Jde "domontovat" bezdrátové nabíjení do Blackberry Key One?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 12. 2019 14:56

Dostal jsem bezdrátovou nabíječku, se kterou si můj Blackberry Key One nerozumí. Lze tam podpora bezdrátového nabíjení dodatečně "domontovat"? (Vím, že do některých telefonů to šlo)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Junior

Odeslat příspěvekod _Rocco_ 16. 12. 2019 16:24

Ale no taaak, to nemůžete myslet vážně! Pokud není z výroby tak určitě ne. To by musel být hrozny Bastl. U těch některých jak se píše, šlo určitě o softwarový upgrade, který v telefonu bezdrátové nab. aktivoval.
_Rocco_
Junior

Odeslat příspěvekod Carllos VoIP 16. 12. 2019 16:52

By mě zajímalo, do kterých to šlo? :roll:
iPhone 12 Pro Max, AW 5
Carllos VoIP
Junior

Odeslat příspěvekod CosiOdvedle 16. 12. 2019 17:01

Např. to šlo pro Nokia Lumia 925.
Prodával se ofiko zadní cover, který se jen nacvaknul na mobil, sloužil zároveň jako ochrana, tak jako bezdrátové nabíjení.
Z tohoto přídavného coveru si potom lidi udělali neofiko mod, kdy vypreparovali cívku pro bezdrátové nabíjení a nainstalovali ji pod původní kryt...fungovalo to a telefon zůstal na oko v původním vzhledu: https://mspoweruser.com/nokia-lumia-925 ... -tutorial/
CosiOdvedle
Junior

Odeslat příspěvekod tubik 16. 12. 2019 18:57

_Rocco_ píše:Ale no taaak, to nemůžete myslet vážně! Pokud není z výroby tak určitě ne. To by musel být hrozny Bastl.

Proc ne, da se koupit bezdratovy prijimac a pokud ma nekdo obal tak je to docela pouzitelny.
tubik
Junior

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 12. 2019 19:13

Carllos VoIP píše:By mě zajímalo, do kterých to šlo? :roll:

Třeba některé Samsungy https://www.powerguy.cz/bezdratove-nabi ... -galaxy-s4
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Junior