straces píše:gegy píše:
Ahoj tak podle návodů se mi včera v noci podařilo aktualizovat Pixel 4a na starší verzi z léta 2023 (230805.001.s1)
Bohužel jak říkáš, Google prozíravě odstranil z repozitáře všechny starší verze Firmware, ale někdo hodný vysdílel starší verzi, podívej se do diskuze sem: https://xdaforums.com/t/changes-coming- ... 085/page-7 a hledej sunfish-tq3a.230805.001.s1-factory-82902ea9.zip
Mohl bys ten soubor znovu někam nahrát, bohužel z tech stránek už nejde stáhnout.
-- 24. 1. 2025 22:12 --
ziki píše:tomus: Díky za info, AdAway se mi z uvedených stránek podařilo nainstalovat i rozjet, já původně stáhl asi nějakou historickou verzi. Doplnil jsem mezi Zablokované ty tři adresy a aplikací spustil, běží trvale na pozadí. Pak jsem si vsim, že neběží, tak jsem jí dal do výjimek trvale běžet na pozadí. Nicméně se nezdá, že by nějak fungovala. Reklamy vidím stále jak v Chrome, tak i YouTube a nabídka stažení updatu mi dneska opět vyskočila. Je třeba s aplikací ještě něco dělat? Přiznávám, že s tímto druhem aplikací nemám zkušenost a reklamu blokuji pomocí doplňků v prohlížeči.
Nic zvláštního jsem u té aplikace nenastavoval, kromě doplnění těch tří blokovaných adres, aplikace běží stále na pozadí a zatím se nezastavila, jenom občas zaznamenávám problémy s připojením k wi-fi, kdy mám doma dvě sítě a když přejdu z jedné do druhé, tak internet přestane běžet, po nějaké chvíli se to sice rozběhne ale trvá to, zatím zabralo vypnutí a zapnutí aplikace červeným, kulatým tlačítkem dole v aplikaci Adaway,
Tak je tam možnost Zobrazit záznam DNS požadavků, když to zapneš tak ti začne ukazovat které stránky blokuje a které ne, jednu už jsem si musel dát do výjimek.
Ještě musím zdůraznit že na mém telefonu mám Android 11.