Google Pixel 6 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TFSi 16. 11. 2021 08:53

vlastik-habbib píše:Tak Bose mi kvuli preposilaci adrese zamitli. Co se da delat no :).

Jak dlouho trvalo vyjádření? Já jsem zkusil přeposílací adresu trošku zamaskovat a už čekám na vyjádření 6. pracovní den. Přitom píšou že do 4 dnů se ozvou...

Jinak čtečka by určitě mohla být lepší, ale mě se osvědčilo tohle: přikládat prst rychle a trošku přitlačit. Potomám úspěšnost odemknutí hodně vysokou. A chce to mít dobře naučené otisky.
Vyměním ojetého pionýra za neojetou pionýrku. Zn.: ojedu sám
TFSi
Junior

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 16. 11. 2021 11:23

Jak dlouho trvalo vyjádření? Já jsem zkusil přeposílací adresu trošku zamaskovat a už čekám na vyjádření 6. pracovní den. Přitom píšou že do 4 dnů se ozvou...

Jo, trvalo to dlouho, asi 10 dni. Taky jsem se snazil maskovat, ale asi ne dost :D.
vlastik-habbib
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 19. 11. 2021 15:36

Už mi taky dorazil, přes Mailbox.de. Vtipné bylo, že přepravce říkal, že už má balíček u sebe, ale google mi ten den vrátil platbu a hlásil, že to ještě odeslané nebylo. Nakonec si to dodatečně strhnuli.
Máte typ na ochranné sklo a pouzdro (spíš aby chránilo, než že by šlo o design).
Dík
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod TFSi 20. 11. 2021 15:16

Já mám tohle: https://www.alza.cz/tempered-glass-prot ... 807507.htm
Ale rozhodně nedoporučuju. Má de*ilní černý rámeček který zakrývá část displeje. Bylo to jediné sklo, které jsem sehnal narychlo. Hned jak seženu něco normálního, tak tohle půjde...

PS: Googlu prý došla sluchátka za předobjednávku... (facepalm)
Vyměním ojetého pionýra za neojetou pionýrku. Zn.: ojedu sám
TFSi
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 20. 11. 2021 17:04

Já se tedy naučil kupovat skla i kryty na Alině, vyjde to na pár korun a za mě vždy spokojenost. Jediné, kde to nefungovalo byla Nokia Sirocco se zakřiveným displejem po stranách, tam nedrželo nic, ani sklo za 500 kupované a lepené v Praze přímo u prodejce.
A takovýto displej má i 6 PRO, a to bude asi i důvod, proč do něj časem nepůjdu.
Na současném Pixelu 5 mám taky všechno z Číny a no problem.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod hudys 20. 11. 2021 17:09

Pouzdro mám Spigen a Ringke. A dnes jsem z Ali objednával nějaké sklo Mocolo UV, tak uvidíme.
S24U/T-Rex 3
hudys
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 20. 11. 2021 21:49

Na svém Pixel 5 mám také Spigen, z Ali, a spokojenost, dobře vypadá a super sedí.
Ochranná skla - nikdy jsem nenašel nebo nepozoroval rozdíl v kvalitě mezi těmi z Ali a těmi koupenými zde, v renomovaných obchodech.
Jsem zvědav - pak schválně napiš, jak ti bude sedět krycí sklo na tvém 6 PRO.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 20. 11. 2021 21:51

Objednal jsem na amazonu Caseology Parallax a 2 balení skla, tak snad to nebudou vyhozené peníze. To pouzdro v recenzích docela chválí.
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 20. 11. 2021 21:59

Ochranné sklo jsem nikdy na žádném mobilu neměl, mobil mi padá na zem asi tak každý týden (obvykle na WC na dlažbu) a nepamatuju, že by mi někdy cokoliv prasklo, nejhorší, co pamatuju, byl otlučený plastový roh. Používám ta tenká silikonová pouzdra. Displej mi tedy nepraskl nikdy po žádném pádu.

Můj Google Pixel už taky má Mailboxde, vzal jsem to s nějakým obalem, tak pak případně poreferuju. Dorazí snad v úterý, tak zjistím, jestli si ho vůbec nechám nebo ještě vezmu třeba ten S21 Ultra. Ale věřím Googlu.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka337 21. 11. 2021 08:40

Mr: napsat takovou blbost že po pádu tobě sklo neprasklo je úlet pěkný:) tak si přečti jiné uživatele. Že zrovna tobě neprasklo tak asi nemůže prasknout nikomu co? Jajj
Jirka337
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod lada t5 21. 11. 2021 10:07

Mně se to právě přímo stalo, telefon mi upadl venku na chodníku a co čert nechtěl, přímo na kamínek. A bylo po displeji.
Takže stát se může cokoli a kdykoli.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 21. 11. 2021 10:13

Koupíš na aliexpressu nový displej i s opravnou sadou, vyměníš podle návodu na youtube a jedeš dál. Už to mám také za sebou.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod lada t5 21. 11. 2021 17:46

No, ale displej jsem se bál kupovat na Ali, nakonec jsem koupil celý telefon v super stavu na inzerát. Ale vyšlo to samozřejmě násobně dráž.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 22. 11. 2021 13:05

ještě to není stoprocentní, ale prý se chystá nejmenší Google Pixel 6a, více zde
https://www.dotekomanie.cz/2021/11/pixe ... -pixelu-6/
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 22. 11. 2021 13:21

Funguje vam na Pixelu 6 sit 5G a volani pres VoLTE a VoWifi?

Mam O2, kde mi odpovedeli ze podporu pro Pixel neplanuji. 5G v nastaveni vidim, ale telefon se do 5G nepripoji ani kdyz jsem v dosahu. VoLTE a VoWifi vubec nevidim. Root delat nechci, jestli to vubec jde.

Premyslim ze bych zkusil zmenit operatora.
vlastik-habbib
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka