od Nosohlavek 3. 6. 2012 08:43
Nikdo mi tady neporadí?
-- 3. 6. 2012 09:44 --
Zdravím,
koupil jsem HTC One V. Internet v mobilu budu mít až 18.6., takže bych potřeboval něco dostat do telefonu teď. Ale pokud spojím telefon s počítačem přes Sync Manager, tak se mi zobrazí složka HTC Storage, ve které jsou složky Nero_sync, Android, DCIM, LOST.dir, mobile, kde mám volné 94mb z 95, One V by měl mít paměť 1 GB. Když se připojím přes Diskovou jednotku, tak mám to samé. Jak to tedy spojím s počítačem, abych měl pamět 1 GB? A kam mám házet aplikace? Popřípadě, kde je seženu, Google play (přes počítač) mě nějak nechce pustit (Píše, že můj telefon nepodporuje nebo něco takového). Přímo v HTC Storage mi to taky píše volné místo 0,04/0,10 Gb. A když chci nahrát do telefonu set, který má 150mb, tak mi to napíše, že v telefonu není místo.
Jak přesunout ikony? Myslím z posledního listu třeba na první. Pokud ikonu podržím, tak to můžu hodit jen na plochu.
Když si chci dát na plochu nějakou tapetu, tak mi to nabídne ořezání a ještě k tomu se pak zobrazí rozmazaně, ve špatném rozlišení. Přitom jsem zkoušel do telefonu hodit tapetu o velikosti 480×800, což by mělo být rozlišení displaye. Když mám tapety HTC, tak se mě to neptá na ořezání a zobrazí se normálně v pěkném rozlišení. Jak to udělat stejně s vlastníma tapetama?
Když se u přítelkyně připojím na wi-fi mám signál vynikající, ale internet mi nejede, nenačte se žádná adresa. To by tak nevadilo, asi to bude problém wi-fi, protože jinde to jde. Horší to je s obchod play. Když jsem připojený i nepřipojený a kliknu na obchod play, tak jen problikne a vratí se to na plochu. Když zatáhnu na ploše za vrchní lištu (tam, kde jsou probíhající úlohy, nabíjení wi-fi atd.), tak tam mám probíhající stahování. Konkrétně nějaké úžasné tapety. Probíhá to tam už asi pět dní, prostě jsem se jednou odpojil od wi-fi, nedostahoval a od té doby to tam je a nemůžu se dostat na obchod play. Díky
Edit: Zkusil jsem vymazat data u obchodu play a odinstalovat aktualizaci. Pořád to samé. Ale ikona probíhajícího stahování zmizela.
Edit 2: Připojení přes propust funguje, přitom to je stejná wi-fi. Nechápu.
Edit 3: Proč mě nechce pustit google play ani přes telefon?