od danbed 4. 5. 2020 08:26
Tak telefon konečně dorazil (z Alzy), mám modrou variantu, 12GB/256GB. Mám již firmware 10.5.5.IN11BA.I přes naklonování mé S10+ jsem se s tím zase babral celý den. Prostě nastavení všech aplikací je pakárna. Ale už vše šlape. První zásadní dojem, naprosto neuvěřitelný a plynulý display. Dokud to člověk nevidí v reálu, dost dobře si to nedokáže představit. Další věc je rychlost a plynulost systému. Oproti S10+ je to opravdu markantní. Jako vždy u OnePlus. Fotek mám zatím jen pár, vypadají výborně, ale to budu ještě zkoumat. Čtečka otisku vynikající. Pro mě zásadně důležitá citlivost na signál operátora (Vodafone), všude mám o čárku víc než na S10+ (tam je to známé, že Samsung s Exynosem nic moc). WIFi perfektní. Baterie velmi slušná, mám ho v ruce téměř pořád, stále něco hledám, nastavuji a zkouším, večer kolem 45% na baterce. Rychlonabíječka je masakr... Bezdrát mám normální Qi, funguje normálně, nabíjím tak přes noc. Má asi větší cívku naž S10+, jelikož funguje jakkoli položený na nabíječce, S10+ se musel položit přesně na prostředek. Naprosto skvělá interní paměť. Při kopírování několika desítek GB to letělo jak blesk. Následně při listování ve fotkách (desítky tisíc) je to plynulé a neseká se. S10+ se sekala při listování celkem často. Trošku nešikovný je ten zaoblený display, někdy na kraji nemůžu "zachytit" co chci. Čekám na lepší pouzdro, to silikonové je fajn, ale snadno se mu odchlipují boky, jsou dost měkké.
S22 ultra - S21 Ultra- Z Flip3 - OnePlus 8 Pro - S10+ - Oneplus 6T - S9+ - Huawei Mate 10 Pro - OnePlus 5 - OnePlus 3 - S7 Edge - NOTE 4 - OPPO 7a - Lumia 925 - Lumia 920 - LG G3 - SONY Z3 - asi dalších 20 - a první byla Nokia MD59 v roce 1995