Taky přidám zkušenosti...vlastním Realme 6 ve verzi 8/128GB...za ty peníze úžasný stoj. Ale co mi vadí, že jednak na přímém slunci je i max. jas stejně nízký(ano, vím o nastavení šetření baterie-to mám vše vypnuto). Taky mi přijde, že automatický jas reaguje volajakosi nekorektně...přijde mi, že hodně snižuje jas víc než by měl...
Taky mám problém s ukládáním zálohy na Disk G - tváří se že: čeká se na zahájení zálohování, ale houno houno...zatím počkám těch 30dní hájení jestli to přijde k rozumu...
A taky se mi 2x stalo, že poprvé jsem byl mimo signál tak nešlo odesla sms...ale po naskočení signálu (na rolovací liště nahoře) se i přesto nepodařilo odeslat sms...pomohl jen restart...podruhé se tvářil že má 1čárku na signálu, ale sms neodešla...tady zas pomohlo přepnutí na 2G a zpět na 2,3,4G(AUTO) či jak to tam je a potom to šlo...je to přístrojem, nebo opem (O2)?
Ještě bych měl dotaz ohledně nastavení Fotoaparátu...lze nějak docílit toho, alby měl automaticky přístup k poloze? V nastavení Fotoaparátu jsem to nastavil v oprávněních na Vždy, ale kdykoliv spustím Fotoaparát, musím ručně do nastavení a zapnout GPS. Myslel jsem že Fotoaparát je systémová app, tudíž by u ní mohlo jít nastavit přístup k poloze - Povolit/Nepovolit...takto je tam Vždy,Při používání a Nikdy...
Nemáte někdo tucha, kdy proběhne update Realme UI na 6ku?
Jinak jsem s ním spokojený a z čeho jsem úplně vedle je nabíjení...z 0 na 100% cca do hodiny!!!