OnePlus Nord 2 5G - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod veptus 20. 4. 2022 07:52

OxygenOS A.20 pro OnePlus Nord 2 5G
Nová aktualizace.

Obrázek
Obrázek
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Swordfish76CZ 26. 4. 2022 08:40

@ rumukrad Přesně stejné věci mě štvou na telefonu taky. S jasem jsem si nějak poradil, s tou WIFI zatím bohužel ne. Další věc co zlobí je Android Auto (AA) - když jedu delší dobu a během ní se připojený telefon nabije doplna, tak pak se Android Auto začne pravidelně odpojovat. Jako by chtěl odpojit napájení, ale zapomněl, že ten kabel zároveň přenáší data a tak se znovu připojí a za pár minut znovu. Ono vůbec i připojení AA po nasednutí do auta je o nervy.
Swordfish76CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tramin 26. 4. 2022 10:29

No já připojím AA bez kabelu, tobě to nejde?
tramin
Junior

Odeslat příspěvekod Čoky 27. 4. 2022 19:54

Ahojte, funguje niekomu google asistent na zamknutej obrazovke?
Čoky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aldred 28. 4. 2022 10:27

Na zamknuté obrazovce asistent funguje, ale musí být rozsvícená obrazovka at už tlačítkem nebo poklepáním. Netuším jestli tu funkci odstranili protože jsem ji ani v nástavní nenašel, ale v minulosti na jiném telefonu mi asistent fungoval i při zhasnutém displeji.
aldred
Junior

Odeslat příspěvekod Čoky 28. 4. 2022 10:31

No práve, na predchádzajúcom lg mi to fungovalo - príklad: telefón vo vrecku, sedím v aute, dám hlasový pokyn zapnúť bluetooth. Na oneplus sa to nedá.
Čoky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Patas86 1. 5. 2022 12:11

Jde vám prosím 5G pokud máte dvě simky ?
Patas86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tramin 1. 5. 2022 14:50

Mě jo.
tramin
Junior

Odeslat příspěvekod Patas86 1. 5. 2022 20:04

Už jde nechápu, proč se to v nastavení po vložení změnilo. Jen u druhé SIM nelze zapnout 5G. Je tam max. LTE v nastavení.
Patas86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Míra_ 5. 5. 2022 15:22

Ahoj,
rád bych si dal do rychlého spuštění volání kontaktu. Bohužel mi to nabízí jen přidání nového kontaktu, a nebo volání 4 konkrétních kontaktů (nevím podle čeho vybraných.
Jak tam dostat konkrétní kontakt?
Míra_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aldred 5. 5. 2022 18:21

Ahoj, je to trochu schované ale jde to. Po rozkliknutí kontaktu s podrobnostmi je vpravo nahoře malá hvězdička. Když se označí, tak se přidá daný kontakt do oblíbených
aldred
Junior

Odeslat příspěvekod eiben 27. 5. 2022 06:59

Ahoj chtel bych se zeptat kdyz mne nekdo vola tak hlasitost vyzvaneni se pomali zesiluje. Nevite nekdo kde tu funkci vypnout nemohu to za boha najit?
Dekuji
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 27. 5. 2022 11:41

No, a přesně po tomhle se mně stýská. To dřív mívaly staré Nokie, že začaly zvonit nastavenou hlasitostí a postupně intenzitu zvonění zvyšovaly až do maxima. Hodně jsem toto vyzvánění používal, jmenovalo se myslím "zesilující".
Bohužel pro mě už to asi nikdo nemá, minimálně poslední mnou vlastněné telefony to neměly. Škoda.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod eiben 27. 5. 2022 12:54

Ono kolikrat kdyz mam telefon treba v kapse nebo tasce a nez to zacne normalne hlasite zvonit abych ho uslysel tak volajici to prerusi v domneni, ze se nedovolal. Proto tu funkci chci vypnout, ale nenasel jsem jak :(
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod Slik 27. 5. 2022 13:13

Nie je to len typ zvonenia? Skúšal si iné?
Slik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka