Jak si bez patche co nejvíce zvětšit pamě? u řady x65

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Zkoušeli jste si zvětšit paměť podle zmíněných tipů?
Ano, s místem navíc jsem velice spokojen 28 %  31%  [ 28 ]
Ano, ale neměl jsem to dělat 6 %  6%  [ 6 ]
Ne, ale asi to zkusím 25 %  28%  [ 25 ]
Ne, bojím se 30 %  33%  [ 30 ]
Celkem hlasů : 89

Odeslat příspěvekod Skic 13. 10. 2005 14:40

Chlapi, naPatchujte si telefon a ziskate niekolko MB a nieje to nic narocne a ani nebezpecne...
Podpis editován administrátorem. Do podpisu nevkládejte odkazy, webové či e-mailové adresy ani obrázky, nepoužívejte formátování. Povoleny jsou pouze odkazy na internetové projekty vydavatelství Computer Press.
Skic
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 10. 2005 14:44

2 Skic: Jenomže tohle je právě pro ty, kteří patchovat nechtějí. Navíc ne každý má servisní kabel, toto se dá provádět dokonce i přes infraport, popř. BT..
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skic 13. 10. 2005 14:56

ConPower píše:2 Skic: Jenomže tohle je právě pro ty, kteří patchovat nechtějí. Navíc ne každý má servisní kabel, toto se dá provádět dokonce i přes infraport, popř. BT..p/quote]

Ano, v tomto s tebou suhlasim...
Podpis editován administrátorem. Do podpisu nevkládejte odkazy, webové či e-mailové adresy ani obrázky, nepoužívejte formátování. Povoleny jsou pouze odkazy na internetové projekty vydavatelství Computer Press.
Skic
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 18. 11. 2005 14:03

potřebuju radu. Brácha dělal se svou C65 kraviny a u jednoho wavíku zaškrtl všechny atributy tzn. že je to systemový soubor, archiv, chráněno proti přepsání no prostě všechny a v telefonu už ho nenajdu...docela to štve páč to byla celá píseň a má 1,8 MB. Poraďte jak jí smazat bez formátu...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 18. 11. 2005 15:07

No, ty atributy samozřejmě zrušit :) .. To ale jinak než přes PC neuděláš :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wir-jin 18. 11. 2005 15:50

No on to udělal přes kompl a to je jednoduché odškrtnout atributy, ale když já ten soubor nemůžu najít ani přes kompl (prostě tam je a nejde zobrazit i při zobrazení skrytých souborů. Prostě tam je ale já se k němu už nemůžu dostat a zobrazit ho abych mu ty atributy oddělal...toť můj problém. Mimochodem toto právě způsobili ty atributy...
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 18. 11. 2005 16:02

Není náhodou ve složce System? Já dřív asi něco dělal se dvěma obrázky a později je našel tam :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skic 19. 11. 2005 20:00

Hm..., to je zaujimave... A nieje to nikde, ani ked povolis zobrazenie skrytych suborov???? Skus dat hladat, mozno Ti ho PC najde...
Skic
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 21. 11. 2005 14:29

No když jsem dal hledat (a to jsem zadal přesné jméno souboru i velikost a dal hledat skryté a systémové soubory) tak ho PC nenašel a myslím že se do telefonu ani nepodíval...ještě zkusím teda tu složku System...
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod simp 21. 11. 2005 15:17

Zkusil bych ještě v prohlížeči souborů kdekoli na PC Nástroje -> možnosti složky -> zobrazení -> Skrýt chráněné soubory operač. systému. A pak se na to kouknout v mobilu přes MPM. Nic jinýho mě nenapadá. Opravdu ten soubor v telefonu zabírá místo???
simp
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 22. 11. 2005 11:48

Jo zabírá...protože ho nikdo nesmazal takže on prostě akorát zmizel opticky, ale jinak tam je....jinak v nástrojích jsem dělal všechno možné a nic, ale ještě to zkusím.

Jinak se ještě bojím že když provedu formát že tam zůstane v systému...
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod simp 22. 11. 2005 16:19

Jak v systému? To je podle mě snad úplná blbost. Myslím si, že formát musí zabrat na 100 %. Udělej si zálohu a klidně ho proveď, až tam budeš nahrávat ty věci zpátky, dávej pozor, aby sis tam ten soubor znovu nenahrál, každou složku kontroluj, jak je velká, 1 MB není málo, toho si všimneš.
simp
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 22. 11. 2005 23:13

Hej Simpy si borec...zabralo to skrytí souborů pro operační systém...fakt díky moc...mega celých osm volného místa....mazec
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod whitewash 28. 1. 2006 12:22

ConPower píše:No, ty atributy samozřejmě zrušit :) .. To ale jinak než přes PC neuděláš :wink: .k/quote]

Coby nie... Take ze Asistent pamate neexistuje?!? Ten ukazuje aj skryte subory, vie zmazat aj read-only a dokonca aj rekurzivne cely adresar, aj ked nie je prazdny.
whitewash
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 28. 1. 2006 17:00

Co to meleš? Možná jedna Java aplikace, ale tahdy jsme o ní ještě nevěděli. :pozor2
ConPower
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka