Tak přináším nové zprávy:-) konečně jsem dala telefon na reklamaci a už ho mám zpět doma. Do VSP data jsem ho posílala sama.
tady řešení reklamace:
Reklamovaná závada: 1)telefon má odchlípnutý displej v pravém horním rohu 2) občas nereaguje tlačítko zpět
Zjištěná závada:Na zařízení byla provedena diagnostika zákazníkem popsaných závad s tímto výsledkem: 1.) zarizeni ma odlepné LCD - neprojevilo se 2.) občas nereaguje tl. zpět - projevilo se - přehrán SW
Zpráva technika: Na zařízení byla provedena diagnostika zákazníkem popsaných závad s tímto výsledkem: 1.) zarizeni ma odlepné LCD - neprojevilo se 2.) občas nereaguje tl. zpět - projevilo se - přehrán SW
Provedená akce: OPRAVENO
při přečtení této servisní zprávy jsem se tedy zděsila, jak se odchlypnutí dipleje nemohlo projevit?? Takže hned jsem psala email, že s tímto vyjádřením absolutně nesouhlasím a popsala další důvody.
Na to mi bylo řečeno, že věc tedy bude předána k posouzení hlavnímu technikovi
nasledovala tedy revize:
Reklamovaná závada: zákazník nesouhlasí s vyjádřením servisu,prosím o kontrolu,viz.mailová komunikace,předat Honzovi Kačenovi
Zjištěná závada: Na zařízení byla provedena diagnostika zákazníkem popsaných závad s tímto výsledkem: 1. Závada: telefon má odchlípnutý displej v pravém horním rohu - se projevila - vadný rámeček LCD. 2. Závada: občas nereaguje tlačítko zpět - se projevila - vadná dotyková plocha. Závady byly odstraněny výměnou celého zařízení ( SWAP ).
Zpráva technika: Na zařízení byla provedena diagnostika zákazníkem popsaných závad s tímto výsledkem: 1. Závada: telefon má odchlípnutý displej v pravém horním rohu - se projevila - vadný rámeček LCD. 2. Závada: občas nereaguje tlačítko zpět - se projevila - vadná dotyková plocha. Závady byly odstraněny výměnou celého zařízení ( SWAP ).
Provedená akce: OPRAVENO
Hlavní technik teda konečně závadu objevil

. Dostala jsem tedy nový telefon formou (SWAP) což tedy nevím co to přesně znamená.?, ale moje dotazy.
1)S novým telefonem mi tedy bylo změněno i IMEI znamená to tedy že mi od přebrání ze servisu běží zase nová 2letá záruka?
2) v záručním listu je akorát od prvího technika poznačeno, že byl přehrán Sw, ale od druhého technika, že zařízení bylo vyměněno tam není ani slovo, vadí to nějak? Kdyby byl v budoucnu nějaký problém? Samozřejmě všechny servisní zprávy uschovám.