HTC One

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dantm 14. 5. 2013 09:04

Ja take. Nejvic me stve ten shod mezi sklem a hornim reprakem. Je to vcelku ostra hrana.
dantm
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 14. 5. 2013 09:17

To není možné, přece One je děláno jako zero-gap:))) Jj, mám ho taky:(
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod Creyzy 14. 5. 2013 09:22

tom7906 - díky za fotky, no musím říct, že se mi fotky líbí :) Pokud samozřejmě toho budeš mít více, budu rád, když jsem ještě něco přidáš :) Každopádně díky moc.
Creyzy
Junior

Odeslat příspěvekod Torra 14. 5. 2013 10:07

Ahoj, mě tel. lícuje nemám nahoře žádnou škvírku.
Jinak jsem si pořídil pouzdro:
https://www.smarty.cz/HTC-HC-C840-zadni ... 77/Produkt
i když príjdete o vzhled hliníku a bude o trochu težší,ale mate total odolnost :-)
i zapuštěnou čočku u fotáku.

Jo a jeste netopí v pouzdře tolik jako normalně.
Torra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sprite 14. 5. 2013 11:03

Máte někdo problém s tím, že vám kolísá signál wifi? Podle toho jak telefon držím, tak mám signál buď plný, nebo spadne úplně až na tu jednu tečku. Přijde mi, jakoby když dám ruku přes záda telefonu, tak ztratí dost signál. Když držím telefon na výšku, signál je vždy plný, ale jakmile jej otočím a nějak přechytnu, tak výrazně klesne. Díky za info, jestli se to děje ještě někomu..
Sprite
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Torra 14. 5. 2013 11:08

Nic takového nepocituji ať tel. držím jak koliv i přes celé zada zaroveň i boky tak signál nekolísá.
Torra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sprite 14. 5. 2013 11:16

Ale Ty ho máš v tom obalu ne? Nebo jsi to zkoušel i bez obalu?

Ještě k tomu obalu prosím Tě. To je v balení jeden konec červený a jeden šedý, nebo vždy po 2 a můžeš si je libovolně kombinovat? Jde mi o to, že já třeba bych chtěl oba konce stejně barevné. Díky
Sprite
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jmanek 14. 5. 2013 11:18

dantm píše:Ja take. Nejvic me stve ten shod mezi sklem a hornim reprakem. Je to vcelku ostra hrana.

Zkusím to dnes vyreklamovat/vyměnit. Když už píšou i v oficiálním letáku, že to má být bez mezer, tak bych to od high-endu za 17tis prostě očekával.
Dám vědět.
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod DopravaInformace.cz 14. 5. 2013 13:00

Já mám slícování OK všude, žádný dead pixel, ale mám UK distribuci. Holt Bčkové kusy se posílají běžně na východ. :-\
DopravaInformace.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Torra 14. 5. 2013 13:19

Sprite píše:Ale Ty ho máš v tom obalu ne? Nebo jsi to zkoušel i bez obalu?

Ještě k tomu obalu prosím Tě. To je v balení jeden konec červený a jeden šedý, nebo vždy po 2 a můžeš si je libovolně kombinovat? Jde mi o to, že já třeba bych chtěl oba konce stejně barevné. Díky

V obalu zkoušeno a i bez něj,díval jsem se jestli nemám tu škvíru jak nahoře píšou.
Obal je takhle barevný nahoře červený dole šedivo černé (pogumovaný) a záda jsou stríbrné (bez pogumování). Chtejí ukazat asi jaké barvy se dělají (telefonu) :-D

Pak jsem ještě našel jeden černý neoriginální.
Ten jsem nezkoušel.

-- 14. 5. 2013 14:24 --

DopravaInformace.cz píše:Já mám slícování OK všude, žádný dead pixel, ale mám UK distribuci. Holt Bčkové kusy se posílají běžně na východ. :-\

Máš štěstí :-) já mam od Vodafone a teď zkouzeno také zádný vadný pixel a lícuje vše ok.
Torra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jmanek 14. 5. 2013 13:36

DopravaInformace.cz píše:Já mám slícování OK všude, žádný dead pixel, ale mám UK distribuci. Holt Bčkové kusy se posílají běžně na východ. :-\

Toho se právě obávám. Neslyšel bych o tom poprvé (tím nemyslím HTC).
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod tom7906 14. 5. 2013 13:47

Creyzy..... koncem týdne upnutí další fotky :)
tom7906
Junior

Odeslat příspěvekod Torra 14. 5. 2013 14:04

jmanek píše:

Se neboj objednej to z netu a máš možnost do 14 dnů vrátit a nebo od Vodafone ten má 30 dnů,ale nesmí být poškrábaný a můžeš vrátit na jaké koliv jejich pobočce.
Torra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tony Stark 14. 5. 2013 14:53

jmanek píše:

Podle mně je to naprostý nesmysl. Firmy nemají čas řešit takovéto věci. Je to neefektivní. Vše prostě padá z jedné linky. Nikdo tam nevybírá špatné kusy a nikdo je neposílá na východ.

Mimochodem, Nexus4 znáného má také mrtvý pixel... Telefon je z UK.
Tony Stark
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 14. 5. 2013 15:31

Torra: Díky za info. Volal jsem tam a to vrácení/výměna v rámci "záruka spokojenosti" prý opravdu funguje i při zakoupení na prodejně.
jmanek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka