od wmartini 4. 12. 2022 14:32
Jasně, AOD = vždy na displeji, nikdy jsem to předtím nepoužíval, na A10 i A11 stačilo vzít telefon do ruky a objevil se na vypnutém displeji symbol otisku na čtečce a telefon šel otiskem rovnou odemknout, po přechodu na A12 byla jen černá obrazovka, ale otisk fungoval skvěle i bez toho podsvícení a jelikož ho používám už dlouho, vím přesně, kam prst přiložit. Problém je, že po poslední aktualizaci už takto odemknout nejde, přitom je to evidentní bug, protože animace otisku se při přiložení prstu zobrazuje, ale odemknout nejde. Buď musím tel nejdřív probudit poklepáním, nebo tlačítkem na zamykací obrazovku a tam teprve použít palec, nebo zapnout vždy na displeji v smart režimu, abych se mohl přihlásit rovnou otiskem. To samozřejmě není žádný velký problém, víc mě štve to cukání, všiml jsem si že to dělá hlavně když jsou na stránce obrázky. Co se týče nabíjení, já změnu nepozoruju, za 35 min se dostanu tak na 90% a zbytek zabere dalších cca.15 min, nicméně po 2 letech rychlonabíjení to nepovažuju za něco neobvyklého a spojeného s aktualizacemi, baterka rozhodně drží líp jak na A11 a jen trochu hůř než na A10.