HTC One

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ramses33 13. 6. 2014 07:24

Stačí je vypnout v nastavení aplikací v tele fonu. Tím mají šlus.
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod TomZ 20. 6. 2014 07:23

Ahoj,

uvazuji o M7, jelikoz se mi jevi jako nejlepsi pomer velikost,kvalita,cena,vzhled ;) Osobne jsem ji videl vcera v Datart a prekvapilo me, jak tlacitko pro zapnuti/vypnuti display je zapustene. Abych zapnul displ, musel jsem bud nehtem a nebo silne briskem prstu zatlacit na tlacitko. je to normalni? Doufam, ze ne.

Jak to je se sense 6? Lze tam jednoduse nahrat/upgradovat. Nebo soucasne telefony na sklade by jiz sense 6 mely mit?

Jak ste spokojeni s fotkami? Kdyz jsem udelal 2 na prodejne, nebyl jsem z nich moc nadseny.

V soucasnosti mam Evo 3D, sense mi vyhovuje. Samsung nelibi, Xperia mi prijde hrozny plastak, LG G2 uz moc velke (ja vim rozdil par mm, ale v ruce to poznam)

Diky
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod Witchy 22. 6. 2014 21:14

Chtěla bych poprosit o radu. Mám teď problémy s počasím. Ukazuje mi najednou úplně jiné město jako aktuální polohu. Bretten v Německu. Sice bydlím u hranic s Německem, ale toto město je daleko od nás. Změnit aktuální polohu mi nejde, pokud kouknu do seznamu měst, tak to německé tam vůbec není vidět, že bych ho odstranila, ale jako aktuální se ukazuje stále. Pokud se dostanu do jiného města, třeba do Karlových Varů, tak se mi aktuální poloha objeví správně, vrátím se domů a opět mám Bretten. :-l Co s tím? Restartovala jsem mobil už aspoň dvakrát a nic. V Německu mám vypnutý datový přenos... Děkuji za radu :-)
Witchy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Picos 22. 6. 2014 21:52

Skus vypnut a zapnut zistovanie polohy.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod Dychov 22. 6. 2014 22:45

Tom Z: M7 mohu z vlastní zkušenosti doporučit, používám jej a po zkušenostech s iphony a samsungy je to jednoznačně nejlepší telefon, co jsem kdy měl. K tvým otázkám - tlačítko je skutečně zapuštěné docela dost (předpokládám, že je to kvůli integrovanému infraportu), upgrade na sense 6 ti ihned vyskočí, pokud jej z prodejního balení ještě nebudeš mít. Foťák je asi nejslabší součást jinak výborného telefonu - za slunného dne fotí stejně dobře, jako jiné telefony, v šeru už docela ztrácí (oproti lumii 925 je to doslova tragédie). Ale jinak mohu doporučit, celkově je to výborný telefon a blink feed je genialita.
Dychov
Junior

Odeslat příspěvekod perfis 24. 6. 2014 16:49

Ahoj, můžete mi doporučit nějakou slušnou aplikaci na text-to-speech? Potřebuju aspoň dva jazyky (čeština i angličtina), nejlíp bez přepínání systémového jazyka v telefonu. Jinak klasika čtení knížek a mailů.
Případně soft na hlasové ovládání telefonu?
perfis
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 24. 6. 2014 19:37

Dychov píše: Foťák je asi nejslabší součást jinak výborného telefonu - za slunného dne fotí stejně dobře, jako jiné telefony, v šeru už docela ztrácí (oproti lumii 925 je to doslova tragédie). Ale jinak mohu doporučit, celkově je to výborný telefon a blink feed je genialita.

No nevim nevim, ale moje M7 je prave v seru a hlavne pri nocnim foceni uplne nekde jinde, jak ostatni founy. Vzdyt ma vetsi cip a pokud jsem cet recenze, tak prave foceni za spatnych svet. podminek vyzdvihuji.
S25 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod tom7906 24. 6. 2014 20:11

přesně ... spíš ty fotky trpí občas šumem ... jinak na momentky je foťák postačující a není mu co vytknout
... a když tak mam v záloze N8 ;-]
Nokia 5210 - 5140 - 6300 - *E66* - *N8* - *HTC ONE*
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
Panasonic DMC-FZ200
only Land Cruiser
tom7906
Junior

Odeslat příspěvekod perfis 25. 6. 2014 15:30

Nedávno jsme fotili s několika telefony večerní scénu, kvalitou jednoznačně vítězilo One - kolegové to shrnuli "no jó, to je to HTC, tam je to jasný" a z další soutěže ho už vyřadili.
Neuvěřitelné, ale pravdivé.
perfis
Junior

Odeslat příspěvekod Matysska 30. 6. 2014 19:19

Ahoj, používám nyní Samsung S4 a mám možnost přejít na HTC One. Nejsem nijak náročný uživatel, jen jsem si zvykla na pár funkcí a nevím, zda je htc one má?
Má diodu zmeškaných událostí a když se na telefon nedívám, oznámí mi to vibrací?
Je možnost nastavit si oblíbené kontakty přímo na plochu?
Děkuji za radu.
Matysska
Junior

Odeslat příspěvekod Lynx12 1. 7. 2014 06:54

Dioda: ano
vibrace: ano
kontakty na plochu: ano (přímé volání, přímá zpráva, otevřít kontakt)
Huawei P30 Pro 8/256GB

CPU:AMD FX-8300BE+CM Hyper 212+EVO,MB:Asus M5A99FX PRO R2.0, RAM:Crucial Ballistix 16GB,GPU:Gigabyte R927XOC-2GD,HDD:120GB SSD+WDBlack 1T+WDRed 2TB,zdroj:Zalman ZM-600GLX,Win10x64Pro
Lynx12
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 1. 7. 2014 18:14

Neni ta dioda jen asi 5 min a pak uz nesviti? To jde nastavit na delsi dobu?
S25 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod Lynx12 2. 7. 2014 06:53

Tak to z hlavy nevím. Mám pocit, že bliká dokud např. SMS neotevřu.....s jistotou to ale tvrdit nemohu...
Huawei P30 Pro 8/256GB

CPU:AMD FX-8300BE+CM Hyper 212+EVO,MB:Asus M5A99FX PRO R2.0, RAM:Crucial Ballistix 16GB,GPU:Gigabyte R927XOC-2GD,HDD:120GB SSD+WDBlack 1T+WDRed 2TB,zdroj:Zalman ZM-600GLX,Win10x64Pro
Lynx12
Junior

Odeslat příspěvekod Matysska 31. 7. 2014 14:51

Ahoj, jak prosím přesně nastavím, aby se mi na úvodní obrazovce zobrazovaly oblíbené kontakty? Že bych jen klikla na kontakt a hned volala.

Díky
Matysska
Junior

Odeslat příspěvekod Lynx12 31. 7. 2014 21:56

Jako když chceš na plochu přidat widget nebo aplikaci ale zvolíš zkratku a přímé volání...
Huawei P30 Pro 8/256GB

Lynx12
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka