HTC ONE V

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 2. 5. 2012 17:28

Jak jste uspěli při reklamaci displeje ? Je to dost vidět při provozu ? Ten mobil se mi líbí a pořád nad ním přemýšlím.
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod lubosek824 2. 5. 2012 18:15

Nemám problém s displejem, displej je naprosto OK. Ale ta hlasitost při hovoru je dost nízká, nebo to mám jen já ?
lubosek824
Junior

Odeslat příspěvekod Zajíc15 2. 5. 2012 21:46

Ty žluté flíčky ve spodní části displeje vidím jen na bílém pozadí (sms,net) jinak nejsou vidět. Hlasitost se mi zdá v pořádku.... :hm
Garmin nüvi 1390T Lifetime
Samsung S8000 Jet -- HTC One V
Zajíc15
Junior

Odeslat příspěvekod tiashwer 2. 5. 2012 21:48

Behem jednoho dne se vytvoril flek pri dolnim okraji displeje, cast byla videt i mimo bile pozadi. Ted je v reklamaci, takze uvidime
tiashwer
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 5. 2012 04:45

Snad reklamace proběhne bez problémů.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dr._lukas 3. 5. 2012 09:50

Nechápu, jak si firma, zakládající na dobrém jméně, dovolí vůbec vydat takový paskvil
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 5. 2012 11:24

Tohle je napříč všema výrobcema. Vždy se najde nějaká vadná série u nějakého typu. To se prostě stát může.
Od toho tu je ta reklamace.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod djpajovka 3. 5. 2012 11:37

dnes jsem ho objednal a hned zrušil a objednal arc S +16GB 10class.
djpajovka
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 5. 2012 11:37

djpajovka: nemá chybu. Supr.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 3. 5. 2012 20:16

Vypadá to, že nějaké šikmooké dítě v továrně vylilo limonádu na displeje. Ten samej problém má Sony s modelem S. To snad ani není možný. Si radši vyberu černobílej displej, ať nenarazím na žlutý fleky.

http://www.google.cz/url?sa=t&source=we ... 3QpZ7cpuzQ
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod Vitezslav2 6. 5. 2012 13:24

Můžu poprosit ty kdo už HTC One V mají o informaci?Zajímala by mne kvalita fotek a hlavně při zhoršených světelných podmínkách.Jak jsou na tom v porovnání třeba s HTC Desire S.
Díky za informace.
iPhone 6 64GB Space Grey,Samsung Galaxy A7
Vitezslav2
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 6. 5. 2012 14:19

Fotografie jsou dle mého osobního názoru o třídu výše, než na modelu Desire S. Ukázkové snímky najdete v každé recenzi.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tiashwer 7. 5. 2012 09:24

co jsem měl možnost posoudit (dokud neskončil v servisu), tak trochu fotky přepaluje, na jiných se objevoval šum nebo třeba fotky měly nádech do červena. Připadá mi to tak, že Wildfire fotil líp :roll:
Samsung Galaxy Note 3 + Gear Fit
tiashwer
Junior

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 7. 5. 2012 09:41

Koukal jsem na fotky v recenzi na mobilenetu. Fotky jsou vpohode. Ty přepaly jsou v případě použití HDR, ale je to stále lepší než kdyby ta fotka byla tmavá. Zřejmě HTC One V koupím, takže potom si to otestuji a kdyžtak hodím nějaký fotky i sem. Někdy může být foťák našlapanej, ale zaléží taky na zručnosti té osoby, která manipuluje s foťákem. :-)
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod honzac353 11. 5. 2012 17:07

Prohlížel jsem si fórum a nemohl jsem si nevšimnout, že si tu majitelé stěžovali na žluté skvrny u displeje. Já s displejem žádný problém nemám, ale na XDA Developers jsem objevil zajímavý komentář k tématu:
But don't worry, those yellow spots will disappear if you play with the phone and set the brightness to maximum (basically those spots are the glue, so they will warn out in time).

Na druhou stranu mám nebo měl jsem problém se zvukovým výstupem, po připojení sluchátek vydával výstup neobyčejný "elektrický" šum (takové pištění) po čase se ale začal ztrácet a momentálně se objevuje jen občas. Má, nebo měl někdo podobný problém? čím to může být způsobeno?
Cena 7000kč se mi zdá adekvátní, po zkušenostech bych dal za něj i víc. Displej je dobře čitelný na sluníčku a má úžasné barvy i pozorovací úhly (s porovnáním NOVA displeje u LG Optimus black, má One V méně syté barvy, ale pozorovací úhly jsou lepší). Výkon je více než dostačující, po updatu se telefon nelaguje už ani v nastavení, kde měl problém s vykreslováním (všiml jsem si, že po updatu se zaškrtlo políčko "Vykreslování pomocí GPU") V Grafických bechmarcích má lepší hodnocení než LG Optimus 2X a v Quadrantu dosáhl okolo 2000 bodů, což je na úrovni Galaxy nexusu.
Fotoaparát fotí vcelku pěkné fotky a také natáčí pěkné video v 720p. Ve výbavě je dokonce Bluetooth verze 4 (ani jsem nevěděl, že existuje)
Telefon sice postrádá kompas, ale já ho nikdy na starším telefonu nevyužil a ani bych ho nevyužil. Ano automatické natáčení v mapách je praktické, ale i pomocí GPS se dozvím, na jakou stranu se vydávám.
Věděli jste, že se žluté flíčky objevují i u HTC One X?
honzac353
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka