Vodafone Smart Prime 6 - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod foxl 20. 1. 2016 20:26

To kolečko je nerušit ale zkontroluj v nastavení - zvuky - vyrušení jestli nemáš nastaveny hovory a sms jako prioritní. Pokud ano tak bude telefon normaně vyzvánět jako by se nechumelilo.
foxl
Junior

Odeslat příspěvekod sirius1983 22. 1. 2016 15:52

Mám dotaz ohledně notifikačni diody u Primu 6.
Všiml jsem si, že dioda po zmeškané události po určité době přestane blikat. Například pokud mi v noci přijde zpráva, tak ráno často již notifikační dioda nebliká.
Pozorujete toto taky, nebo vám dioda bliká i po několika hodinách?
sirius1983
Junior

Odeslat příspěvekod holusa 22. 1. 2016 18:59

Jsem na tom úplně stejně. Ráno už nic nebliká. Po jakém čase přestane nevím ale ráno automaticky kontroluji na displeji.
holusa
Junior

Odeslat příspěvekod prochy_15 4. 2. 2016 15:41

Stalo se někomu, že vám nejde nainstalovat ta poslední aktualizace? Mně to vždycky v půlce instalace hodí error a musim to natvrdo vypnout.
prochy_15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vormen 10. 2. 2016 10:08

nestává se někomu, že se sekne dotyk a telefon nejde ovládat? mně se to stane 1-2 za den a to vždy při prohlížení fotek, konkrétně po změně orientace fotky nebo videa na youtube. potom telefon nereaguje na dotyk, dvojitým poklepáním odemknout jde, tlačítkem taky, ale je třeba dlouhým podržením tlačítka restartovat, potom zase jede a už se nesekne. dělal jsem i obnovení, ale nepomohlo. pokud nic nedělám s foťákem a neprohlížím fotky, tak se to nestane nikdy.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kibitz 21. 2. 2016 19:09

Problémy s paměťovými kartami se tu řešili. Patří tyto příznaky mezi znaky nekompatibilní karty nebo je to vada telefonu?
- kartu telefon načte, po určitou dobu s ní pracuje normálně
- pak se tu a tam karta "nečekaně odpojí od systému" dle hlášky ve stavové liště a pomůže až restart
- a dále z ničeho nic není "aplikaci umožněno nic zapisovat na kartu"
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod samcity 22. 2. 2016 17:55

taky jsem řešil problém s paměťovkou,chvíli pracovala normálně ale po nějaké době se přestala načítat galerie a mp3 předčasně ukončovali přehrávání skladby.Řěšil jsem to výměnou paměťovky za typ s rychlejším zápisem dat.Zatím dva měsíce bez problému :-)
samcity
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dr. Taby 3. 3. 2016 07:45

Tak se mi za posledních 14 dní stalo, že se mi 3x restartoval, ale takový jakoby soft restart, kdy ani nechtěl pin. Ale pokaždé při jiné příležitosti. Jednou v chromu, jednou v mailu a jendou při hře. Pár dní před tím jsem provedl aktualizaci všech aplikací - aktualizuji vždy jednou za 1-2 měsíce všechno najednou.
Zdraví Dr. taby
Dr. Taby
Junior

Odeslat příspěvekod mikemiky 3. 3. 2016 08:38

Tohle mi udela obcas take, nepravidelne a ne moc casto. Fakt jak pises bez pinu a tak to neresim. Kdyby to bylo casto,asi bych reklamoval. Takhle ne.
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod mamlas666 5. 3. 2016 11:01

Zdravím,nikde jsem (ani tu na fóru ani v recenzích) nenašel informaci, jestli VF Smart Prime 6 natáčí video se stereo zvukem. Může mi tuto informaci někdo z majitelů potvrdit/vyvrátit? díky
AMD FX6300, 2x4GB DDR3 Geil CL9, Asus M5A97 R2.0,Asus GTS 250DK, SATA III 1+2TB WD Black Caviar 7200 ot., Fortron 400W GLN
mamlas666
Junior

Odeslat příspěvekod Sarginal 5. 3. 2016 23:28

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je možný legálně a bez zrušení faktury aktualizovat Vodafone Smart Prime 6 z androidu 5.0 na 5.1
Naposledy upravil seterwohipikule dne 6. 3. 2016 01:28, celkově upraveno 1
Důvod: připojeno semkáj
Sarginal
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 3. 2016 23:33

Pokud Vodafone nevydá aktualizaci, tak ne.
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Kibitz 6. 3. 2016 00:06

Ono to u tohoto mobilu nejde žádným způsobem, takže bezpředmětný dotaz.
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 3. 2016 00:15

A také rozdíl mezi oběma verzemi je nevýznamný..
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Sarginal 6. 3. 2016 01:01

Nick Cave píše:Pokud Vodafone nevydá aktualizaci, tak ne.

A jak si potom tu aktualizaci stáhnu?
Sarginal
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka