JE SIEMENS SX1 překonán????

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aragorn 9. 5. 2005 18:48

Je pecka ze kdyz uz nechce a nebo nemuze vyrobce. Tak ze se najdou takovi nadsenci. A ze to je operacni system na kterem to jde asi jednoduseji nez pro klasicke telefony
aragorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romulus 9. 5. 2005 20:37

aragorn píše:Je pecka ze kdyz uz nechce a nebo nemuze vyrobce. Tak ze se najdou takovi nadsenci. A ze to je operacni system na kterem to jde asi jednoduseji nez pro klasicke telefony
Je to přesně naopak. Pro klasické Siemensy lze připravit český LGP (language pack) poměrně snadno. Na SX1 je to velmi zdlouhavá mravenčí práce.
romulus
Junior

Odeslat příspěvekod Nortonek 9. 5. 2005 23:30

radekm píše:pár hodně dobrých znalců ze siemensmania.cz, tam to taky lze stáhnout (ovšem pouze beta verze, ještě se vylaďuje)y/quote]

Jojo,vylaďuje a spousta "chyb",které byli v první beta verzi už opravili.Těším se až vyjde konečná verze.Jsou to fakt machři. :tleskani
Siemens C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70
Nortonek
Junior

Odeslat příspěvekod AdamBo 10. 5. 2005 18:09

Best je podle mě N6600, je jen o málo dražší a hlavně je to Nokia s normální klávesnicí !!!!!!
AdamBo
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 10. 5. 2005 18:15

scooter píše: s normální klávesnicí !!!!!!!/quote]

Tak SX1 má taky normální klávesnici, jen netradiční rozložení.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Nortonek 10. 5. 2005 20:21

scooter píše:Best je podle mě N6600, je jen o málo dražší a hlavně je to Nokia s normální klávesnicí !!!!!!
Nortonek
Junior

Odeslat příspěvekod Lerppy 10. 5. 2005 20:47

Prekonan urcite byl ve vsech smerech krome ceny (kdyz nepocitam N Gage a MPx200 s WM), ale mam jeste uvazovat o jeho koupi(rozhoduje hlavne ta super cena), nebo se zamerit na nektery jiny smartphone?
Lerppy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 11. 5. 2005 07:02

Lerppy píše:(kdyz nepocitam N Gage a MPx200 s WM)

To nelze srovnávat, protože N gage nemá foťák, ale má taky netradiční rozložení, a MPx200 už vůbec ne, oproti SX1 jí chybí hodně funkcí.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod RoboDuck 11. 5. 2005 09:45

Siemens SX1 byl prekonan jiz v dobe sveho uvedeni na trh. Ne ovsem pro toho, komu staci Symbian 6.x. Symbian 7.x a novejsi nabizeji mnohem vice moznosti pro vyvojare a je logicke, ze oni je budou vyuzivat.
RoboDuck
Junior

Odeslat příspěvekod Nortonek 11. 5. 2005 12:04

2RoboDuck
Jestliže má nějakej telefon novější OS,ještě to neznamená,že je lepší...pokud mu chybí HW věci,tak OS to nespraví. :wink:
Nortonek
Junior

Odeslat příspěvekod Lerppy 11. 5. 2005 16:21

Ja sem ale myslel to, ze neni nejlevnejsi smartphone, srovnavat sem je nechtel (navic N Gage ma jen 4 tis. barev a naslo by se mnoho dalsich veci). Ale pomerem cena/vykon to jednoznacne vyhrava na cele care SX1.
Lerppy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maximo 12. 5. 2005 07:52

Ahoj...Uvazuji o koupi SX1,ale porad slysim samy pripominky na jeji software.Opravdu to s ni je tak bledy?Jestli ano jakej mobil by ste mii doporucili vy(do 6000Kc)
Maximo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maximo 12. 5. 2005 07:59

Ahoj...Uvazuji o koupi SX1,ale porad slysim samy pripominky na jeji software.Opravdu to s ni je tak bledy?Jestli ano jakej mobil by ste mii doporucili vy(do 6000Kc)
Maximo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Riddick 13. 5. 2005 06:14

Problém s firmwarem je už hoooodně dlouho překonán a ti co tvrdí opak, měli SXko v ruce naposledy s fw10!!!!
Jestli si nechceš kopit SX1 tak už snad jen MPx200 nebo N-Gage, ale Motorka nemá bluetooth :pozor2 .
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 13. 5. 2005 07:00

Pravda, mám fw 14 a všechno je O.K.
radekm (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka