Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
TomZ píše:Alza napsala, že nemůžou zaručit, že telefon bude do konce roku. Takže jsem jim to zrušil a zkusím štěstí na přímo. Myslíte, že má smysl počkat na back friday na google store? Bylo tam loni něco zajímavého?
Mr.Scully píše:Tuší někdo, jestli se dá z Google Store objednat s fakturou včetně VAT (tedy na české DIČ), aby to šlo dát do přiznání k DPH? Německá doručovací adresa nevadí (Mailboxde), ale potřebuju nakoupit s českou DIČ a takovou variantu jsem tam nikde neviděl, že by šla zadat...
TomZ píše:Mr.Scully píše:Tuší někdo, jestli se dá z Google Store objednat s fakturou včetně VAT (tedy na české DIČ), aby to šlo dát do přiznání k DPH? Německá doručovací adresa nevadí (Mailboxde), ale potřebuju nakoupit s českou DIČ a takovou variantu jsem tam nikde neviděl, že by šla zadat...
Nemyslím si, protože to by byl prodej do EU (reverse charge), tzn bys to musel platit bez DPH a daň odvést v ČR. A pokud nelze ani zadat adresu mimo německo, tak pak bude problém i toto.
vlastik-habbib píše:TFSi píše:vlastik-habbib: už jsi se přihlásil o sluchátka?
Neprihlasil, jeste to nebylo 14 dni od objednavky. V podminkach maji vylozene zakazane preposilaci adresy, ale urcite zkusim stesti a zkusim sem pak napsat vysledek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků