Google Pixel 6 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lada t5 28. 8. 2022 08:39

No já bych řekl, že se možná spotřeba baterie mírně zvýšila.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 28. 8. 2022 11:57

vlastik-habbib píše:Kaktus zcela urcite VoLTE neumi na zadnem telefonu, ani na Pixelu. Uz ho roky slibuji, ale zatim nerekli vic, nez ze "se chysta".

Tak proč mi ho Kaktus nabízí v nastavení? O2 mi VoLTE v menu SIMky vůbec nenabízí, Kaktus ano.

Jinak update na 13 jsem tedy risknul, uvidíme. Zatím beztak nevidím skoro žádnou změnu.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tomik2323 28. 8. 2022 12:45

Kaktus nemá zatím povolene VoLTE,i když slibuji že do konce roku bude v provozu,takže sem zvědav.I když možnost VoLTE se mi na pixel 6 ukazuje,ale neni to funkčni s kaktusem.

Jinak co se týče Android 13,taky pozoruji trochu horší výdrž baterky.Někteři doporučuji tovarni nastavení,že může pomoc,já jsem to zatim nezkusil.
Naposledy upravil tomik2323 dne 28. 8. 2022 13:28, celkově upraveno 1
tomik2323
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P3p3k 28. 8. 2022 13:25

Sice nemam pozadovany mobil (mam 4a), ale co jsem si trochu vsimal, tak je mirne mensi vydrz baterie a vetsi spotreba pameti. Jen instalace aktualizace, zadne tovarni nastaveni.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 28. 8. 2022 19:35

Souhlas. Čtečka otisku prstu výrazně lepší
Vydrž výrazně horší
Snad si to sedne
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 28. 8. 2022 20:06

Dneska jsem mohl porovná tu čtečku se Samsungem. Tohle je docela bída u Pixelu. Tolik pokusu co Pixel nerozeznání otisk. A ta rychlost. Pokud to je po updatu co jsem viděl dneska, tak bych to nechtěl vidět před tím updatem. Až mi někdo řekne že má Pixel čtečku v pohodě tak vím kam mu mám poklepat.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod panrt 28. 8. 2022 20:44

Lžeš, mám Pixel 6 Pro a že by čtečka nereagovala? To ani náhodou, reaguje přesně a rychle. To i A52s má čtečku horší než Pixel.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 8. 2022 20:58

Cardi zapomněl napsat, který ten Pixel zkoušel, třeba to byl Pixel 6a a sem to vůbec nepatří anebo třeba taky nezkoušel nic a jeho příspěvek je provokací
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 28. 8. 2022 22:17

Pánové klidek byl to 6pro. Pokud mi ještě někdo napíše, že je horší i A52s tak to už je fakt docela dobrý vtípek k pobavení. Aha všiml jsem si Panrt, ten, kterého byla modla LG:) tak od toho to sedí. Takže pixel 6pro čtečka i na A13 ostudná.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 28. 8. 2022 23:47

Pixel 6pro, pohádky o tom že A52s je horší to nvm kdo vám uvěří, já viděl trošku něco jiného, je to tak. Snad už takhle mi to pan admin schválí, jak jsem to napsal. DĚKUJI
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 29. 8. 2022 00:21

Není pravda, že by čtečka byla nespolehlivá, musel bych hodně přemýšlet, kdy se mi mobil neodemknul napoprvé. Komu to zabere víc pokusů, ten prostě nenacetl dobře a přesně svoje prsty. Jinak že je pomalejší než ultrazvukové čtečky nebo že nezvládá mokré prsty, to je snad z principu jasné a není důvod to posté řešit.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod panrt 29. 8. 2022 01:52

Vážně máš pořád za potřebí šířit lži které sis vymyslel a myslíš si že ti to někdo uvěří? Vůbec ses nezměnil.

Pixel 6 Pro má opravdu čtečku otisků prstů v pořádku, to že ses to někde dočetl je sice hezké ale pohádka pro děti nudné.

Sam sem otestoval s A52s od Samsungu a oba jsou super, sice je u Pixelu o něco lepší ale ještě aby ne když je to vlajka.
Samsung má co dělat u vlajek s jejích ultrasonic která je sice rychlejší než obyč ale ostuda pro Samsung že konkurence to umí s tou čtečkou lépe.. Viz Vivo X80 Pro atd.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 8. 2022 10:57

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 29. 8. 2022 16:11

vojta66 píše:Souhlas. Čtečka otisku prstu výrazně lepší
Vydrž výrazně horší
Snad si to sedne

Zkousel jsi "RECOMMENDED AFTER UPDATE​" z https://forum.xda-developers.com/t/goog ... t.4431257/?
vlastik-habbib
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 30. 8. 2022 09:35

Jinak Android 13 u mě beze změny, bezdrátový nabíjení na neorigo nabíječkách normálně funguje, čtečka podle mě stejná (ale lepší než v době kupování telefonu), vizuálně ani funkčně nevidím změny žádné a baterie je o něco horší, večer mám třeba 20 procent místo 30-35. Ale mám pocit, že Pixel se umí adaptovat na styl používání, takže věřím, že se to za týden dva zlepší.
Mr.Scully
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka