Vodafone Smart Prime 6 - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xondrax 7. 1. 2016 16:49

@ oooooooooo : zahada hlavolamu objasnena,2 ruzny slozky ringtones jednou v korenu uloziste a podruhy v media ... a z media to nehralo .Zvlastni ze individualne prirazenym kontaktum jo.
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod saintanwar 12. 1. 2016 11:58

Zdravím,
nedávno se mi aktualizoval mobil a od té doby mám problém přijmout/odmítnout hovory. Problém je takový, že jakmile mi někdo volá, nemohu ovládat obrazovku pohybem prstu ať už pro přijmutí hovoru nebo odmítnutí. Lze pouze vypnout zvuk či obrazovku. Zatím jsem nikde nenašel řešení nebo že by měl někdo podobný problém.
saintanwar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 12. 1. 2016 12:08

zkus nejakou aplikaci na proximity senzor,spravně to ma byt že přijmeš,v okamžiku přijmu lock,konec hovoru unlock.jde to nastavit i aplikaci za předpokladu že maš proximity senzor všechny telefony ho nemaji,pouze většina.pokud blbne proximity senzor tak bud se zamyka dřiv,nebo vůbec,což je taky průšvih..
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod mikemiky 12. 1. 2016 12:10

Nepomuze ani tovarni nastaveni?
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod sirius1983 13. 1. 2016 12:08

Zdravím,
mám Prime 6 nově a zajímá mě předinstalovaná aplikace Vodafone Protect. Je tahle aplikace k nečemu dobrá, nebo ji můžu s klidným svědomím odinstalovat? Nechci mít v telefonu žádné zbytečnosti.
Děkuji za radu.
sirius1983
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 1. 2016 12:23

To je na tobě, jestli ji využiješ
http://www.vodafone.cz/vodafone-protect/
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod sirius1983 13. 1. 2016 12:45

Bude ta základní bezplatná verze zpomalovat celkový běh systému, pokud poběží kontinuálně na pozadí?
sirius1983
Junior

Odeslat příspěvekod karel.racek 13. 1. 2016 15:20

Nazdarek. Nevíte náhodou, co znamená ikona ve stavové liste? To přeškrtnuté kolečko.
Přílohy
IMG_20160113_151403.jpg
karel.racek
Junior

Odeslat příspěvekod mara121 13. 1. 2016 16:07

To by mě taky zajímalo. A propos všiml jsem si že Ti telefon neukazuje procento nabití. Dá se to snadno aktivovat - stáhneš z Google Play "Battery Percent Enabler", spustíš a klikneš na Battery percent enable. Mobil restartuješ a je to. Aplikaci pak můžeš odinstalovat a procento se v symbolu baterie stále ukazuje.
mara121
Junior

Odeslat příspěvekod Skaldinho 13. 1. 2016 16:12

karel.racek píše:Nazdarek. Nevíte náhodou, co znamená ikona ve stavové liste? To přeškrtnuté kolečko.

Jsou to vypnuté zvuky. Neboli mód "nerušit"
Siemens c25 -> Siemens a50 -> Samsung S5230 Star -> Sony Xperia X10 mini -> Sony Xperia Mini Pro -> Sony Xperia T
Skaldinho
Junior

Odeslat příspěvekod karel.racek 13. 1. 2016 16:15

Je to pravda. Ale divné je, ze telefon normálně vyzvání.
karel.racek
Junior

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 13. 1. 2016 16:41

Asi jsou oddělené funkce Sounds a Ringtones.
btw. Měl by jsi z plochy odklidit ty ošklivé ikony a widgety, aby bylo líp vidět na paní Rackovou :-)
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod Laucius 20. 1. 2016 17:25

Zdravím všechny,

předem se omlouvám, jestli se to tu už někde řešilo. Pokud ano, jsem slepej. Přítelkyně má VF Prime 6 a problém je, že se ji nepravidelně, ale klidně i několikrát denně restartuje. Má poslední FW aktualizaci.
Laucius
Junior

Odeslat příspěvekod vph1 20. 1. 2016 19:08

Tak to přeškrtnuté kolečko ti napovídá, že nemáš signál....mobilní... jinak řečeno jsi mimo síť.
vph1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod metyn 20. 1. 2016 19:28

esli nejsi trochu mimo ty, dyť mu signál ukazuje půl fůry, Meta
metyn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka