Tak dneska (po 2 dnech používání) se v dolní části displeje objevil velký žlutý flek, kterej jde od levého kraje až na druhou stranu, kde je nejvyraznejsi... Navíc se mi už 3x restartoval nebo se zaseknul...
Nic zítra ráno poputuje do servisu, dám vědět jak to dopadlo
Můžete někdo zkusit zda vám v telefonu bude fungovat kompas? Zjistil jsem že mi nefunguje žádný z nainstalovaných a aplikace mi píšou, že telefon funkci kompas nepodporuje. Chci zjistit zda je problém pouze u mě nebo je to "vlastnost" telefonu (snad ne!!!) Díky za zprávu!
no už jsem to po důkladném googlování taky zjistil. no nejsou v HTC padlí na hlavu???? nechápu proč tato běžná funkce v telefonu chybí!!! začínám pochybovat zda bylo dobré koupit tento telefon hned po vydání. začíná mi žloutnout displej, teď nefunčkní kompas, co mě čeká dalšího ?!
popravdě to taky nechápu a to jsem měl v plánu,že si ho koupím,ale když vidím jak to vypadá viz.příspěvky a ještě ta předražená cena,tak jsem od koupě ustoupil.
Tak dneska jsem volal na hotline do VSP. A paní mi na otázku ohledně žlutého displeje řekla, že se s touto vadou nesetkali, tak opravdu nevim Jinak dneska poslán do servisu, uvidíme na vyjádření
Tak problém s aktualizací vyřešen, stačilo povolit stahovat i z neznámého zdroje. Ale je to divné,když to je oficial aktualizace.... Jinak mi to teď ukazuje číslo software: 1.56.401.2, verze systému Android 4.0.3
Garmin nüvi 1390T Lifetime Samsung S8000 Jet -- HTC One V
Trápí někoho dalšího nízká hlasitost při hovoru, stačí jít po ulici a špatně slyším druhou stranu. Je to fakt děs a hrůza. Mím ho od Vodafonu. Předtím Galaxy SII bylo OK ..