HTC ONE V

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sejrac 19. 4. 2012 19:18

anton12345 píše:Písal som do HTC a toto je odpoveď, citujem "Unfortunately, the One V does not have Gorilla glass." Takže nemá Gorilla Glass.

Tak co to teda má, když ne gorilu?
sejrac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dr._lukas 19. 4. 2012 20:30

Reku píše:dr.Lukas - no vidíš, a máš po Gorile ;-) Leda by jsi zašel do zoo :-D

No dobrá, máš pravdu..vycházel jsem z recenze, kde jsem myslel, že si tvrzení dopředu ověří než něco vypustí do světa :-D
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod listr_mistr 22. 4. 2012 22:51

tak brát nebo nebrat? :D Na vodafone je stejně drahej jako Desire S, tak nevim, jestli raději nezvolit starší, osvědčenější mobil nebo zariskovat.. Máte zkušenosti s těmi žlutými skvrnami nebo to byla ojedinělá záležitost? Díky!
listr_mistr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dr._lukas 22. 4. 2012 23:01

Desire S bych nekupoval už jen z důvodu, že se nezaktualizuje na sense 4 a pochybuju o další podpoře.. o One V jsem taky hodně uvažoval, ale počkám si na vydání Sony xperie Sola a počkám, kdo na tom bude lépe.. Cena bude +- 5 stovek
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod listr_mistr 22. 4. 2012 23:08

nevím, kde bereš inormace, ale tady se píše něco jiného

http://www.svetandroida.cz/android-4-0-ics-prijde-na-htc-desire-shd-a-incredible-s-201202

tudíž, důvod, který si uvedl, je nepodstatný, protože i Desire S přejde na ICS.. o SE Sola nemám info, vyplatí se čekat? Mně se celkem líbí cenová nabídka u vodafonu (vyjímečně) a nevím, jak dlouho vydrží, proto bych asi nečekal.. přece jen pouze o 200 dražší než nejlevnější nabídka od heureky za ONE V mi přijde více než férová.. Např Ray nabízí skoro o 2000 dráž..
listr_mistr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 23. 4. 2012 05:07

Jo, desire S podle té tabulku bude mít ICS. Ale dr.Lukášovi jde o Sense 4. To je prostředí HTC....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod listr_mistr 23. 4. 2012 16:34

Tak jsem zakoupil HTC One V dnes u Vodafonu, uvidíme, dám vědět :)
listr_mistr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sejrac 24. 4. 2012 08:29

Poradí prosím někdo jak u One V nastavit jiné hodiny než tyto malé na obrazovku uzamčení? Nějak se toho nemůžu v menu přizpůsobení dopátrat.

Obrázek
sejrac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulis2 24. 4. 2012 13:19

Jiné hodiny nastavit nelze, protože HTC u ONe V nesmyslně zakázalo náhled velkých hodin, počasí, zpráv apod., jako tomu bylo u starších modelů.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zajíc15 28. 4. 2012 08:30

Řešil už někdo ty žluté flíčky na displeji :?: Já je mám ve spodní části...... :roll:
Garmin nüvi 1390T Lifetime
Samsung S8000 Jet -- HTC One V
Zajíc15
Junior

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 28. 4. 2012 13:00

Vyplatí se koupit one v nebo radši koupit třeba SE Xperia Pro ? Škoda toho displeje, má každej ty žlutý fleky ? Vybírám mobil, nakonec jsem přemýšlel, že si přidám na One V a nejsem si jist
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod Pawlaz78 28. 4. 2012 20:18

Zajíc15 píše:Řešil už někdo ty žluté flíčky na displeji :?: Já je mám ve spodní části...... :roll:

Tak jsem dnes taky zjistil žluté fleky na displeji, popravdě nevím zda reklamovat hned nebo počkat
Pawlaz78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulis2 28. 4. 2012 20:35

FILIPSN007 píše:Vyplatí se koupit one v nebo radši koupit třeba SE Xperia Pro ? Škoda toho displeje, má každej ty žlutý fleky ? Vybírám mobil, nakonec jsem přemýšlel, že si přidám na One V a nejsem si jist

Prvně mě fascinuje, proč stále někdo provonává mobil bez HW klávesnice a s HW klávesnicí. Není těžké si říci, hodně píšu, je lepší klávesnice či naopak.

Dále mi prošly rukou dva kusy One V a ani na jednom jsem žluté fleky nezaznamenal.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 28. 4. 2012 20:59

no jo, dneska mi ve Vodafone prodejně řekli, že nikdo si zatím na displej nestěžoval
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod Zajíc15 29. 4. 2012 09:29

Chci se zeptat,už asi 4 dny mi to nabízí akutalizaci systému ( velikost 9.04 MB). Nemáte s tím někdo zkušenosti :?: O co přesně se jedná :?: V popisu je jen aktualizace softwaru pro nové funkce a vylepšení výkonu. :roll:
Naposledy upravil Zajíc15 dne 30. 4. 2012 06:46, celkově upraveno 1
Garmin nüvi 1390T Lifetime
Samsung S8000 Jet -- HTC One V
Zajíc15
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka