
ZTE SKATE
xsonah
Junior

Odeslat příspěvekod pan smajl 3. 6. 2012 02:53

xsonah: To je jednoduche, nepouzivejte statickou adresu (nebudete muset nic vyplnovat). Na wifi routeru musite mit na 99% procent DHCP server, ktery vam IP automaticky po prihlaseni k siti prideli (pokud ne, tak ho zapnete). V dnesni dobe zadavat IP rucne je dost sileny prezitek..
pan smajl
Junior

Odeslat příspěvekod Nosohlavek 3. 6. 2012 08:43

Nikdo mi tady neporadí?

-- 3. 6. 2012 09:44 --

Zdravím,
koupil jsem HTC One V. Internet v mobilu budu mít až 18.6., takže bych potřeboval něco dostat do telefonu teď. Ale pokud spojím telefon s počítačem přes Sync Manager, tak se mi zobrazí složka HTC Storage, ve které jsou složky Nero_sync, Android, DCIM, LOST.dir, mobile, kde mám volné 94mb z 95, One V by měl mít paměť 1 GB. Když se připojím přes Diskovou jednotku, tak mám to samé. Jak to tedy spojím s počítačem, abych měl pamět 1 GB? A kam mám házet aplikace? Popřípadě, kde je seženu, Google play (přes počítač) mě nějak nechce pustit (Píše, že můj telefon nepodporuje nebo něco takového). Přímo v HTC Storage mi to taky píše volné místo 0,04/0,10 Gb. A když chci nahrát do telefonu set, který má 150mb, tak mi to napíše, že v telefonu není místo.

Jak přesunout ikony? Myslím z posledního listu třeba na první. Pokud ikonu podržím, tak to můžu hodit jen na plochu.

Když si chci dát na plochu nějakou tapetu, tak mi to nabídne ořezání a ještě k tomu se pak zobrazí rozmazaně, ve špatném rozlišení. Přitom jsem zkoušel do telefonu hodit tapetu o velikosti 480×800, což by mělo být rozlišení displaye. Když mám tapety HTC, tak se mě to neptá na ořezání a zobrazí se normálně v pěkném rozlišení. Jak to udělat stejně s vlastníma tapetama?

Když se u přítelkyně připojím na wi-fi mám signál vynikající, ale internet mi nejede, nenačte se žádná adresa. To by tak nevadilo, asi to bude problém wi-fi, protože jinde to jde. Horší to je s obchod play. Když jsem připojený i nepřipojený a kliknu na obchod play, tak jen problikne a vratí se to na plochu. Když zatáhnu na ploše za vrchní lištu (tam, kde jsou probíhající úlohy, nabíjení wi-fi atd.), tak tam mám probíhající stahování. Konkrétně nějaké úžasné tapety. Probíhá to tam už asi pět dní, prostě jsem se jednou odpojil od wi-fi, nedostahoval a od té doby to tam je a nemůžu se dostat na obchod play. Díky

Edit: Zkusil jsem vymazat data u obchodu play a odinstalovat aktualizaci. Pořád to samé. Ale ikona probíhajícího stahování zmizela.
Edit 2: Připojení přes propust funguje, přitom to je stejná wi-fi. Nechápu.
Edit 3: Proč mě nechce pustit google play ani přes telefon?
Nosohlavek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Levapw 3. 6. 2012 21:39

Jak přesunout ikony? Já ji přdržím a jko u Desire posunu na okraj dispeje a ten se přetočí.
Lumia 620 + paměťová karta 16GB.Nokia
Levapw
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 9. 6. 2012 14:25

Zdravim. lidičky, sháním nový telefon a chci se zeptat, jestli jde u HTC ONE V jako na mém současném s.wave nastavit, aby Véčko udělalo jakoby bezdrátovou wifinu (hotspot), na kterou se napojím notebookem. A půjdou mi přehrávat normální avi filmy stažené z netu, abych je nemusel nějak upravovat? Díky za info, PS: spěchá .-).
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 9. 6. 2012 19:40

Sice tento teoefon nemám, ale wifi hotspot určitě umí.
Na avi filmy stáhneš z Google Player marketu grátis přehrávač.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zajíc15 9. 6. 2012 19:54

Tak dnes se mi odpoledne vypl sám od sebe mobil a od té doby mi nejde vůbec zapnout :shock: A když jej dám do nabíječky,tak se ani nenabíjí... Jelikož nemá vyndávací baterii,tak mohu jen mačkat jeden čudl a v týdnu jej odnést na reklamaci :-\ :grr:
Zajíc15
Junior

Odeslat příspěvekod pan smajl 9. 6. 2012 20:47

Reku: Máš pravdu, akorat to není Google Player, ale Google Play. :)

Zajíc15: Zkusil bych jeste 2 veci:
1) Podrzet opravdu hodne dlouho power tlacitko (vice jak 10 sekund) a pak pustit.. Pokud nepomuze, tak..
2) Hardwarovy hard-reset telefonu (smaze vsechna data, aplikace i nastaveni!). Ten se dela podrzenim tlacitka pro volume-down a power. Obe tlacitka drzet dokud se neobjevi na displeji menu. Pak pomoci volume-down vybrat hard reset a power tlacitkem potvrdit.
pan smajl
Junior

Odeslat příspěvekod Zajíc15 9. 6. 2012 22:03

Tak nepomohlo vůbec nic,telefon ani nereagoval.... :hm
Zajíc15
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 10. 6. 2012 11:12

Tak aj ja ho uz mam, slape super az na jednu vec! Na display, pri silnom podsvieteny, je na tmavom podklade vidiet asi 1.5 cm velku bielu ciarku krizom cez display :/ Tak neviem ci to mam reklamovat alebo nie, dako mi to neprekaza, ale ...
Co vy nato? :-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod matty7 10. 6. 2012 12:38

tak i já jsem nakonec koupil HTC od operátora a musím říct,že i já jsem majitelem žlutých flíčku na displeji :-),ale popravdě,žádná katastrofa to tedy není a
kdo není puntíčkář a nehledá vyloženě chyby,tak by si toho ani nevšimnul.Co se týče hlasitosti při hovoru,tak ta je naprosto v poho.Jinak tedy musím říct,že
displej se fakt povedl.Já osobně jsem spokojený.
Samsung Galaxy S5
Nokia 808 PureView
matty7
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 10. 6. 2012 13:36

Takže si telefon za 7 litrů necháš s vadným displayem? To bude nějaká úchylka ne? Není to o puntičkářství, ale o tom, že češi přestali už dávno srát na to, za co dávají své peníze a spokojí se s podřadným zbožím.. Ať už to jsou salámy, dnes dokonce některým nevadí ani vadná elektronika :-D Kam to bude pokračovat dál? :-\
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 10. 6. 2012 14:15

:D Tak ano, je to divne :D Idem mu ho vratit :-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka