Nortonek píše:scooter píše:Best je podle mě N6600, je jen o málo dražší a hlavně je to Nokia s normální klávesnicí !!!!!!
- Lordmark007
- Kolemjdoucí
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Nortonek píše:scooter píše:Best je podle mě N6600, je jen o málo dražší a hlavně je to Nokia s normální klávesnicí !!!!!!
- Lordmark007
- Kolemjdoucí
Jak dlouho jsi ho měl? 20 minut na monitoru?IcemanCZ píše:simp ze horsi to uz byt nemuze (ergonomie a problemy se software)
Podívej se na to takhle: Kdyby SX1 přišel na trh stejně jako N6630, tak by měl to co má, ale některé věci by samozřejmě šly s dobou (foťák, verze SymbianuInfernoX píše:Vy co tvrdíte že SX1 je stále nejlepší ste docela vtipálkové,to byl tak před rokem,rokem a půl.A že Nokie typu 6630,6681,N90 jsou o hodně dražší je asi jasný,když SX1 je o hodně starší! a už se skoro neprodává a na začátku stál taky tolik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/quote]
fridge píše:Well, ta veta o par esemeskach je nadsazena, ale SX1 ma nekolik rozhodujicich vyhod. Vetsina napr. zavodnich her se ovlada tlacitky 2468/joystick. SX1 ma tu vyhodu, ze si pohodlne chytnete mobil, drzite 2 a joystickem ridite. Zkuste to na 6600. Ty prsty tam proste nenarvete. I Tony Hawk's Pro Skater se ovlada lip na SX1 (pokud mate nastavene vse na levou ruku.). Ja SX1 mam a krome N6630 nevymenim.
Aha, takže asi jen chvilku...IcemanCZ píše:Já Osobně v ruce
muzete byt radi ze vam dali ten novy FW
a nejsem clovek ktery si musi na neco zvykatzejmena na telefon
-/quote]
IcemanCZ píše:Já Osobně tohle neuznavam jako komp
U kompu si na nic zvykat nemusim
a u telefonu take ne pokud je to klasicky je to vsude stejne (kdyz neberu v potaz mezery v sms ktere jsou pokazde jinde)e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků