@ oooooooooo : zahada hlavolamu objasnena,2 ruzny slozky ringtones jednou v korenu uloziste a podruhy v media ... a z media to nehralo .Zvlastni ze individualne prirazenym kontaktum jo.
Zdravím, nedávno se mi aktualizoval mobil a od té doby mám problém přijmout/odmítnout hovory. Problém je takový, že jakmile mi někdo volá, nemohu ovládat obrazovku pohybem prstu ať už pro přijmutí hovoru nebo odmítnutí. Lze pouze vypnout zvuk či obrazovku. Zatím jsem nikde nenašel řešení nebo že by měl někdo podobný problém.
zkus nejakou aplikaci na proximity senzor,spravně to ma byt že přijmeš,v okamžiku přijmu lock,konec hovoru unlock.jde to nastavit i aplikaci za předpokladu že maš proximity senzor všechny telefony ho nemaji,pouze většina.pokud blbne proximity senzor tak bud se zamyka dřiv,nebo vůbec,což je taky průšvih..
http://seven7.blog.zive.cz/ Spuštění Windows předchází pád.
Zdravím, mám Prime 6 nově a zajímá mě předinstalovaná aplikace Vodafone Protect. Je tahle aplikace k nečemu dobrá, nebo ji můžu s klidným svědomím odinstalovat? Nechci mít v telefonu žádné zbytečnosti. Děkuji za radu.
To by mě taky zajímalo. A propos všiml jsem si že Ti telefon neukazuje procento nabití. Dá se to snadno aktivovat - stáhneš z Google Play "Battery Percent Enabler", spustíš a klikneš na Battery percent enable. Mobil restartuješ a je to. Aplikaci pak můžeš odinstalovat a procento se v symbolu baterie stále ukazuje.
předem se omlouvám, jestli se to tu už někde řešilo. Pokud ano, jsem slepej. Přítelkyně má VF Prime 6 a problém je, že se ji nepravidelně, ale klidně i několikrát denně restartuje. Má poslední FW aktualizaci.