HTC One

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 12. 4. 2013 14:58

Gastro píše:Email od Vodafone: "Dobry den preji, Co se tyce dostupnosti telefonu, bude jak jsme slibili a jak nam slibil dodavatel HTC. V polovine dubna. Pristi tyden bude dorucena prvni davka na uspokojeni predobjednavek, takze se muzete na svuj pristroj tesit. Prijemny den, DD" Ještě se mi nepodařilo zjistit, jestli budou schopni uspokojit všechny předobjednávky, nebo jen ty potvrzené SMS (emailem). Pokud zjistím, info doplním.

No tak na toto jsem pomerne zvedavej. Ja totiz mel predobjednane take, puvodne u O2 (hned jak to bylo mozne, asi budu mit narok na ty sluchatka za 2500 zdarma). Take se chvastali jak to bude na cas, pak to nekolikrat posunuli, pak stahli uplne moznost predpobjednavky, nakonec posledni zprava (pak uz jsem to prestal sledovat) byla nekdy zacatkem kvetna. Sunnysoft ma napr. 15.5. Dost bych se divil, pokud by Vodafone nejakym zahadnym zpusobem ty zarizeni mel drive. Momentalne jsou vyprodane i v UK, takze bych to fakt bral s rezervou. Mozna jsem prilis velkej pesimista, ale mam uz svoje zkusenosti z Nexus 4,na ktery jsem tak dlouho cekal, nez se vubec pujde nekde koupit, az moralne zastaral a mam HTC One. Takze muj osobni tip je tak zacatek cervna.

-- 12. 4. 2013 15:59 --

swenak píše:
Gastro píše:Tohle je marketingový ředitel nebo co, asi bude vědět.;)

Marketing je zrovna o tom, namluvit Ti vše možné, ač to nemá nic s realitou ;) Ale snad to tak bude a brzo bude v prodeji, aby se nestalo, že než bude na trhu, tak HTC zkrachuje, protože to 98% snížení zisku je docela dost.

Ja bych byl v tomto ohledu v klidu. Maji nizsi zisk, ale stale zisk. Nokia je v trvale ztrate a to brutalne uz par let a stale zije....
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 12. 4. 2013 15:05

swenak píše:Marketing je zrovna o tom, namluvit Ti vše možné, ač to nemá nic s realitou ;)
-ot- Niekedy ma až desí, čo si ľudia myslia o tom, čím sa živím. :D -ot-
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paparatzzi 12. 4. 2013 17:27

Máme se na co těšit, fakt že jo...

Obrázek
Paparatzzi
Junior

Odeslat příspěvekod madpavel 13. 4. 2013 21:20

swenak píše:
Gastro píše:Tohle je marketingový ředitel nebo co, asi bude vědět.;)

Marketing je zrovna o tom, namluvit Ti vše možné, ač to nemá nic s realitou ;) Ale snad to tak bude a brzo bude v prodeji, aby se nestalo, že než bude na trhu, tak HTC zkrachuje, protože to 98% snížení zisku je docela dost.

Toho, že by HTC zkrachovalo se bát opravdu nemusíme, jelikož ho vlastní hooooodně bohatý lidi.
madpavel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod swenak 14. 4. 2013 04:48

Jednak to bylo s nadsázkou a jednak to, že je někdo bohatý, neznamená, že nemá nic v hlavě, házet peníze do černé díry nebude nikdo do nekonečna. Tím nic neříkám o HTC, je to obecné. Zatím je to jen propad, nic víc, pořád černá barva, ale k zamyšlení to již je, když jiní stoupají.

-- 14. 4. 2013 05:49 --

Mimochodem, včera jsem se byl znovu podívat na předváděcí kousky a pořád mám dobrý pocit, ač ty kousky jsou v tragickém stavu, poškrábané, popraskané, odlepoval se na jednom již ten horní hliník.
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 15. 4. 2013 08:46

Htc to prostě jako každý rok podělalo ,nechápu když je taková konkurence.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 15. 4. 2013 11:40

Čau, mám 2 věci.

1. teď mi poslalo O2 mail, že v druhé polovině dubna (což uže je takže spíš bych počítal konec dubna), mám u nich předobjednané HTC One na prodejně včetně těch lepších sluchátek za 2500 Kč. Ja mám telefon z UK, takže pokud má někdo zájem, tak mu jsem moji rezervaci přenechat. Ovšem vyzvednout se to musí v Brně v OC Futurum. Můžete se mi ozvat na mail doprava.informace@gmail.com, kdo má zájem. Přenechám prvnímu.

2. hodně doporučuji všem vlastníkům One provést manuálni kalibraci klávesnice. Language & Keyboard -> HTC Sense Input -> Advanced -> Calibration Tool. Říkám to proto, že během instalace si telefon sám neřekne o kalibraci a bez ní jsem měl pomerně problém psát texty a SMS. Říkal jsem si, že je to o zvyku na novou klávesnici, ale po kalibraci je odezva a přesnost výrazně lepší. Doporučuji.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Tony321 15. 4. 2013 12:51

Mňa by zaujímalo čo také pokazili? Že tam nedali Samsung logo alebo to nemá "obľúbené" sd karty a nevymenitelnu bateriu, pritom obyčajným zákazníkom(väčšine majiteľov iPhone-u) to nevadí. Radšej zalez, nechápem prečo musíte začať kritizovať zariadenie na inej diskusii tak ako to robí aj jirka, keď si myslíte, že to zariadenie je šmejd alebo vám nevyhovuje, tak si to nechajte pre seba, ja tiež nechodím na diskusiu o SGS4 a každú chujovinu na ňom kritizovať.
Tony321
Junior

Odeslat příspěvekod dallys 15. 4. 2013 13:27

Tony: Nebud citlivka. HTC to podelalo a to hhlavne dostupnosti. Kdyby HTC dodalo produkt podle puvodni planu, mel bych ho doma. Ted jim "hrozi", ze si spis poridim S4, protoze bude na CZ trhu proste drive a v dostacnejsim poctu.

Krom toho se jim taky hrube nepovedli predprodukcni kousky a to taky spoustu lidi odradilo(kamera, praskliny atd)
dallys
Junior

Odeslat příspěvekod Tony321 15. 4. 2013 13:42

Za nedostupnosť môže výrobca fotoaparátov a nie HTC, i keď mohli vedieť, že nedokážu vyrábať dostatok komponentov a nemuseli sľubovať okamžitú dostupnosť a ešte sa môže u nás začať skoršie predávať. Ale rajs hlavne mal na mysli zariadenie samotné, nie nedostupnosť.
Tony321
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 15. 4. 2013 14:54

Zákazníkům je jedno, kdo za to může, HTC je výrobce a ten bude trpět, i kdyby za to mohl skladník z Tesca. A problém, pokud jsem dobře četl je ne v počtu, ale v tom, že subdodavatelé na HTC kašlou, protože pro ně nejsou velký zákazník. Ať je to jak chce, vina je na HTC a je jedno, kdo si co myslí.
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 15. 4. 2013 19:24

Ak sa raz rozhodnem, ze chcem One, tak uz nanho pockam nie ? Ak som si ho vybral, tak na to musim mat dovod. To, ze bude 20 dni meskat ma predsa neprinuti si kupit uplne iny mobil a hlavne v extralige v akej sa One nachadza. Ja si nanho urcite pockam, pretoze ho chcem a viem preco.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod dallys 15. 4. 2013 19:38

V dnesni nedockave dobe zadne zarizeni nema neco uplne extra a jsou prakticky vyrovnane. Chci si koupit mobil a to tak ze ze na konci dubna. Ve vysledku budu spokojeny jak s HTC, tak s Tamtungem.
dallys
Junior

Odeslat příspěvekod Gastro 15. 4. 2013 20:37

Klid, O2 zvladne predobjednavky do konce mesice a Vodafon do konce tydne. ;-)
Gastro
Junior

Odeslat příspěvekod dallys 17. 4. 2013 09:18

Muze nekdo z majitelu finalni verze zverejnit denni a vecerni foto v plnem rozliseni?

-- 17. 4. 2013 13:23 --

Tady jsou fotky z produkcniho kousku.

https://www.dropbox.com/sh/be26nysph9c3zfu/Cw_dLaQ3Xz

Stahnul jsem si je v plne velikosti a ikdyz je to pokrok proti predprodukcnim fotkam, me se porad zdaji na krajich rozmazene bez detailu.
dallys
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka