Gastro píše:Email od Vodafone: "Dobry den preji, Co se tyce dostupnosti telefonu, bude jak jsme slibili a jak nam slibil dodavatel HTC. V polovine dubna. Pristi tyden bude dorucena prvni davka na uspokojeni predobjednavek, takze se muzete na svuj pristroj tesit. Prijemny den, DD" Ještě se mi nepodařilo zjistit, jestli budou schopni uspokojit všechny předobjednávky, nebo jen ty potvrzené SMS (emailem). Pokud zjistím, info doplním.
No tak na toto jsem pomerne zvedavej. Ja totiz mel predobjednane take, puvodne u O2 (hned jak to bylo mozne, asi budu mit narok na ty sluchatka za 2500 zdarma). Take se chvastali jak to bude na cas, pak to nekolikrat posunuli, pak stahli uplne moznost predpobjednavky, nakonec posledni zprava (pak uz jsem to prestal sledovat) byla nekdy zacatkem kvetna. Sunnysoft ma napr. 15.5. Dost bych se divil, pokud by Vodafone nejakym zahadnym zpusobem ty zarizeni mel drive. Momentalne jsou vyprodane i v UK, takze bych to fakt bral s rezervou. Mozna jsem prilis velkej pesimista, ale mam uz svoje zkusenosti z Nexus 4,na ktery jsem tak dlouho cekal, nez se vubec pujde nekde koupit, az moralne zastaral a mam HTC One. Takze muj osobni tip je tak zacatek cervna.
-- 12. 4. 2013 15:59 --
swenak píše:Gastro píše:Tohle je marketingový ředitel nebo co, asi bude vědět.
Marketing je zrovna o tom, namluvit Ti vše možné, ač to nemá nic s realitouAle snad to tak bude a brzo bude v prodeji, aby se nestalo, že než bude na trhu, tak HTC zkrachuje, protože to 98% snížení zisku je docela dost.
Ja bych byl v tomto ohledu v klidu. Maji nizsi zisk, ale stale zisk. Nokia je v trvale ztrate a to brutalne uz par let a stale zije....