JE SIEMENS SX1 překonán????

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vilem.mikeska 7. 5. 2005 13:31

instalace CABu ? naprosto v pohodě přes souborový manažer ... zvládne každá lamka ..
vilem.mikeska
Junior

Odeslat příspěvekod Filda 8. 5. 2005 12:32

přemýšlím o něm a možná ho i koupím. Je to skvělý tëlefon
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod bukowskit 8. 5. 2005 13:38

vilem.mikeska píše:... píšete blbosti .... SX 1 je překonám výbavou až ted novými Nokiami... o soft. chybách se tu bavit nebudu protože lamkám co s telefonem neumí nepatří smartphone do ruky. o/quote]

Viléme, Viléme, Siemens je SX1 je překonán nejen až nynější řadou nových Nokií, a pokud jde o softwarové chyby, temi je firmware SX1 prolezlý až do posledních verzí. Zobecňovat, že když se někomu seká telefon, je to tím, že s ním neumí zacházet, je minimálně úsměvné :?
bukowskit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 8. 5. 2005 15:38

Zkrátka softwarové chyby jsou jenom v některých modelech, já zatím jsem žádnou chybu neobjevil. A když je teda překonán až novýma Nokiema, co ta cena?
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod SiemensManik(smazano) 8. 5. 2005 17:14

radekm píše:Zkrátka softwarové chyby jsou jenom v některých modelech, já zatím jsem žádnou chybu neobjevil. A když je teda překonán až novýma Nokiema, co ta cena?,/quote]

Přesně tak jen v některých modelech. Je to hodně o štěstí...
A s těma cenama se teda Nokiím moc nepřiblížili.
SiemensManik(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nortonek 8. 5. 2005 17:51

Já na nějaké závažné chyby taky nenarazil.A Nokia se opravdu vyznamenala,když SX1 překonala teprve teď,dva roky od jeho uvední na trh. :tleskani :mrgreen:
Siemens C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70
Nortonek
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 9. 5. 2005 07:11

Taky siemensu trvalo než SX1 uvedl na trh.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 9. 5. 2005 09:12

odklizec píše:Resil jsem stejne dilema. Telefon bez radia bych si dnes nekoupil a ac ma sx1 ruzne problemy, funkcne zatim prekonany nebyl. Z meho pohledu teda urcite ne. Ja jsem ale velice specificky priklad uzivatele, ktery telefon pouziva hlavne jako informacni a zabavnou konzoli a mene uz jako telefon :) Mnohem vic na nem ctu knizky, posloucham hudbu, odpovidam na maily a chatuju. Ovsem prvni dve cinnosti jednoznacne vedou a radio je jedna z nepostradatelnych soucasti. Klidne se obejdu bez fotaku, ktery svou kvalitou stejne nepouzitelny, ale radio mi neberte. A to bohuzel nesplnuje ani 6630 ani 6680, do ktere jsem vkladal velke nadeje..bohuzel marne. Takze zustavam u sve cerne SX1 a budu ji verny az do chvile, nez nekdo prijde se stejne, nebo lepe vybavenym telefonem s lepsim displayem, vetsi vydrzi baterky a normalni klavesnici ;)

U N7610 a vyšších foťák samozřejmě použitelný je a to hodně, kinofilmový kompakt má již prázdniny, pro vážnou práci to jistě není, ale pro běžné, řekněme rodinné, použití to v pohodě stačí, obrázky z mé N7610 jdou i na formát 10x15, rozdíl oproti běžnému foťáku zanedbatelný, ...
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rk747 9. 5. 2005 09:17

SX-1 je velmi dobrý, vím ale, že problémy s firmware dovedou velmi znechutit, a co s přístrojem u něhož je eventuální další update v nedohlednu!!!
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aragorn 9. 5. 2005 11:31

Nevím, nevím. SX 1 mam uz nejakou dobu. A zadny zavazny chyby v FW jsem nenasel. A co se tyce podpory siemensu tak pokud sem byl informován dobre tak nakonec FW 15 CZ existuje. A z tím perkonanim nebo neprekonanim. Lidi uvjedom te si jak dlouho uz se SX 1 vyrabi, a ze vlastne jeho nejlepsi funkce byly prekonany az novou radou Nokii N.
Jo a ohledne ovladatelnosti klaves, pokud to nekdo nevyzkousel tak mozna na ovladani nadava, ale po par hodinach pouzivani a odeslani par SMS, e mailu, a dopovedi v ICQ. Je psani rychlejsi nez na normalni klavesnici. Ovsem z jednou podminkou ze u toho budete pouzivat dve ruce. To je snad jedina zavaznejsi chyba te klavesnice.
aragorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bukowskit 9. 5. 2005 12:30

Pokud jste podle Vašich slov žádné softwarové chyby v SX1 nenašli, tak to Vám musím gratulovat k Vašemu štěstí. Mně nejenže mobil pravidleně zamrzal, pokud jsem s někým telefonoval kupř. v metru a ztratil se signál, ale i občas při běžném používání, i když přiznávám, že to se prostě občas u takovýchto telefonů s operačním systémem stává. Vrcholem nespolehlivosti tohoto telefonu však bylo to, když se jednoho rána odmítl nastartovat, načež jsem musel vyhledat pomoc servisu, kde mi oznámili, že se jedná o chybu ve firmwaru, která sice jde lehce odstranit nahráním jeho nové verze, ale že se mi tímto zákrokem stejně tak vymaže vše v telefonu (veškeré mé kontakty, kalendář, poznámky atd.). Spolehlivost nadevše, tenhle SX1.
bukowskit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aragorn 9. 5. 2005 12:35

Nevim jake mate zkusenosti z prehravanim softveru, ale ja v tomhle oboru trosicku delam a tak verte ze pokud prehrajete soft na jakemkoliv telefonu tak se v nem vse smaze. A pokud jde teda o telefony z operacnim systemem je logicke proto opcas udelat zalohu. Nebo vy si ve svem PC zalohy nedelate. V tom pripade jste stastny clovek vy?
aragorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nortonek 9. 5. 2005 12:53

aragorn píše:...A co se tyce podpory siemensu tak pokud sem byl informován dobre tak nakonec FW 15 CZ existuje..../quote]

Tos sice byl dobře informován,že FW 15CZ existuje,nicméně Siemens s tím nemá vůbec nic společného.Pár nadšenců se rozhodlo,že když na ně Siemens kašle,tak že si pomůžou sami a FW si přeložily.Siemens (tedy hlavně jejich české zastoupení) by se měl stydět...když si uživatelé sami musí překládat FW z jiné jazykové mutace a to bez jakýchkoliv zdrojový souborů.
Siemens C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70
Nortonek
Junior

Odeslat příspěvekod aragorn 9. 5. 2005 13:09

Aha proto se mi nejak nezdalo v tom clanku ze to neni uplne se vsim pocestene.Tak to bude asi tim. V tom pripade teda souhlasim z tim ze se siemens vykaslal na svuj zatim jediny telefon ze symbianem, kdyz nema jiny v zaloze. Dala by se takova strategie pochopit v pripade ze by chteli vydat v kratke dobe novy telefon z operacnim systemem, ale k tomu jen tak rychle urcite nedojde.
aragorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 9. 5. 2005 18:21

Nortonek píše:.Pár nadšenců se rozhodlo,že když na ně Siemens kašle,tak že si pomůžou sami a FW si přeložily.p/quote]

pár hodně dobrých znalců ze siemensmania.cz, tam to taky lze stáhnout (ovšem pouze beta verze, ještě se vylaďuje)
radekm (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka