HTC One

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 11. 4. 2013 08:29

Takže mi teď dorazil i zbytek zásilky a to originální pouzdro na HTC One

Obrázek

http://www.clove.co.uk/htc-one-hc-v841- ... -flip-case

Moc pěkně řešené, perfektně padne, doporučuji všem ...
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 11. 4. 2013 09:26

Neviem, nedal by som si nikdy na telefón niečo, čo kompletne zabije jeho dizajn, pri One dvojnásobne. :) Ale chápem, že to niekto môže vidieť inak.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 11. 4. 2013 09:39

On jde z toho obalu poměrně jednoduše vydělávat a vrátit zpět. Pokud ho mám někde na stole nebo v bezpečí domova, tak ho nechám venku. Pokud ho beru ven, nebo hodím někde do kapsy, batohu atd., tak preferuji raději mít obal. Sice v crash testech HTC One dopadnul poměrně dobře ale pád na dlažbu vždy odnese minimálně sraženou hranou.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 11. 4. 2013 09:46

DI: A spokojenost?
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 11. 4. 2013 09:52

Zatím narážím pouze na neznalost HTC Sense. Má to svoje specifika, byl jsem zvyklej na jiné ovládání (ať už na Nexus 4 nebo před tím na Galaxy S), takže z toho pramení asi nejvíce problémů co mám. Z těch jinejch možná mám 2 věci. Jednak se nějak divně chytá GPS a geolokační služby z mobilní sítě. Jiné telefony mi dávaly ihned aspoň přibližnou pozici, zde se mi stává, že prostě není žádná. A také mám pocit, ze pokud je telefon trošku více vytížen, tak hůře reaguje tlačitko Home. Musím na něj někdy i vícekrát kliknout, než zareaguje. Ale možná je to subjektivní, a nemyslím si, že by to nezpravil nějakej update firmware. Foták zatím nehodnotím, fotil jsem zatím pouze v domě za umělého osvětlení, musím se na to zaměřit a udělat těch momentek v různých prostředí více.

-- 11. 4. 2013 10:57 --

Toto byla tedy jenom kritika, ale jinak jsem z něj určitě nadšenej. Zvuk je úžasnej, kvalita telefonního hovoru perfektni. Při umělém osvětlení display nemá chybu, nádherné barvy ovšem nepřepalené jako na AMOLED, na přímém světle to je horší. Nádherně třeba přehrává full hd filmy bez jakékoliv konverze (ne jako u iPhonu), žádné cukání, čístý obraz k tomu parádní zvuk z těch repráků
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 11. 4. 2013 12:05

DI: Můžeš prosím kouknout na ten CID, který má?
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 11. 4. 2013 12:17

Ted nevim co presne myslis tim CID ale mezi parametry co vidim
Android Version: 4.1.2
HTC Sernse version: 5.0
Software number: 1.28.401.7
HTC SDK API level: 5.12
Kernel version: 3.4.10-gddcfb8c
Baseband version: 4A.13.3231.27_10.31.1131.05L
Build numer: 1.28.401.7 CL162357

Jinak jeden negativni postreh, i hned po startu a i kdyz pozabijim vsechny bezici aplikace na pozadi, tak je dostupna volna pamet kolem 900MB coz z 2GB celkove je pekne malo. To uz je horsi nez Windows 7 na velkem PC. Dostupne misto v pameti telefonu uhned po vybaleni bylo cca 26GB z 32GB coz take neni uplne optimalni.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 11. 4. 2013 12:19

Pamět je na to, aby byla zaplěné, ne aby byla prázdná...:-)

na zjištění CID je na Play CID Getter...
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 11. 4. 2013 12:19

DopravaInformace.cz píše:On jde z toho obalu poměrně jednoduše vydělávat a vrátit zpět. Pokud ho mám někde na stole nebo v bezpečí domova, tak ho nechám venku. Pokud ho beru ven, nebo hodím někde do kapsy, batohu atd., tak preferuji raději mít obal. Sice v crash testech HTC One dopadnul poměrně dobře ale pád na dlažbu vždy odnese minimálně sraženou hranou.
Tak to áno, "vydělávaní" chápem. :) Osobne mám len "vydělávácí" púzdro, taký sleeve. :)
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 11. 4. 2013 12:31

No doufam ze je to ono

ro:cid=HTC_001

-- 11. 4. 2013 13:48 --

Breaker píše:
DopravaInformace.cz píše:On jde z toho obalu poměrně jednoduše vydělávat a vrátit zpět. Pokud ho mám někde na stole nebo v bezpečí domova, tak ho nechám venku. Pokud ho beru ven, nebo hodím někde do kapsy, batohu atd., tak preferuji raději mít obal. Sice v crash testech HTC One dopadnul poměrně dobře ale pád na dlažbu vždy odnese minimálně sraženou hranou.
Tak to áno, "vydělávaní" chápem. :) Osobne mám len "vydělávácí" púzdro, taký sleeve. :)

Možná časem také pořídím a porovnám. Ten sleeve jsem měl na Galaxy S, mělo to svoje výhody i nevýhody, teď chci zkusit toto a zatím spokojenost. Śkoda, že HTC nemá výmakané jak s magnetickým obalem na iPAD když ho zaklapnu, tak se mi vypne display. Tady po zaklaplém obalu mobil stále běží. Možná to ma Apple patentované, ale je to hodně pohodlné.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Gastro 12. 4. 2013 13:38

Email od Vodafone: "Dobry den preji, Co se tyce dostupnosti telefonu, bude jak jsme slibili a jak nam slibil dodavatel HTC. V polovine dubna. Pristi tyden bude dorucena prvni davka na uspokojeni predobjednavek, takze se muzete na svuj pristroj tesit. Prijemny den, DD" Ještě se mi nepodařilo zjistit, jestli budou schopni uspokojit všechny předobjednávky, nebo jen ty potvrzené SMS (emailem). Pokud zjistím, info doplním.
Gastro
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 12. 4. 2013 13:46

:-) já se za poslední dva dny ptal třech lidí a každej mi řekl něco jiného..:-))
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod Gastro 12. 4. 2013 13:52

Tohle je marketingový ředitel nebo co, asi bude vědět.;)
Gastro
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 12. 4. 2013 13:58

Kéž by to tak bylo, já se na něj moc těším...Snad budu v první vllně..:-)

Jinak SMS jsem dostal před cca týdnem, že bude 15.4.
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 12. 4. 2013 14:13

Gastro píše:Tohle je marketingový ředitel nebo co, asi bude vědět.;)

Marketing je zrovna o tom, namluvit Ti vše možné, ač to nemá nic s realitou ;) Ale snad to tak bude a brzo bude v prodeji, aby se nestalo, že než bude na trhu, tak HTC zkrachuje, protože to 98% snížení zisku je docela dost.
swenak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka