od dockalacek 4. 10. 2022 09:45
Jo, já to musím napsat taky, ač používám tlačítkovou Nokii. Taky se občas divím, co spoustu lidí vede k tomu, že chtějí mít ten nejnovější software/firmware, a je úplně jedno,jestli jde o počítače nebo mobily. Ale nebudu machrovat, dřív jsem byl podobný - taky jsem žil v iluzi, že nejnovější znamená automaticky lepší, a párkrát mě to vypeklo. Neříkám drobné aktualizace, které mohou opravit nějaké chyby, bugy, ale myslím, celé systémy (Android 12, Windows 11), kdy nějaké fičurky mohou být fajn, ale taky se mohou objevit nové vlastnosti, které vám vadí, nebo ze kterých zešílíte.
Nepřipadá vám, že se někteří chovají trošku stádně? "Jééé, nový Android do toho hned jdu!" A přitom je vůbec nenapadne, že to některé chyby opraví, přidá některé nové a užitečné funkce, ale taky to může některé nové chyby napáchat, třeba zhoršit výdrž na tu baterii.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)