Mrtvej Wildfire S

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod FUNNYJELEN 19. 5. 2012 17:01

Zdravím,
zřejmě mi umřel můj Wildfire S.
Jde o to, že jsem si pořídil novou nabíječku do auta - originál HTC C200. Byla ovšem zřejmě vadná a ihned po zastrčení do zásuvky v autě se z ní zadýmilo a byl konec. Problém je ten, že telefon byl zapojený a napsal, že může být poškozen - ihned jsem ho odpojil. Bez problémů fungoval dál ještě 1/2 dne. Ovšem se mi vybil úplně do prázdna a už nefunguje nic. Nelze klasicky ze zásuvky nabíjet, nesvítí dioda - nic. Nefunguje ani hard reset. Byl zapojen i 2 hodiny na síti a nic - baterie snad 100x vytažená.

Neví někdo co s tím ? Zřejmě řešením je jen reklamace ? Nebo neexistuje nějakej fígl ?
FUNNYJELEN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jannnn 19. 5. 2012 17:41

Jedine ještě zkusit s jinou baterkou.
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zelych 19. 5. 2012 19:28

Viděl bych to na poškození nabíjecího obvodu. S jinou baterkou by telefon mohl jít, jen nepůjde nabíjet, resp. si nabít tu stávající někde jinde.
Ne nadarmo je doporučeno nejdříve připojit nabíječku, a až potom nabíjene zařízení, právě pro podobné případy.
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FUNNYJELEN 20. 5. 2012 12:33

Tak Vám pánové děkuji. Zítra zaběhnu do O2 - snad mi to nedají k úhradě a bude to opraveno zdarma.
Právě kdybych měl tu možnost s tou baterkou hned to udělám. Ale všichni kolem mě chodí s SGSII a podobnejma pádlama a ten kdo má wildfire je zrovna pryč :D
FUNNYJELEN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zelych 20. 5. 2012 15:30

Těžko říct s tou úhradou, ale na druhou stranu jsi použil originální příslušenství. Buď bych to chtěl zaplatil po tom kdo ti prodal tu nabíječku, nebo teda tu reklamaci.
Pak dej vědět, jak jsi dopadl?
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FUNNYJELEN 20. 5. 2012 17:36

Jasný dám,

njn to je těžký tu origo nabíječku jsem si dokoupil v Praze ve Fotomobilu na Řepích a volal jsem tam a borec s tím asi nic nenadělá max. mi ji vymění za jinou do auta. Je mi jasný, že do nějakýho proplácení se asi mít nebude. Schválně si koupím origo, aby nebyl problém a on je :/ :D ... A mob je z O2 prodejny v Šumperku - tak uvidíme jak zítra pochodím ...
FUNNYJELEN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jannnn 20. 5. 2012 18:30

Rozhodně bych jim ale neřikal, že to bylo dokupovanou autonabíječkou... :)
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Leho 20. 5. 2012 22:13

Taky doporučuji uvést co nejméně informací. Fungoval - nefunguje, nejde zapnout ani nabít. Nic s ním nebylo prováděno :-)
Osobně mám s reklamací u O2 zkušenost ještě se starým SE K500i, tehdy nebyl problém. Odešel mi joystick a po téměř měsíci v reklamaci se mi vrátil prakticky nový telefon. Joystick nový, klávesnice s pevnějším stiskem, nepoškrábaný displej, nová baterie (IMEI byl stejný jako u toho před reklemací :-D ).
Leho
Junior

Odeslat příspěvekod Zelych 21. 5. 2012 07:23

Já mám zase s reklamací u O2 takovou zkušenost, že se mi E50 vrátila v horším stavu, než jsem ji tam dával. Reklamoval jsem chod joysticku, a sw problém. Vrátila se mi špatně složená, že nešli mačkat klávesy, a navíc prach pod skličkem. A samozřejmě zamítnuto, z důvodu vlhkosti, a argumentovali to tím, že plech okolo joysticku byl zoxidovany. Pochopitelně, že plech bez barvy bude na vzduchu oxidovat...
Zelych
Pokročilý