Prohlížel jsem si fórum a nemohl jsem si nevšimnout, že si tu majitelé stěžovali na žluté skvrny u displeje. Já s displejem žádný problém nemám, ale na XDA Developers jsem objevil zajímavý komentář k tématu:
But don't worry, those yellow spots will disappear if you play with the phone and set the brightness to maximum (basically those spots are the glue, so they will warn out in time).
Na druhou stranu mám nebo měl jsem problém se zvukovým výstupem, po připojení sluchátek vydával výstup neobyčejný "elektrický" šum (takové pištění) po čase se ale začal ztrácet a momentálně se objevuje jen občas. Má, nebo měl někdo podobný problém? čím to může být způsobeno?
Cena 7000kč se mi zdá adekvátní, po zkušenostech bych dal za něj i víc. Displej je dobře čitelný na sluníčku a má úžasné barvy i pozorovací úhly (s porovnáním NOVA displeje u LG Optimus black, má One V méně syté barvy, ale pozorovací úhly jsou lepší). Výkon je více než dostačující, po updatu se telefon nelaguje už ani v nastavení, kde měl problém s vykreslováním (všiml jsem si, že po updatu se zaškrtlo políčko "Vykreslování pomocí GPU") V Grafických bechmarcích má lepší hodnocení než LG Optimus 2X a v Quadrantu dosáhl okolo 2000 bodů, což je na úrovni Galaxy nexusu.
Fotoaparát fotí vcelku pěkné fotky a také natáčí pěkné video v 720p. Ve výbavě je dokonce Bluetooth verze 4 (ani jsem nevěděl, že existuje)
Telefon sice postrádá kompas, ale já ho nikdy na starším telefonu nevyužil a ani bych ho nevyužil. Ano automatické natáčení v mapách je praktické, ale i pomocí GPS se dozvím, na jakou stranu se vydávám.
Věděli jste, že se žluté flíčky objevují i u HTC One X?