od A1rh- 11. 8. 2022 16:29
ahoj, na konci července 30.7.22 se mi při používání navigace Waze sekl Realme 7 tak, že s ním nešlo naprosto nic udělat, zůstalo na něm trčet žluté logo Realme a konec. Použil jsem dle návodu z netu reset se zachováním dat, myslím stisknutím tlačítka Power + Volume Up, proběhl restart a telefon k mé úlevě naběhl, odjížděl jsem zrovna na týden za hranice.
Pak při používání Waze (vždy jen u Waze) se ještě několikrát samovolně restartoval.
Až dnes jsem si všiml, že se mi nesynchronizují Poznámky Google Keep ani Kontakty Google, kupodivu záznam v Kalendáři Google ano.
V systému v nastavení synchronizace Google účtu a jednotlivých aplikací je vše zaškrtnuto a uveden údaj o poslední synchronizaci 30.7.2022. Ručně vyvolat synchronizaci přes 3 tečky v menu nejde vůbec, zrušit a spustit u jednotlivých aplikací lze, ale neproběhne.
Zkusil jsem odinstalovat (lze jen návrat do tovární verze) Android System WebView, Chrome, Poznámky Keep, Waze úplně pryč, - stále synchronizace Keep ani Kontaktů neproběhne.
Několikrát jsem restartoval telefon, promazával dočasná data aplikací ...
Na jiném starším Xiaomi synchronizace v pořádku běží, nějak se pos.. ten Realme 7 asi při zatuhnutí kvůli Waze. Tovární reset je až poslední možnost.
Nemáte nějakou zkušenost co ještě zkusit? Díky.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...