Vodafone Smart Ultra 6 - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aje1 19. 10. 2015 11:51

skoda, ze neumi neukladat na sd kartu.
aje1
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 19. 10. 2015 12:18

dejfvonrave píše:Taky používám a hrozně jsem si oblíbil tu funkci z rozostřeným pozadím.
povede se mi to tak na po třicáté :) Máš nějaký tip, jak to vyfotit na poprvé?

Díky!

Dobré světlo. Bez něj to nejde.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Kačka333 15. 11. 2015 21:10

Ahoj toto se mi stalo už asi po 3. Mám nabitý telefon 50 - 100%, strčím do něj jedny konkrétní sluchátka (Urban Revolt) a okamžitě se mi sekne a začne se zahřívat. Asi po půl hodině se vypne a tváři se, že je vybitý. Po nabití je zcela v pořádku, dokud do něj zase nedám ta sluchátka. Má cenu to nést reklamovat, když je to s jedinými sluchátky?
Kačka333
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loupeta 16. 11. 2015 11:52

Otázka je co na tom chceš reklamovat když to s jinými nedělá .řeknou ti ať to používáš s originálními .
Loupeta
Junior

Odeslat příspěvekod Pepan_22 16. 11. 2015 12:15

Bych vyzkoušel v prodejně jestli to dělá i jiný kus. Když ne, reklamovat, když jo napsat na Vodafone podporu.
Mimochodem, podívej se jestli se nějaká aplikace pustí když ty sluchátka zapojiš.
Pepan_22
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 11. 2015 16:28

U jiného telefonu to ta sluchátka nedělají?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kačka333 16. 11. 2015 18:50

U jiného mobilu mi to neblbne. Nemůže to být kabelem, který má zabudovaný mikrofon? (Ten kabel se dá vyměnit)
Kačka333
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loupeta 30. 11. 2015 22:16

Tak v Turecku už se šíří 5.1.1. Na 6.x můžeme asi stejně zapomenout ale aspoň něco :)
Loupeta
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 12. 2015 12:27

Re : franklin
Jde nastavit na jakoukoliv udalost - bkikani,interval blikani,wake up - ano ne,udalost jako privatni nebo plne oznameni,delka zobrazeni oznameni,misto kde se bude objevovat.je celkem jedno jak je aplikace naprogramovana,navic to jde nastavit i libovolnym udalostem,treba vibruj - vzorec trikrat kratce,dvakrat dlouze,cervene dioda co dve vteriny ,pokud se pripojim na wifi s ssid mojewifi,no a zaroven rekni pripojeno k mojewifi.Jedina podminka - cisty,neboli pure android a root.Takze pokud nejake oznameni nedela co ma jde to na rozumnych telefonech s rozumnym fw prekopat.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Franklin 1. 12. 2015 22:56

Rád bych si k Vodafone Smart Ultra 6 koupil sluchátka, která na sobě budou mít mikrofon a tlačítko k ovládání například hudby. Trochu se ale bojím kompatibility. Dá se před nákupem nějak poznat, že sluchátka budou s tímto telefonem fungovat? Podle čeho se orientovat? Díky.
Franklin
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 2. 12. 2015 00:54

Podle ničeho. Chce to vyzkoušet.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod jbeke 25. 12. 2015 20:25

tel jsem dostal,zatim jsem spokojenej.nevi nekdo jestli bude update na android 6.0?
jbeke
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 26. 12. 2015 09:06

Zatím je na cestě 5.1
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod jbeke 26. 12. 2015 18:22

takze 6.0 je asi nesmysl ocekavat
jbeke
Junior

Odeslat příspěvekod Loupeta 27. 12. 2015 11:13

Franklin: koupil jsem si nějaký za 200 v datartu a mají jedno tlačítko a mikrofon. Fungují v pohodě. Jeden klik pauza/play. Dva stisky další skladba.

Jbeke: údajně ZTE testuje 6.0. Ale klidně to může být jedna paní povidala. Nicméně telefon se nově začal prodávat ve Francii, takže klidně to může dopadnout dobře.
Loupeta
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka