HTC One

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RychJ 3. 5. 2013 16:55

Já doufám, že bude zítra na dodací poště s možností osobního vyzvednutí, když má pošta otevřeno...
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod Nutti123 3. 5. 2013 17:54

No pošta mi rovnou napsala 6.5., takže zítra určitě nic. Třeba budeš mít rychlejší dodávku...
Nutti123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RychJ 3. 5. 2013 18:24

To mi napsala taky, ale to je datum, kdy ho bude doručovat ona (pošťák). Je mi jasné, že v sobotu nikdo nechodí... ale já bych si ho vyzvedl sám...
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod Gastro 3. 5. 2013 18:27

Ale on na te poste jeste fyzicky nebude, takže nebude co přebírat. ;)
Gastro
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 3. 5. 2013 18:29

No to je to co se snažím zjistit, jestli tam bude, nebo nebude..:-)) No uvidim zitra co řeknou stránky ČP...
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod riandry 3. 5. 2013 18:56

Měl bych jeden dotaz: VF do telefonů ,které prodává nahrává nějakou svoji aplikaci, nebo je čistý bez jakéhokoliv zásahu a je jedno jestli jej použiji se simkou jiného operátora,konkrétně TM.Díky
riandry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 3. 5. 2013 18:59

Co jsem měl HTC od vodafonu (desire HD, sensation a One x), tak v systému nebyla ani stopa po zásahu od operátora a aktualizace byly hned.
Mobil: Samsung Note 2
PC: notebook Acer Aspire 4830TG
DavidBarborka
Junior

Odeslat příspěvekod riandry 3. 5. 2013 19:02

Díky, jde mi rovněž o HTC One, ale TM jej zatím nemá ani v možnosti předobjednávky, takže bych ho koupil u konkurence.
riandry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepapol 3. 5. 2013 19:36

riandry: Já myslím, že Vodafone dnes již až na pár těch základních přímo pod jeho značkou vůbec telefony nebranduje - jedno z mála jeho pozitiv. Mám OneX+ a máma 8X a oba jsou čisté.
pepapol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 3. 5. 2013 19:40

Co se týče t-mobile, tak ti nějaký zásah do systému dělají, bo aktualizace jsou u nich opožděné i v rámci několika měsíců. Stejně to u t-mobile chodí i s telefony Samsung. Mám Note 2 a vodafone a O2 vydali update jako první, pak přišla na řadu volná distribuce a pak už čekali jen lidi, co měli přístroj od t-mobile.
Mobil: Samsung Note 2
PC: notebook Acer Aspire 4830TG
DavidBarborka
Junior

Odeslat příspěvekod riandry 3. 5. 2013 20:41

pepapol , DavidBarborka : tak to jsou dobré zprávy, teď ještě aby měli i černou variantu, ta se mi líbí víc.
riandry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dantm 3. 5. 2013 22:14

Me ho slibuje O2 pobocka na Chodove v pondeli.

Brandovani telefonu se da cekat u o2 i vodafonu zhruba stejne (nejaka samoobsluha a tapeta a podobne). Telefon od Vodafonu nebude mit aktivovane LTE do doby nez ho spusti v siti. O2 ho pravdepodobe bude mit funkcni ihned. Ja mam tarif od vodafonu, ale telefon beru u O2, je tam i o neco levnejsi.
Navic mi pridaji nejaky lepsi sluchatka, nez meli v te akci na webu. :-)
dantm
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 4. 5. 2013 16:14

Logo "jako" tlačítko:

http://www.svetandroida.cz/alternativni-kernel-pridava-funkcionalitu-tretiho-tlacitka-pro-htc-one-201305
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod tom7906 4. 5. 2013 20:31

pokud nekdo nevidel :arrow:

Nokia 5210 - 5140 - 6300 - *E66* - *N8* - *HTC ONE*
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
Panasonic DMC-FZ200
only Land Cruiser
tom7906
Junior

Odeslat příspěvekod Telody 5. 5. 2013 07:55

Vůbec se v tom nevyznám a zajímalo by mě, zda se fotky pořízené tímto mobilem dají vyvolat na rozměr max 10x15 (budu fotit děti - momentky)

Díky.
Telody
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka