JE SIEMENS SX1 překonán????

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 2. 5. 2005 16:35

Jenže jak dlouho by trvalo vytáčení čísla? :lol:
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 2. 5. 2005 17:11

::D jojo
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 2. 5. 2005 19:27

Vraťte se k tématu :pozor2 .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod godzilazk 3. 5. 2005 20:54

Tak uvažuji o koupi Siemensu SX 1, ale jsem trochu na rozcestí z jedné strany slyším, že se to pořád porouchává a je to v opravně a z druhé, že jde o skvělý stroj. Tak mě to mate a řekněte stojí to za tu cenu nebo je lepší jít do nějaké NOKIE ? :hm
godzilazk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 4. 5. 2005 07:01

Řeknu to takhle: Pořád se porouchává a jde o skvělý stroj. (zatím mě se ještě nneporouchal, tak doufej že dostaneš normální kus)
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Hans 20 4. 5. 2005 09:02

O cem se tu porad jeste diskutuje.Je sx1 prekonan?Ano!!Ano!!Technicky,vybavou i cenove.Motorola mpx 200,je levnejsi.
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 4. 5. 2005 14:18

Každopádně byl překonán už dávno, ale stále se jedná o skvěle vybavený telefon, a Mpx 200 je sice levnější ale nemá foťák, bluetooth ani Javu.
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 4. 5. 2005 14:45

Hans 20 píše:O cem se tu porad jeste diskutuje.Je sx1 prekonan?Ano!!Ano!!Technicky,vybavou i cenove.Motorola mpx 200,je levnejsi.

asi nejak tak to bylo aktualni pred rokem ::D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hans 20 4. 5. 2005 16:10

Za 4000 se to ty motorole da odpustit ne?Za tolik ji aspon prodava electroworld.
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod godzilazk 4. 5. 2005 16:54

No podle mého názoru bych nesrovnával SX 1 a Motorolu mpx 200, která nemá symbian, ale windows mobile a pokud už srovnávat tak bych řekl že je na tom SX 1 o chloupek lépe i přes své roky. Navíc mpx 200 nemá bluetooth a fotoaparát na momentku se taky hodí! :D
godzilazk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hans 20 4. 5. 2005 18:16

Nechtel jsem je srovnavat,ale nekteri prispevatele,se neustale ohaneli jen pry bezkonkurencni cenou.Je to jen alternativa pro toho kdo chce smartfoun,za skvelou cenu.
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 4. 5. 2005 18:37

To je fakt, ale když už smartphone tak dobře vybavený.
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod MASH 4. 5. 2005 19:03

Nechce se mi to tu cele cist. Prolitl jsem jen par stranek. Ale srovnavat Motorolu MPx200 s SX1 je vice nez smesne! MPx200 je na tom nepomerne hure (nepouzitelne MP3, absence BT, fotaku a hlavne nedodelane Windows Mobile, ktere maji napr. jazyk. lokalizaci do ČJ REZIDENTNE! - des! Staci format a ČJ je v cudu. Instalace *.cabu silenym zpusobem pres PC, povyseni na WM 2003 diky kodum, podpisum a registracim legalne nemozne, downgrade prakticky nemozne = tak ze ztrata zaruky...).

SX1 je prekonan - a to nejnovejsimi "FULL" smartphony od Nokie. Je ale celkem ostuda vsech ostatnich vyrobcu, ze to trvalo skoro rok!
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 4. 5. 2005 20:33

Zkrátka windows jak má být, se vším všudy. :wink:
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod vilem.mikeska 7. 5. 2005 13:30

vidim že jsou tu samí odborníci :D ... píšete blbosti .... SX 1 je překonám výbavou až ted novými Nokiami... o soft. chybách se tu bavit nebudu protože lamkám co s telefonem neumí nepatří smartphone do ruky. A to s tou mpx200 je taky blbost ... neda se to srovnavat ... chybi ji jen BT a fotak, java se da doinstalovat. To s tou cestinou a upgrade/downgrade bych neviděl tak zle - opět kdo s tím neumí tak to neni telefon pro něj.
vilem.mikeska
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka