HTC One

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RychJ 10. 4. 2013 13:14

Ještě by mohl říct kde ho koupil..:-)
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod Gastro 10. 4. 2013 13:25

Předpokládám, že na Max-shopu, další naskladnění pátek.;)
Gastro
Junior

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 10. 4. 2013 13:38

Ne, mam ho z Anglie, Clove.co.uk. Vysel mne na cca 14.200 Kc vcetne original flip case pouzdra a postovneho (neni nad to nakupovat bez VAT alias DPH ze zahranici) Samozrejmne v ramci EU je 2 leta zaruke v miste bydliste. Jinak po zapnuti take dobrej pocit, konfigurace telefonu pres web z PC je super. Pouze tedy trosku mi vadi nejake veci, ktere jsou odlisne jednak od cisteho Androidu (mel jsem ted Nexus 4) a i Samsung Galaxy S, co jsem mel predtim ... Reproduktory i display bomba. Fotoaparat zatim nevim, nebyl cas to moc vyzkouset ale zatim ty prvni fotky nic moc.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 10. 4. 2013 13:40

Hmm mají dodací termín 17-21 dní, nemají je skaldem..:-( škoda škoda
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod Gastro 10. 4. 2013 13:55

DopravníInfo: kdy jsi objednával?
Gastro
Junior

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 10. 4. 2013 14:06

Objednaval jsem jeste pred tim nez to bylo skladem. Objednal jsem 26.3., odeslali to 4.4 a dnes rano 10.4. to doslo. Objednane z http://www.clove.co.uk/htc-one Dluzi mi tedy jeste pouzdro na mobil, co nemeli skladem, ale to by mi melo dojit do konce tydne letecky zadarmo.

-- 10. 4. 2013 15:11 --

Pokud tam bude nekdo objednavat, jedna prakticka rada. Pouzijte radeji stejnou dorucovaci a ucetni (billing) adresu. Oni po vas budou chtit nejakou verifikaci, ze platebni karta je skutecne vase. Pokud pujde zasilka na billing adresu, tak jim staci pouze pas nebo ridicak (scan). Pokud ale ty adresy se budou lisit, tak budou chtit poslat autorizacni kod platebni transakce a vetsina bank toto nikde nezobrazuje a muze byt problem to vubec dostat. Mne to v mBank dali az na zakaznicke lince a dlouho nebylo jasne, zda to vubec budou schopni. Takze bud pouzit stejnou adresu pro doruceni jako billing, nebo radeji SWIFT platbu a kartu nepouzivat.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 10. 4. 2013 14:27

Nemají ho někde skladem?
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 10. 4. 2013 14:47

Tam ho taky nemají, budou mít v pátek...
A cenu mají docela přepísknutou..:-) A osobní odběr za 150,- taky docela dobrý...:-)
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod dallys 10. 4. 2013 14:52

jj, tu cenu za to da jenom hodne nedockavej nadsenec.

Jakou mas verzi FW? Co je na fotkach nic moc? Na anandtech si je celkem chvali ...
dallys
Junior

Odeslat příspěvekod Tony321 10. 4. 2013 15:31

Oni ich chvália skoro na každom zahraničnom portáli, okrem GSMareny, na českých boli fotky dobré iba tu na mobilmanii, fotil rovnako dobre ako iPhone 5. Najlepšie je ako sa každý hrá na odborného fotografa, ale keď príde priame zrovnanie, tak fotí dobre ako aj konkurencia, ale ak máš radšej farbičky z iPhonu alebo Lumie, poprípade rád približuješ fotky, pracuješ s nimi alebo tlačiš na plagáty, tak sa One vyhni, potom sa viac oplatí kvalitná zrkadlovka.
Tony321
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 10. 4. 2013 15:47

RychJ píše:Tam ho taky nemají, budou mít v pátek...
A cenu mají docela přepísknutou..:-) A osobní odběr za 150,- taky docela dobrý...:-)

Cena by mi nevadila, je to adekvátní nedostupnosti, stejné tak poplatek, ale proč bych ani omylem nenakupval u nich je to prasárna s tím jejich "skladem", který u nich znamená, že je to 2-8 dnů. Klasická finta, kde člověk očekává, že skladem je skladem a objedná.
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 10. 4. 2013 15:49

Proto jsem jim psa, jestli mi ho stihnou do zítřka doručit, když dneska objednám...Tka z nich vylezlo, že bude až v pátek, takže si myslím, že posílat budou až v pondělí...A jet z Prahy do Liberce se mi moc nechce...:-)

Kdyby napsala, že je skladem a že ho ještě dnes odešlou, tak jsem ho ve 12:00 objednával...
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod dallys 10. 4. 2013 15:55

Tony321 píše:Oni ich chvália skoro na každom zahraničnom portáli, okrem GSMareny, na českých boli fotky dobré iba tu na mobilmanii, fotil rovnako dobre ako iPhone 5. Najlepšie je ako sa každý hrá na odborného fotografa, ale keď príde priame zrovnanie, tak fotí dobre ako aj konkurencia, ale ak máš radšej farbičky z iPhonu alebo Lumie, poprípade rád približuješ fotky, pracuješ s nimi alebo tlačiš na plagáty, tak sa One vyhni, potom sa viac oplatí kvalitná zrkadlovka.

Na ceskych webech byla kvalita fotek tragicka kvuli rozmazanosti a evidentne spatne optice. DI ma v ruce opravdovou produkcni verzi, tak me zajima opravdova kvalita.

Mit za 15 litru rozmazane momentky, to neni asi zadna vyhra.

-- 10. 4. 2013 17:04 --

swenak píše:Cena by mi nevadila,

Tak jses slusnej nadsenec, dat za 14 dni naskoku 20% navic.
dallys
Junior

Odeslat příspěvekod Tony321 10. 4. 2013 16:10

Rozmazane fotky na okrajoch by nemal mať, ak má tak reklamovať.
Tony321
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka