HTC One

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 9. 5. 2013 07:09

Jinak co se týče focení, doporučuji používat mód HDR. Výsledky jsou pak dle mého názoru výrazně lepší. Občas z toho vyleze fotka s dost přepálenjma barvama, ale jinak v půměru lepší výsledek nez na defaultní Scene

Jinak včera mi volali vítězoslavně z O2, že mají pro mne konečně HTC One se sluchátky zdarma, tak jsem je slušně vypoklonkoval a nechal můj kus jinému štastlivci.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 9. 5. 2013 13:19

http://blog.htc.com/2013/04/using-htc-zoe/

Môže sa hodiť vám, šťastným majiteľom. ;)
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jarracca 9. 5. 2013 17:07

Ahoj dnes mi psali z O2 ze pro me maj HTC One i se sluchatky. Tak kdyby mel nekdo o telefon zajem jsem ochotna ho prenechat za cenu od O2 ale bez sluchatek. Jsem z kladna
Jarracca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nutti123 10. 5. 2013 08:02

Nevíte, zda a případně jak nastavit zvuk pro SMS pro každý kontakt zvlášť?
Díky moc...
Jinak mobil naprosto super, prostě ONE. :)
Nutti123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Creyzy 11. 5. 2013 09:55

Zdravim šťastné majitele ONE, chci se zeptat jak byste hodnotili fotky? Hlavně tedy myslím za dobrých světelných podmínek, pokud už máte poslední FW. Zkuste sem někdo něco hodit :) Díky moc.
Creyzy
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 11. 5. 2013 11:27

Nevíte někdo jak se aktivuje Manager aplikací? Myslím takový ten rychlý přehled spuštěných a tahem prstu dojde k jejich ukončení.

S4 i Xperia Z to mají díky HW tlačítku, ale One ne.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod RychJ 11. 5. 2013 11:43

2x home
RychJ
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 11. 5. 2013 13:18

Děkuji ;-)
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod tom7906 11. 5. 2013 21:03

Nutti123 ... to není možné nastavit ... jde to jenom pri vyzvánení

Creyzy ja sem spokojen
... zatím jenom tohle ... stačí ? :-)
... pokud chceš můžu neco nafotit
http://ulozto.cz/xYuFqujS/foto-one-rar
Nokia 5210 - 5140 - 6300 - *E66* - *N8* - *HTC ONE*
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
Panasonic DMC-FZ200
only Land Cruiser
tom7906
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 13. 5. 2013 15:00

Hm, tak ho mám taky doma. Docela topí a ještě k tomu vadný pixel :(

Topení je vcelku OK, možná to bylo v momentě, kdy jsem jel pouze přes mobilní data. Ještě vyzkouším.
Vadný pixel není úplně vypnutý, jen světlejší. V podstatě mi vadí hlavně to, že by se to s tím mohlo jednou hůř prodávat. Bral jsem ho u Vodafone s dárkovým balením, takže vrátit ve 14-denní lhůtě nejde. Nicméně k tomu byl HTC One Extra Care, takže až to budu chtít prodat, tak s tím prostě šlahnu o zem a HTC mi za 500 dá nový :)
Ten designový stojánek mě rozesmál. Těším se na první příspěvky naštvaných majitelů, jak jim ten šutr poškrábal hliníkové tělo :) SGS4 byl v akci pro první majitele s mnohem zajímavějším balíčkem.

Tlačítko zámku nahoře je stupidní, doufám, že to řeší nějaká custom ROM třeba pomocí HTC logo buttonu (zatím jsem viděl video, že to používají na přechod do menu).

Zpracování není úplně 100% u mého kusu - zatímco u spodního repráku je přechod na displej bez hrbolu, u horního to neplatí.

Ale jinak je ten mobil rychlý, designově fakt hezký i prostředí Sense je designově mnohem hezčí než samsungovské.
Naposledy upravil jmanek dne 13. 5. 2013 22:08, celkově upraveno 3
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 13. 5. 2013 15:08

No nevim jak u mobilu ale u Full HD LCD je tolerance 5-10 mrtvych pixelu stale v pohode. Divil bych se, pokud by to nekdo dobrovolne vymenil kvuli 1 jedinemu. Doporucuji tudiz nedobrovolnou vymenu. Predpokladam, ze to nemas dele nez 14 dni a objednal jsi to po netu. Takze staci pouze odstoupit do 14 dni od smlouvy a je to.
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod aixon 14. 5. 2013 06:10

na fotkach z prodavacky sem si vsiml ze meli v menu 4 ikony vedle sebe. v nastaveni sem nic takovyho nenasel, nevite jak se to da udelat?
aixon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod swenak 14. 5. 2013 06:34

Je to v nastaveni;)
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 14. 5. 2013 08:05

V menu nascrolluj nahoru, až se zobrazí nastavení a v něm Mřížka - 4x5.

Jak to máte se slícováním? Nahoře mám viditelnou mezeru mezi plastem a horním plíškem, který jde i zmáčknout. Dole je to celkem v pohodě.
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 14. 5. 2013 08:27

Jsem na tom stejně :-)
Přílohy
IMG_0573.JPG
swenak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka