JE SIEMENS SX1 překonán????

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kutulin 28. 4. 2005 20:42

TOU KLAVESNICI ROZHODNE TEDA NE!
kutulin
Junior

Odeslat příspěvekod kutulin 28. 4. 2005 20:48

dejvidek píše:Od dob již legendární ME45 jde Siemens pořád z kopce, alespoň tak to vi... /quote]
sam jsem mel ME45 a bomba, pak ale pekna sjezdovka a dole pod ni dalsi vlek na kopec se jmenem SONY ERICSSON. SIEMENS UZ TOHO MOC NEVYSLE....ME45 a mozna S 45 byl vrchol dal jiz jen sesup dolu.........a dolu.....

Editováno moderátorem Daft: Citujte pouze tu část, na kterou reagujete.
kutulin
Junior

Odeslat příspěvekod kutulin 28. 4. 2005 21:17

J-o-U píše:Hans psal o prijmovych vlastnostech, a ne o zvuku :wink: Prijem je fakt nic moc, K700i ma rozhodne lepsi. Casto jezdim busem a nedaLO se to vubec poslouchat, a to nebydlim v zadne dire :)
POKUD MLUVITE O PRIJMU U SE K700 JE TO NECO BEZKONKURENCNIHO. ZADNA JINA KRABICKA TECHTO ROZMERU CO ZNAM, NEMA LEPSI PRIJEM RADIA NEZ MOBIL SONY ERICSSON K 700!! ANI MP3 ANI WALKMAN, ANI CD PREHRAVAC ATD.A NEKTERA AUTORADIA MAJI CO DOHANET!! JE TO TAK A TO NEMAM RAD SONY.

Editováno moderátorem Daft: Citujte pouze tu část, na kterou reagujete a nezapomínejte si vypínat CapsLock před psaním.
kutulin
Junior

Odeslat příspěvekod nikdo.sx1 28. 4. 2005 21:52

...fascinuje mne panové,případně dámy,jak zde bohapustě pomlouvate SX1 aniž by většina z vás ho měla alespon chvíli.vyčítáte mu ruzné věci a přitom z něj ,pokud jste ho vubec měly,akorad voláte.....sníte pro vás o nedostupné Nokii a v kapse se vam toulá,třeba taky kdysy slavná T610.....Já si osobně myslím že že i po létech své výroby má víc jak dnes proklamované novinky... :-)))
nikdo.sx1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 28. 4. 2005 21:59

Co se tyce me, tak : mel jsem ho zhruba 7 mesicu, z toho 4,5 na reklamaci. Rozhodne jsem z nej "jen" nevolal, telefon je vsim co mam, vyuzivam jeho funkce naplno denne. Nesnim o nedostupne Nokii, za telefon dam klidne i 20k, kdyz bude fungovat jak ma /coz se o SX1 neda rict/ No a T610 zrovna jeden z nekolika telefonu, co mi "zbyl" a rad ho jeste obcas pouzivam, pro me je to "buh" mezi telefony. Takze tak :wink:
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod romulus 29. 4. 2005 00:23

S tou reklamací Ti nevěřím. Na vyřízení reklamace je ze zákona lhůta 1 měsíc a pochybuju, že by ji do toho měsíce opravdu nevyřídili. Opravou nebo výměnou za jiný kus.

Editováno moderátorem Daft: Používejte citaci pouze pokud je to nutné.
romulus
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 29. 4. 2005 06:07

A pokud jsi členem SGC tak ti to opraví do 48 hodin.

2kutulin: vypni si capsLock.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 29. 4. 2005 10:41

Hahahaaaaa, do 48mi hodin :D :D :D Tak to je ten nejvetsi vtip co jsem kdy slysel :D A kdyz je pred tebou desitka dalsich co maji SGC ??? Humoristo. Popis me reklamace je nekde tady na foru tak si to pohledej, a bude ti to jasny 8)
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 29. 4. 2005 13:07

já teda nevím, ale je to napsaný na internetových stránkách Siemensu, tak by to měla být pravda, já telefon nikdy nereklamoval (a snad ani nebudu) nebo neopravoval, tak nemám zkušenosti,ale to by se pak jednalo o porušení smoluvy...
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Rimesev (novy) 29. 4. 2005 14:31

Ja jsem u siemensu reklamoval. Jsem clenem gold class a skutecne to bylo 48!!!!! Pokud jste ale z Brna musite pripocist cestu do prahy a zpet.
Rimesev (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod pepino34 29. 4. 2005 14:50

Já měl S65 a teď mám SX1 a žádný problémy nebyli a ni nejsou, jsem nanejvýš spokojen !!!! :!: :!: :!:
pepino34
Junior

Odeslat příspěvekod MMartinek 29. 4. 2005 15:11

Musím uznat, že po uvedení nových Nokií (N...) musím svůj názor na tento telefon přinejmenším přehodnotit... Na druhou stranu-ty Nokie budou za cenu od 15 tis. výš, takže si naně asi chvilku ještě počkáme...
Jinak-k příjmu rádia-měl sem Se K700i, a proto mohu rádia v těchto telefonech posuzovat-všeobecně se nejspíše dá říci, že rádio v SE má lepší příjem, na druhou stranu si myslím, že nějaký podstatný rozdíl to zase není-určitě radio v SX1 není špatné a je poslouchatelné.
A jaká Nokia z tej novej řady N... se vám líbí nejvíc?
Mě určitě N91, to ale asi každýmu....
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod vilem.mikeska 29. 4. 2005 15:17

jako spokojeny vlastnik SX 1 musim rict ze sice prekonan je, ale telefony ktere jsou radove NEKOLIKANASOBNE drazsi. :(
vilem.mikeska
Junior

Odeslat příspěvekod Ninatus 29. 4. 2005 15:51

Podle mého názoru je SexyOne nejhorší Symbian...navíc dost nestabilní a tlustý. A to, že pár uživatelů sepíše petici o nový OS/Firmware nemá žádný smysl...Siemens se na ně vysere(pardon)..Siemens je jen komerce. Oni tak prodat a dost.
...T630->MPx200->T68i+iPAQ1930->T68i+TlE->K700i->T68i+TlT3->n3230->n6230->X480->K700i->E398->N6230->T610->N6610->N6681
Ninatus
Junior

Odeslat příspěvekod tomsoyer 29. 4. 2005 16:40

Dnes po tří týdením čekání na uznání třetí reklamace SX1 :? z důvodů neustálého restartování + nemožnosti příjmat hovory a nakonec nemožnosti zapnutí přístroje :twisted: mi konečně vrátili peníze a před chvílí jsem si u oskara objedenal 3230 tak doufám že přijde co nejdříve :wink:
jinak myslím že SX1 je překonán není nic moc a hlavně je to nestabilní šmejd :!: viz další fora o tomto tel.
PS: Jinak kdo četl moje příspěvky tak tu D500 jsem zavrhl hlavně z toho důvodu že nemá možnost zumovat uložené fotografie při prohlížení a hlavně sem se nedokázal vzdát symbianu :wink:
tomsoyer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka