Stahovací notifikační lišta mi přijde jako největší vizuální změna podle mě. Někde jsou trochu obměněné animace. V základním launcheru mají složky na ploše možnost částečného zvětšení což se muže někdy hodit. Byl jsem zvyklý mít číselnou hodnotu baterie skrytou a zobrazenou až po stažení lišty. To teď nejde. Funkce plovoucího okna.
Za mňa vizuálne zmeny v prostredí ok. Notifikáčná lišta super �. Konečne. Trocha sa mi zdajú animácie zasekané... A na zamknutej obrazovke sa nie vždy zobrazí odtlačok. Musím poklepať a to už sa posuniem na odomykaciu obrazovku
Jo ta notifikacni lista stoji za ***** Drive slo zapnout/vypnout mobilni data a WIFI jednim kliknutim ted se do toho musi nejprve vlezt a potom teprve provezt akci
Naposledy upravil Nick Cave dne 8. 6. 2023 06:54, celkově upraveno 1 Důvod:odstraněn nevhodný výraz
Ten otisk prstu na zamknuté obrazovce mám dojem že snížili intenzitu podsvícení při zobrazení. Jestli snižovali na pohybovém senzoru i množství zrychlení nutné k aktivaci možné je, ale asi mi to vyhovuje jak to teď je. Obecně nemám moc rád velké změny ve vizuálu, ale tahle změna notifikační lišty je fajn. Animace jsou opravdu takové pozvolnější a vláčnější. Myslím že je trochu prodloužili na úkor rychlosti možná ve smyslu je udělat líbivější. Zvyknout se na to asi dá. Možná by šlo zkusit si pohrát ve vývojářském nastavení.
Kdyz poustim nejake video z WhatsAppu nebo internetu tak mne to kazde 2 sekundy pipne (vyda signal) nevite kde to vypnout? Delalo to hned od zacatku i u Androidu 11 i 12 Diky
osobne mam Nord 2T a na A13 uz fičím nejaký ten piatok, ale medzi ďalšie novinky patrí bočný panel (hoci za seba môžem povedať, že dosť osekaný, dajú sa pridať len appky, škoda že nie aj kontakty na vytáčanie) a detský kútik, ktorý hodnotím vysoko pozitívne, keďže mam doma dve malé deti.